2014 Yılında artık bebişlerine kavuşmak isteyenler

İnşallah tutar canim benim ikinci kizim ilk asilamada tutu .sokdi dogal yolla deniyorum ovulasyon testi aldim ama bu ay bulamadim nezaman yumurtladigimi.

ayyy canım durumumuz seninle aynıymış.bizde 1.5 yıldır bebiş istiyoruz grekli olan bütün işlemleri yaptırdık hiç bir problem olumsuz sonuç yok.geçen ay aşılamam yapıldı ama tutmadı bende bir ay ara vermek istedim çok bunalmıştım ilaçlar olsun,doktora git gel olsun bedenen ve ruhen yorulduğumu hissettim.bir ay ara verince gülmeyi unuttuğumu farkettim.Adetim gelesiye kadar yok bu ay çocuk,düşünmüyorum dedim günlük hayata geçtim ve adetimi dokuz gün geçti 2 defa test yaptım biri silik çıktı bi beş gün daha bekliyorum inşallah umuduma kavuşurum :) bu günleri iyi değerlendir canım tatile çıkmış gibi düşün allah sana da adetini beklerken bebeğinin mutlu haberini müjdeler inş.

Insallah Rabbim en kısa zamanda hepimizede vatana ailesine hayırlı saglikli bebisler nasip etsin; )))

amiiinnnnn :))) vallaa burdan biriyle konuşunca çok rahatlıyorum ya artık çokta üzülemiyorum bi tuhaf oldum ya

Aynen bende oyle cnm.hele senin gibi ilgili yol arkadaslari dertlere derman valla ben bugun dr dan cikinca
nasildim bi bilsen.20gun gecmis ne adet olabiliyosun ne de hamilesin gelde kafaya takma yani
enazindan burda kafa dagitabiliyorum

Aynen bende oyle cnm.hele senin gibi ilgili yol arkadaslari dertlere derman valla ben bugun dr dan cikinca
nasildim bi bilsen.20gun gecmis ne adet olabiliyosun ne de hamilesin gelde kafaya takma yani
enazindan burda kafa dagitabiliyorum

sağol canım :) haklısın 20 gün geçmiş sonuç belli dğl ,benm hiç geçmez aksine erken gelr bazen.. ya benm halamn görümcesinnde öle bi hafta günü geçmş kan testinde negatif çıkmş adet söktürücü ilaç vermişler yine olmamş 20 gün olunca tekrar gtmiş bu defa ultrasonda bakmşlar 6 haftalık hamile :) bu işlere belli olmuo canm

Orasi oyle tabi ama ne bilim iki defa kan tahlili yaptirdim olsa cikardi hrralde.bugun yine kanverdim dr istedi yrn alcam sonucu pek umudum yok ama hayirlisi bakalim.neyse cnm ben yatıyorum yrn dertlesiriz yine iyi geceler sana kafaya takma cokcada dua et; ) sen nerdesin bilmiyorum ama ben adanadan dualarimi gonderdim sana iyi geceler cnm; )

inşallah hamile çıkarsn öle yazarsn banaa :)) çok sağol canmm bende sana giresundan dualarımı gönderiyorumm sende takma kafana iyi geceler canım

selam kizlar konuya uygun madem bende yazim :) bende 1 sene kullandim dogum kontrol hapini birakdim 8 aydirda korunmuyoruz Allaha cok sükür biseYimde yok ama ben cok kafama takiyorum ya her ay kendi kendime kuruntu yapiyorum cok gögüslerim karardimi yok migdem bulaniyomu diye cevremdekiler cok taktidigin icin psikolojik olmuyo kendini rahat birak diyolar ama napsam ne etsem hem hasta olcagim zamanda olmasin diye bekliyorum oluncada büyük bi hüsran siz böyle dönemleri nasil atlattiniz ? gercektende cok takdigim icinmi olmuyo ? Rabbim kimseyi bu sevincten mahrum etmesin insAllah :-(

Selam kizlar, bende 2014 yili icinde anne olmayi isteyenlerdenim yani sizdenim. Insallah isteyen herkesin hayirlisiyla olur. Bizde 6 aydir deniyoruz fakat her adet gunu hüsran. Doktora gittim kist falan yok. Hormonlarima baktirmak istedim daha yasin kucuk deneyin 1 yil olmazsa bakariz dedi. Yasim 27. Bu ayda olmazsa esimin spermlerine baktiricaz. Paylasmak istedim. Cunku cevremde kimseye soyleyemiyorum. Anneme bile

.Benimde 5 aydır falan şu şekilde oluyo adetimden 1 hafta once 1 hafta boyunca sürekli koyu kahve rengi lekeler geliyo sonra adetim normal olarak başlıyo ben 10 aylık evliyim ve bebek istiyoruz her seferinde yerleşme kanaması umut ettim ama hamile kalamadım ama bu sefer kesin doktora gidicem aynı durumda olup ta doktora giden oldumu korkuyorum biraz internetten araştırıyorum kötü kötü şeyler yazıyo 😪😥

bizimde 1 yıl oldu bende bi sorun yok..eşiminde dr normal olur dedi..3 aydır klomen +çatlama iğnesi kullanıyorum bu aydan sonra ara vericez..eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum..zeytinyağı incir bi de evicap..bu ay kendimde incir kürü uygulayacğım inş...tabi inşallah adet olmam bat 6 şubat...pek ümitli değilim adet belirtilerim var...4,5 yaşında bi kızım var o hemen olmuştu..inşallah yavrumun kardeşi olur yalnız kalmaz..RABBİM hepimize hayırlı evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…