Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
İnşallah tutar canım .benim ilk denemede tutu bir kizim oldu dualarim seninle iyi haberlerini bekliyorum
Biz hemen hemen neredeyse 1.5 - 2 senedir bi bebeğimiz olsun istiyoruz ama malesef olmuyor.bir yerden başlamak lazım dedik ve doktora gittik.rahim filmi hormon,sperm testleri yaptırdık sonuç hiçbir problem yok ama olmuyor yinede.tabi bu filmleri yaptırmak için baya bi süre korkudan bekledim en sonunda mecbur yaptırdık.geçen ay iğne tedavisine başladık ardından çatlatma iğnesi ve aşılama yapıldı oda tutmadı.bu ayı boş geçtik önümüzdeki ay duruma göre kinci aşılamayı yaptırıcaz..benim durumum böyle hep bir uğraş çaba ve bekleyişler.inşallah Rabbim bi gün nasip kısmet eder herkese o duyguları.
yarın asılamam var
dualarınızı bekliorumm
Insallah Rabbim en kısa zamanda hepimizede vatana ailesine hayırlı saglikli bebisler nasip etsin; )))
amiiinnnnn :))) vallaa burdan biriyle konuşunca çok rahatlıyorum ya artık çokta üzülemiyorum bi tuhaf oldum ya
Aynen bende oyle cnm.hele senin gibi ilgili yol arkadaslari dertlere derman valla ben bugun dr dan cikinca
nasildim bi bilsen.20gun gecmis ne adet olabiliyosun ne de hamilesin gelde kafaya takma yani
enazindan burda kafa dagitabiliyorum
Orasi oyle tabi ama ne bilim iki defa kan tahlili yaptirdim olsa cikardi hrralde.bugun yine kanverdim dr istedi yrn alcam sonucu pek umudum yok ama hayirlisi bakalim.neyse cnm ben yatıyorum yrn dertlesiriz yine iyi geceler sana kafaya takma cokcada dua et; ) sen nerdesin bilmiyorum ama ben adanadan dualarimi gonderdim sana iyi geceler cnm; )
Orasi oyle tabi ama ne bilim iki defa kan tahlili yaptirdim olsa cikardi hrralde.bugun yine kanverdim dr istedi yrn alcam sonucu pek umudum yok ama hayirlisi bakalim.neyse cnm ben yatıyorum yrn dertlesiriz yine iyi geceler sana kafaya takma cokcada dua et; ) sen nerdesin bilmiyorum ama ben adanadan dualarimi gonderdim sana iyi geceler cnm; )
Yazmam mı iyi geceler cnm byy:))))
kızlar aranızda folik asit kullanan varmı ?