2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden

noldu yangınmı cıktı

daha da fena kısaca özet geçeyim...

2.5 aydır birisiyle görüşüyorum niyetimiz ikimizinde ciddi elhamdülillah... kendisi 25 yaşında gayet işi vs. var yani...

11 nisanda ( çok az kaldı öleceğim heyecandan ) annesi ve anneannesiyle görüşmeye aile arasında tanışmaya gelecekler...

ve kendisi geçen akşam konuşurken gelmişken yüzük takalım söz gibi artık adını koyalım istiyorum dedi tabi bende oldum...

ne yapıcam ben???

Ailen sorun cıkarmıyorsa ne güzel cnm :))

cok güzel bi habermiş

YEKTA cım sizde ne problem var

Ailen sorun cıkarmıyorsa ne güzel cnm :))

işte esas şaşkınlığım orda benim

annem evlenmeme karşı çıkardı önce meslek önce meslek derdi şimdiyse iyi bir aileyse 1 sene içersinde veririm çok uzamaz dedi

işte esas şaşkınlığım orda benim

annem evlenmeme karşı çıkardı önce meslek önce meslek derdi şimdiyse iyi bir aileyse 1 sene içersinde veririm çok uzamaz dedi

aman o zaman hiç sesini cıkarma

Problem benim ailem pek memnun değil vermek istemiyorlar

dert ortagım benimmmm
bizimkilerde beni verdi. nişan atma aşamasındalar

Üzüldüm canım ya neden peki?

annem ailesini begenmiyor diyim kısaca.
ailesinin eksikleri var illaki ama bu nişanı atmak olmamalı. ama işte gelde anneme anlat
herkes 4*4lük olamaz. sözüm nişam herşeyim burnumdan geldi. saolsunlar halada getiriyolar

Benzer durumlar bendede var.Halbuki anne baba cocuklarina dogruyu soylemeli ama bunu inciterek degil vede cocugun karari ne olursa olsun arkalarinda olmali herseyi burunlarindan getirmemeli bunlar zaten omurde 1 kere olacak sey habire isi yokusa suruyorlar kendilerinide bizide zora sokuyolar

herkes uyudumuuuuuuuuu :)) Ya bende böyle nişan tarihimi imza yapmak istiyorum nasıl yapabilirim :)
canım kullanıcı kontrol panelinden -profili düzenleye gir en altlarda "hitap şekliniz,özel gün tarihiniz,özel gün türü,görsel" bunları doldurucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…