- 22 Mart 2014
- 88
- 1
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #6.681
evet ovulasyon yani yumurtlama testi arkadaş anlatmış zaten :)
Ovulasyon testinde gebelik belli olurmu arkadaşlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ovulasyon yani yumurtlama testi arkadaş anlatmış zaten :)
baslıcaz baslıcaz canımda surec dolmadıkı hala bı gecmedı zamann
perikanadı sağol kuzum amiiin
aslidikk canım bence kanda baktır kesin sonuç olur inşaAllah hamilesindir kuzum
Evet belli oluyo ben gectigimiz cumartesi ilk ovulasyon testiyle yapim dedim cnku evde 1 tanecik gebelik testim kalmisti. Ikiside kopkoyu cikti cizgilerin. Snra hemen gebelik testinide yaptim ikinci cizgi silik. Kan testim 102 darisi sizlerin basina insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm kaç günün ğeçiyordu seninEvet belli oluyo ben gectigimiz cumartesi ilk ovulasyon testiyle yapim dedim cnku evde 1 tanecik gebelik testim kalmisti. Ikiside kopkoyu cikti cizgilerin. Snra hemen gebelik testinide yaptim ikinci cizgi silik. Kan testim 102 darisi sizlerin basina insallah.
Ne güzel canm allahım size bagişlasın rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işallah (AMİN) ben ovulasyon testinde bir kirmizi birde silik çikoyor bu her zaman oyle oluyo Her zaman silik çıkması normal mi
Insallah amin canim Allah hepinize nasip etsin bu duygulari.Tatlim zaten sadece yumurtlama gununde 2 koyu cizgi oluyo diger zamanlarda her zaman bir koyu bir silik cizgi olur gun gectikce koyulasir anlarsin zaten yumurtan buyuyo demektir en koyu oldugu zamanda 24 saat icinde catlicak demektir
Canm kaç günün ğeçiyordu senin
ovulasyon testı yumurtlamayı gosteren bı test dıyebılıyorum ben ama..
Ne güzel canm allahım size bagişlasın rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işallah (AMİN) ben ovulasyon testinde bir kirmizi birde silik çikoyor bu her zaman oyle oluyo Her zaman silik çıkması normal mi
Insallah amin canim Allah hepinize nasip etsin bu duygulari.Tatlim zaten sadece yumurtlama gununde 2 koyu cizgi oluyo diger zamanlarda her zaman bir koyu bir silik cizgi olur gun gectikce koyulasir anlarsin zaten yumurtan buyuyo demektir en koyu oldugu zamanda 24 saat icinde catlicak demektir
Teşekürler canm saol bilgilendirdigin için
Evet belli oluyo ben gectigimiz cumartesi ilk ovulasyon testiyle yapim dedim cnku evde 1 tanecik gebelik testim kalmisti. Ikiside kopkoyu cikti cizgilerin. Snra hemen gebelik testinide yaptim ikinci cizgi silik. Kan testim 102 darisi sizlerin basina insallah.
Eki Görüntüle 1069024 Eki Görüntüle 1069026 canm bu testin içi niye sarı oldu acaba
Tatlim ya yumurtlama donemindesin yada cok yakin cnku testin dierlerine gore koyu cikmis. Sari olmasinin nedenini bnde anlamadim cok az su ictin ondan oldu heralde. Calismalara baslayin canim 2 gunde 1 iliski olsun.
Tatlim ya yumurtlama donemindesin yada cok yakin cnku testin dierlerine gore koyu cikmis. Sari olmasinin nedenini bnde anlamadim cok az su ictin ondan oldu heralde. Calismalara baslayin canim 2 gunde 1 iliski olsun.
Ben o koyu olanı 2 önce yapmıştım canm bugün yapmadım
arkadaslar iki kirmizi çizgi cıktı bugun yumurtlama günüm olabilirmiEki Görüntüle 1071205