- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
kocacığımKK23:) geldiğinde emlakçıya gittik canım evin fotoğrafını gösterdik biz bu ev için gelmiştik dedik adam hemen atladı.o evi dün tuttular dedi kaporayı falan soramadık.bizi o evin içinde hayal etmiştim ama nasip değilmiş inşAllah evi tutan insanlarda içinde çok mutlu anlar yaşarlar.Kira ne kadar kuzum genelde 1 yada 2 kira bedeli alıyor ev sahipleri :) anlayışlıdır umarım canmm 3aylık demek 3 kira bedeli oluyor kuzum işte kıran ne kadarsa 3ile çarp :) zaten çıkarken kaporayı geri veriyor ev sahibi mutlaka sözleşme yapın ama mutlaka canm
Anneni boşver canm şimdi nikaha odaklan auuyy çok heyecanlı yaaa :))) <3 Rabbim yardımcın olsun canm :) sağlık sıhhat olduktan Şonra hepsi olur :) üzme yani annen çeyizlerini vermiyor diye çalışıyorsan birbir alırsın istediğin gibi kuzum:)
nikah günümüz çok güzel geçti canım inanamadık evli olduğumuza. sürekli biz evlendik mi , artık resmi olarak karı kocayız , artık biri bişey söylediği zaman "o benim nikahlı karım- kocam " diyebilicez dedik.ne kız isteme gününde ne de nişanımızda bu kadar güzel geçirmemiştik.hep bi sorun çıkmıştı.kocamın yüzü hep asıktı ama evlendiğimiz gün yüzü hep güldü. daha ne isterim ben
annem eşimin geldiği gece ben eve döndüğümde kapımın altından bi kağıda yazı yazıp attı .eşyalarını topla yarın bu evden git diye.anlıyacağın yine kovuldum evden.
nikahtan bi gün önce eşim , kayınvalidem ve nişanlımın teyzesiyle annemle konuşmak için eve geldik ama kapıyı açmadı.ben anahtarla açtım içeri girdik yatıyor gibi yaptı sonradan kalktı.istemiyorum yarından itibaren gelmesin eve dedi.nişanlımın teyzesi ikna etti.e tabi eşimle bana hep laf söylediler alttan almak için.hadi annenizin elini öpün dediler ben öpmedim eşim öptü. .ama sesimizi çıkartmadık bişey çıkmasın yine diye.onlar gideceği zaman eşimle ikimiz evin kapısında bekledik,onlar içerdeydi. ben sinirden ağladım yine onca lafı biz yutuyoruz sesimizi çıkarmadık diye.eşim sımsıkı sarıldı bana yatıştırmak için.çok üzüldü senin gözünde küçük düştüm dedi.sonra gittiler.ertesi günü nikah günü kayınvalidemler arabayla onu alıp oraya getirdiler.nikahımız kıyıldıktan sonra eşimin hatrı için öptüm elini.bidaha da görmedim o günden beri yüzünü.
eşim gitmeden bi gün önce " bugün bizde kal son gecem " dedi.kayınvalidemde annesinden izin alın diyince .eşim bize geldi ben kayınvalidemlerde bekledim."ben sabah a karşı uçağa binicem bu gece bizde kalıcak haberiniz olsun "demiş.o da "öpebilir miyim " demiş .o anlık eşimde öpmüş yine elini. ama ben duyunca çok sinirlendim.bizim namusumuza kadar her yerde laf söyleyen insan nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor diye.
çeyiz konusu şu an mechulde canım 3-4 ay a o da belli.kusura bakma kuzucum biraz uzun yazdım ama içimi dökmek istedim sabırla okuduğun için teşekkür ederim.
belediyede eşimin akrabası çalışıyor işe alımları o yapıyormuş baya yetkili birisi.bikaç haftaya senide aldırcam dedi ondan haber bekliyorum şimdi.inşAllah bi an önce olur