2014 ygs/lys mezunlar grubu oluşturalım

orası sana kalmış artık geçen sene yaptığın şekil işe yaradıysa öyle yap tek tek de gidebilirsin ikisini bir arada da yapabilirsin

temem mat 1 den temel kavramlar sayı basamakları mat 2 dende tatlım polinom çarpanlara ayırma senin blüm ne canım

uplayalım şu konuyu.
listeye girmek isteyen arkadaşlar hedeflerini paylaşırsa ekleyelim yıl sonunda kimler başarmış görebiliriz böylelikle hem dayanışma olur sınava kadar sınav sonrası da moral olur

Gerçekten süpersin.Kendi adıma teşekkür ediyorum ve seni sene içinde rahatsız edeceğim Şaka bir yana çok sağol canım yardım edersen çok sevinirim.Arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen memnun olurum. Ben aslında elitt adlı kullanıcıyım ama bamlandığım için kardeşimden yazıyorum şu an. Oradan da ekleyeceğim seni cezam kalkınca.Kabul edersen memnun olurum=)

Bende varım kızlar bu sene ilk defa oturup adam gibi çalışıp hazırlanmak istiyorum kısmetse. İç mimarlık istiyorum devlet olursa inşallah marmara yoksa kazanayımdaa

Beslenme ve Diyetetik.
Bende geliyorum kızlar.Yarından sonra özgürüm çalışmak için. İnşallah hepimiz istediğimiz yerlere gideriz

Merhaba arkadaşlar
12.sınıf başlamak üzere...Dershaneye gitmeden iyi bir üniversite kazanmaya çalışacağım.Hedeflerim Hukuk veya Uluslararası İlişkiler

neler yaptınız nerelerdesiniz konularda? soru varsa çözülmesini istediğiniz gönderebilirsiniz bana

Tekrar selam herkese;5-6 eylül gibi başlıyorum bende çalışmaya..dersane yok..umarım zorlanmam.izmir dışına gidemeyeceğim için İzmir'de hukuk istiyorum..iyi çalışmalar herkese..ben mat-1 başlıycam

kızlar ben de 12. sınıfım dersaneye gitmeden çalışmayı düşünüyorum. hedefim ist üni/arap dili ve edb çok mu zor olur sizce

benide ekleyin arkadaşlar çocuk gelişimi istiyorum

Bende varım:) acilen amlyta aldıkları için lys giremedim ve tekrar bu sene giricem hukuk istiyorum inşallah herkes isteğine kavuşur dersaneye gitmicem mattan özel ders sözelmde iyidir ama tarihle coğrfya kasmam lazım nasıl çalışmam lazım bilmiyorum

memnun olmak mı en büyük pişmanlığım desem yeridir evet 2 yıl farklı yurtlarda kaldım

Şehrime laf ettirmeem ama aa Sakarya hakkinda kotu bi onyargi olusturmayalim lutfen

Elin amerikalisi ugandalisi japonu geliyor guzelim sehrimde okuyor mutlu mesut..biz turkler begenmiyoruz cidden bende sakarya istemiyorum bu yil 12 ye gectim..

Sormak istiyorum acaba neden it gibi pismanim yazmissiniz cok uzuldumm noldukii:44:

şimdi bir sakaryalıya şehrinin olumsuz yönlerini söylesem kabul etmeyecek yok yere polemik oluşacak bu her şehir için böyledir o yüzden hiç gerek yok canım
ben pek amerikalı japon falan rastlamadım ama değişim programıyla gelen o öğrencilere bir sor memnun musun diye içinde bulunduğumdan görüyorum az çok da biliyorum o ortamın onlara uzaylıymış gibi davranıldığını görseydin böyle söylemezdin hoş çoğu dilimizi anlamakta zorlandığından anlamıyor pek durumu
şehir konusuna gelince beklentiler farklıdır daha doğrusu yaşantı biçimi zihniyet diyelim herkes de farklı farklı olduğundan kimisi sever kimisi sevmez kimisi de nefret eder gayet doğal değil mi? ben nefret eden kısımdan oldum bunda okul ve şehir katkısı oldu sadece şehir değil tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…