kızlaaaaaaaaaaaaar imdat heyecandayım şoktayım yastayım depresyondayım
yardım lütfennnn!!!!
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
Biz öyle diyoruz ama ilede problem var bakalım ne olacak belirsiz herşeyy(
noldu yangınmı cıktı
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
noldu yangınmı cıktı
daha da fenakısaca özet geçeyim...
2.5 aydır birisiyle görüşüyorum niyetimiz ikimizinde ciddi elhamdülillah... kendisi 25 yaşında gayet işi vs. var yani...
11 nisanda ( çok az kaldı öleceğim heyecandan) annesi ve anneannesiyle görüşmeye aile arasında tanışmaya gelecekler...
ve kendisi geçen akşam konuşurken gelmişken yüzük takalım söz gibi artık adını koyalım istiyorum dedi tabi bendeoldum...
ne yapıcam ben???
daha da fenakısaca özet geçeyim...
2.5 aydır birisiyle görüşüyorum niyetimiz ikimizinde ciddi elhamdülillah... kendisi 25 yaşında gayet işi vs. var yani...
11 nisanda ( çok az kaldı öleceğim heyecandan) annesi ve anneannesiyle görüşmeye aile arasında tanışmaya gelecekler...
ve kendisi geçen akşam konuşurken gelmişken yüzük takalım söz gibi artık adını koyalım istiyorum dedi tabi bendeoldum...
ne yapıcam ben???
Ailen sorun cıkarmıyorsa ne güzel cnm :))
cok güzel bi habermiş
YEKTA cım sizde ne problem var
işte esas şaşkınlığım orda benim
annem evlenmeme karşı çıkardı önce meslek önce meslek derdi şimdiyse iyi bir aileyse 1 sene içersinde veririm çok uzamaz dedi
işte esas şaşkınlığım orda benim
annem evlenmeme karşı çıkardı önce meslek önce meslek derdi şimdiyse iyi bir aileyse 1 sene içersinde veririm çok uzamaz dedi
Problem benim ailem pek memnun değil vermek istemiyorlar
aman o zaman hiç sesini cıkarma
dert ortagım benimmmm
bizimkilerde beni verdi. nişan atma aşamasındalar
Üzüldüm canım ya neden peki?
Bende merkezdenim :)))Merkezdeyim canımmm ya sen?
Bende merkezdenim :)))
annem ailesini begenmiyor diyim kısaca.
ailesinin eksikleri var illaki ama bu nişanı atmak olmamalı. ama işte gelde anneme anlat
herkes 4*4lük olamaz. sözüm nişam herşeyim burnumdan geldi. saolsunlar halada getiriyolar
kızlar ben de geldim aranıza :) :)
Selam bende yeniyim
iyi akşamlar kızlaar nerdesiniz
Hoşgeldiniz hatunlar nasılsınız .
canım kullanıcı kontrol panelinden -profili düzenleye gir en altlarda "hitap şekliniz,özel gün tarihiniz,özel gün türü,görsel" bunları doldurucaksınherkes uyudumuuuuuuuuu :)) Ya bende böyle nişan tarihimi imza yapmak istiyorum nasıl yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?