hayırlı olsun canım herşey hallolur hiç merak etme çok vakit var daha
en zor ne ise ondan başla şekerim sonradan sıkışmazsınEvet aslinda bende boyle dusunuyorum maddi konulari onemsemiyorum eksikler hallolur ama secim yapmasi gozlerin uzerimde olmasi fikri azcik heyecanli ..
Cok tesekkur ederim
Daha tarih net degil, subat ayinda isteme ve soz bi arada olacak. Hemen ardina nisan ve eylulde dugun. Ben cakili kadroyum tayin alacagim,ev alinacak. Ev tadilati esyalar.. dugunden once gecirmem gereken bi operasyon var.. cok isimiz var ama bir yerden baslamaliyiz.
amin inşallah canım benimamin kuzum hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah
hoşgeldin canımMerhaba..
Bizde eylul ayinda evlenmeye karar verdim bir anda gelisti onumde upuzun bir yol bilmedigim bir suru sey ve eksik var..
Nasil altindan kalkacagiz ne yapacagiz cok heyecanli cok stresliyim..
hoşgeldin canımen güzel anları yaşıyacaksın hepsinin tadını çıkar ..benimde 3 ayım kaldı.
evet canım her yerde mobilya bakıyorum :) yeni gelin evlerinin fotolarına bakıyorum bakıyorum perdesini nasıl yaptırmış, halısını nasıl almış, oraya ne koymuş burası nasıl olmuş falanCok tesekkur ederim.. hazirliklar tam gaz basladi..
Herkese merhabaaa bizimde bu cumartesi belli olcak inşallah tarihimiz damat bohçası götürüyoruz annemlerlekızlar size bişey dicem kına gecesi düğünden kaç gün önce olmalı sizce?
Merhaba wingless Şimdiden tebrik ederim :) Allah bir yastıkta kocatsın :) :) <3 Bizim kına ile düğün arasında 1gün var. Ben art arda olsun istemiştim. Uzaktan gelenler için zor olmasın diye ama araya bir gün koyan arkadaşlarım baya memnun olmuşlardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?