2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?

• Ankete Katılan
    161
Arkadaşlar bugün tahmininde çatlama günüm çünkü sağ kasigimda agri hissediyordum akintim da var.fakat ayni zamanda sağ yumurtalık tarafimda pit pit atma oluyor.bunun nedeni ne olabilir.bilen var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhaba... Hamile olanları tebrik ediyorum.umarım hayırlarla bebeğiniz kucağınıza alırsınız.
bende hamile olduğumu öğrendim.ve ilk burda paylaşıyorum bu sevincimi. ailelerin haberi yok henüz. galiba bir müddet daha olmayacak :))

tebrik ederim canım.bende daha bugün test yaptm. bende ilk burada paylaştım ve söylemeyi düşünmüyorum bende kimseye.doktor sağlıklı diyinceye kadar en azından. ilk bebeğimi düşürmüştüm.rabbim bunu sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

amin pomakcım .umarım bi sıkıntı yaşamazsın. eşim müsade ederse ben cinsiyeti öğrenene kadar duyurmak istemiyorum. daha heycanlı olur gibi geliyor.
:)) şimdilik memlekete gidene kadar duyurmamak için anlaştık.yani 3 aylık olana kadar kimse bilmiycek

Eki Görüntüle 1076366 kızlar buda benim testim? sizce miyim?

Bebiş ucundan görünmüüüüş:))) Günün geçmiş miydi canım?

Tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım, Hamileyim çok şükür.. Darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…