2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161

afy hadi cnm inşallah bebek belirtileriir bunlar belli olmaz belki erken belirtiler başlar sende
 
afy hadi cnm inşallah bebek belirtileriir bunlar belli olmaz belki erken belirtiler başlar sende

umarım öyledir okulda sürekli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşıyorum belki dinlenmeye çok ihtiyacım var ondan böyle oldum belkide hamileyimdir ama bu kadar erken belirtiler olur mu ki sorduğum herkes olmaz dedi.
 

valla bilmiyorum cnm ama inşallah bebektir

hep düşünüyorum acaba hamilelik nasıl birşey
onun kalbinin atışını bedeninde hissetmek
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.
 

canım bildiğim kadarıyla 4. haftadan itibaren başlıyomuş bulantı vs.. ama emin değilim..
 
valla bilmiyorum cnm ama inşallah bebektir

hep düşünüyorum acaba hamilelik nasıl birşey
onun kalbinin atışını bedeninde hissetmek
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.

amin canım ya ben hep bir sene beklerim diyordum ilk günler nasıl karşıydım ama nasıl oldu bilmiyorum bu ay fikrim değişti. bende korkuyorum doğumun zorluğundan ama Allah yardım eder...
içinde bir can yaşaması başlı başına mucize... ya doğduktan sonra bir gülüşü insanın ömrüne ömür katar diye düşünüyorum...
 
bende öyle biliyorum zaten hamilelik belirtisi diye düşünmüyorum hiç...

Rabbim hayırlı zamanda verecek hepimize inşallah...

aminnnn... inşallah bebiştir ama hayırlısı olsun, öyle değilse bile üzülme..
ben de senin tam tersin evlendiğim ilk zamandan beri istiyordum bebiş hemen ama eşim kesinlikle karşıydı.. en az 1 yıl beklemek istiyorum yok ben hazır değilim yok daha gezelim tozalım fln diyordu.. çok üzülüyordum böyle düşünmesine ama elimden bişey de gelmiyordu.. ben de artık lafını bile etmemeye başladım.. sonra birden geçen ay kendisi bana dedi, ben çocuk istiyorum hem de hemen diye:) ben de okey ayarlarız dostum sıkma canını dedim:)))))))
 

:)))))) cok sevdım bunu ya okey ayarlarız dostumm ınsallah hemen bı bebısın olur canım
 
Kızlar Merhaba dün geceden beri topiğinizi baştan sona okudum ve hepinize bayıldım :)) bende sizdenim 4 aydır uğraşıyoruz bizde ama tık yok ne zormuş hamile kalmak( henüz normal yolla hamile kalmaya çalışıyorum doktora hiç gitmedim bugünde yumurtlama günüm 2 günde bir calisiyoruz :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende esimde çok ama çok istiyoruz bebişimizin olmasını.
 

Hoş geldin canım. Bende bugün katıldım. Umarım güzel haberlerini alırız.
 
Evet amazoncugum ben de bu ay basladim asiye hanimla gorusmeye cok seker bi doktor ilgili de bundan sonra onunla devam edicem sürece insallah sana ikinciyi bana da ilkini dogurtmayi nasip eder ))

Ayy ne güzel bir dilek bu böylee.. Umarım canım yaa..


Aynen umarım ben de yine Ekim annesi olurum..


Tatlım bu kür işlerinden şahsen ben pek hazzetmiyorum.. Herkeste aynı etkiyi yapacak diye birşey yok. Bu kürler kimine iyi geliyor kiminde kist yapıyor. Bir de inciri normal bir şekilde yemekle, yok kaynat yok zeytinyağında beklet ya da soğanı aynı şekilde yemekle kaynatıp suyunu içmek arasında bir fark olacağını sanmıyorum.. Doktorum'da bir uzmandan da aynı bu yorumu duymuştum..Tabii bu benim fikrim..


Hayatım sorsaydın ya doktoruna ne demek istedin diye, nereden bilelim ne amaçla söylediğini..

Dün akşam parmağımı öyle bir kestim ki kızlar 1 saat çocuk gibi ağladım seramik bıçak bi de çok keskin

Geçmiş olsun kuzuuuum..

Kızlar ya bişey sorucam.ben ilişkiden sonra bir süre yatıyorum bacaklarımı dikip ama sonrasında duşa girdiğimde direk hepsi akıp gidiyor bu hep böylemi olucak ya :18:

Akar, akması da normaldir. Sıkıntı yok.


Hamilelikle ilgili değildir canım benim.. Gebelikte mide bulantısı normal bir bulantı olmuyor, farklı bir bulantı oluyor. Aynı zamanda kokuya karşı da hassasiyet oluyor. Zaten bulantılar 6. haftadan sonra başlar. HCG hormonunun en üst seviyeye geldiğinde çok olur.
 
ne zamandır istiyorsunuz?ilkinde hemen kalmışmıydın ayy amma soru sordum...:)

Sor hayatım sorun değil:)) 2 aydır istiyoruz. Geçen ay yani düşündüğüm ay hamiş kaldım ama düştü. Bu 2. aydı olmadı. İlkinde hemen kalamamıştım adet düzensizliğim vardı, o sebeple 3 kez yumurta takibi yaptırmıştım yumurtlama günümü anlayabilmem için. Takipler yapılırken eşimi de kontrolden geçirdiklerinde varikosel teşhisi kondu, ameliyat oldu, 3 ay toparlanmasını bekledik. 3 ayın sonunda 4. kez yumurta takibi yaptırdım ve o ay tuttu. Yani toplamda 7-8 ay uğraşmış olduk. Çok uzun bir süre değil belki ama o kadar stresli bir dönem ki, yaşayan bilir, neden olmadı, oldu mu olmadı mı, aşılama mı yaptırsam , napsam ne etsem diye insan çok geriliyor.. Doğumdan sonra adetlerim de düzene girdi çok şükür..
 

doktora gitsende canım bir yıldan sonra gel diycek bizim iş yerindeki arkadaşlar artık doktora gidip yalan söylemek zorunda kaldılar,6 aydır hamile kalamadı doktora 1yıldır uğraşıyorum dedi..başka türlü tedaviye başlamıyordu..
 

evet anlıyorum canım tahmin edebiliyrum o sürecin zorluğunu yaşayan arkadaşlarım oldu ya insanın doğası gereği ister istemez stres oluyor..elinde olmadan...ama bak çok şükür hamile kalmışsın büyütmüşsün bile inşallah rabbim bir kere daha taddırsın bu duyguyu ya bu düşük olayıda bu ara baya arttı etrafımda bir sürü insan var...ozaman inşallah ekim annesi oluruz benimde 2. ayım aralıkta bıraktım korunmayı ama nasip kısmet kızımda ilk ayda kalmıştım..bu bebiş biraz bekletcek sanırım..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…