Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeyse 1 bucuk senedir bebis istiyorum bende malesef olmuyor. .yumurtlamam tembel sifirlarda cok assalarda asiri...adet duzensizligimde var..kasim 20 den beri adet olmadim.bugun idrar testi yaptim ayni manzara boss..rabbim isteyen herkeze nasip etsin..bu ay ovulasyon testi kullancam tabi adet olursam..adet olmadigima mi yanim boş ciktigina mi biktim ya...rabbim sabir ver bize..
Bende kavuşmak istiyorum bebgm olsun artık rabbimm cümlemize versin
merhabalar ben daha yenicik bi üyeyim ablam 35 yaşında evlendi. evlenmeden önce kızdı ama hiç adet görmüyordu doktara gitti haplar kullandı ama bi fayda göremedi evlenince geçer dedik ama olmadı o da . şimdi ise yaklaşık bi 4 aylık evli.. vakit geçmeden çocuk istiyoruz ama olmuyor hastaneye gitti tahlil yaptırdı falan yüzde 60 olma ihtimali varmış. bir de erken menepozdan korkuyor bizde çok üzülüyoruz sevgili ablalarım sizce ablam ne yapmalı?
Aminn kızlarr..artık 2014 yılında hepimiz hamile kalırız inşallahh.. Ama stres yapmayalım..
Bende hamile kalmak istiyorum kasım başı ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. Polip var dedi bir doktor yarın güvendiğim bir hastaneye gideceğim ama benim birde şu sorunum var. Ben evlenmeden önce heyetle göğüs küçültme ameliyatı için sıraya girmiştim. Heyetle ücret ödemeden olacaktı ameliyatım. Tam sıra bana geldi ama nikah zamanı olduğu için ertelendi. Nikahtan sonra gittim tekrar gün aldım o zamanda ameliyathanelerin 2si tadilata girmiş yine ertelendi.
İşte o son ertlenmesinden birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Nasıl mutluyum diyorum ameliyata girsem bebek ölecekti bak her şeyde bir hayır varmış diyorum derken bir hafta sonra bebek düştü. Ben o psikolojiyle estetik bölümüne gittim düşük yaptığımı ameliyata hazır olmadığımı söyledim ama aslında niyetim hemen hamile kalmak ve doğumdan sonra ameliyat olmaktı yani emzirdikten sonra.
Gerçektende düşükten sonra birde ameliyat psikolojisini kaldıramayacaktım. Şimdi annem tekrar gün al yaz gelmeden diyor. Ama ben hamile kalmak istiyorum bir yandan da hakkım yanar diye korkuyorum çünkü göğüslerimden çok şikayetçiyim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu ameliyatı ücretli olmam imkansız yani ücretsiz olarak gerçekten tesadüf oldu şans yüzüme güldü ama ne yapacağıma kararda veremiyorum. Ameliyat olsam ne kadar beklemem gerekir ki acaba çünkü hamile kaldığımda göğüslerim çok şişti ve hassaslaştı.
E o zaman vücut olarak iyileşsemde göğüslerimin tam olarak iyileşmesi 6 ayı bulacak. Bu durumda benim beklemem demek. Benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Bu ameliyat için ben nikahımı ertelemeyi bile düşünmüştüm. İlk düşük yaptığımda kesinlikle bebekten yanaydım ama şu an ikilemdeyim.
Ekimdi sanirim ilacimi kullandim yumurta tembelligi icin daha kotu oldu..dr. dozunu artirdi bu sefer..dedi adet olunca ic..kasimda adet oldum fakat ilac icemedim unutum..hala adet beklemesindeydim..pazartesi dr. gidicem..bu arada hayit suyu kullanmaya basladim..umarim faydasi olur.. rabbim kucagimizi bos bırakmasin insallah...amincanım inşallah Rabbim hepimize nasip kısmet eder o duyguyu hepimiz aynı şekilde bekliyoruz.yumurtlamam tembel demişsin yumurta olgunlaştırıcı ve yumurta çatlatma iğneleri oldunmu daha doğrusu tedaviye başladınmı bununla ilgili..ama çok çok iyi biliyorum insanın her ay o adeti olunca nasıl yıkıldığını.
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni geldim 2 cocugum var biri 6 digeri birbucuk yasinda iki kizim var bir bebegim daha olsun istiyorum esim de varikosel var keciboynuzu kurine basladik Allah yardimcimiz olsun