- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende üniversiteyi bıraktım dershaneye gittim sürekli aileme çok yük oldum yıprattım onları.onlarda sende kapasite mi yok diyorlar aslında olay su dershanede konuyu hızlı hızlı anlatıp önüne test koyuyorlar cöz bakalım sana kalmış gerisi.eve gelincede yorgun olup ders calışamıyordum.ama su an çok pismanım deli gibi ders çalışasım var ama nerden baslıyım dershaneye gidiyim mi bilemiyorum.fizik ögrenmek için dershane sart.etüt alınabilecek soru sorulabilecek iyi dershanede bilen var mı sayısalım bu arada ilk 10 bin veya 20 bin hayal mi
hangi bölümü bıraktın canımm , bende çok zor durumdayım canım psıkoloğa bile gittim sadece tercih hatası yuzunden gidemiyorum yine bu sene çok mutsuzum senin işinde çok zor , feme gidebilsin eğer istersen sen ıstedikten sonra hiçbişey hayal değil ama ne yalan söyleyeyim çoook zor bence
feme gitmistim daha önceden oraya gitmek istemiyorum.daha böyle soru sormaya önem veren bir yer istiyorum oraya gidince zorla bölüm ve ögretmenlik yazdırıyorlar.birey veya final nasıl ilgi alaka oluyor mu ne yapayım? bazen bende psikologa gitmeyi düsünüyorum.çünkü zor günler yasadıgım kesin.
bireye gittim ben canım birey normal bir dershane haftada 4 saat ozel etut alabiliyordun ben memnundum aslında ama sen gidecegın yerde kadrosuna bak nasıl diye ben gittim psikologa çok ılgısızdı bide özel hastaneye gittik çookk mutsuzum nasıl aşıcam bunu bilemiyorum ya
en iyi dershanelerden ekstrem var doruk var şuan etüt merkezleri daha gözde ama fiyat konusu sıkıntı olabilir bende bu yıl hazırlanacağım tekrargeçen sene fdd kolay dan başladım zora dogru bir çok derste baya faydasını gördüm önerirm
![]()
Fdd yi derim kapasitesi olanla ilgileniyorlar ama daha çok o yanı var onun da ben fem taraftarı değilim
siz hangi okulda okuyorsunuz birde hangi dershaneye gitmistiniz bana öyle bir dershane lazım ki konuyu anlatıp geçmesin benimle ilgilensin sorularımı çözsün
ne yapcam bilmiyorum kafam çok karışık şehir dışında okumamak için erteledim üniv yi kocaeli ya da sakarya gelicekti banada simdi düsününce cok pismanım yazmadıgım için.fdd ye gitsem ilk iki sınıfa düsemezsem iste o çok kötü olur benim içinben saüde okuyorum da ben adanada bir ilçede yaşadığımdan dershane seçeneği pek yok 3 tane dersane var zaten topu topu final ve açıya gittim ikisinde de kaydım vardı ama daha doğrusu gitmedim pek uğramıyordum dersaneye biraz fazla salmıştım gezip tozmakla başka işlerle meşguldüm dersler yerine. anadolu yakasındaki fdd ( hangi şubesi hatırlamıyorum) övüyorlardı bayağı. şöyle bir sistem var fdd de eğer durumun iyiyse bir ışık varsa senle çok ilgileniyorlar soru çözmeydi etüttü falan ama orta halli veya kötü bir öğrenciysen kendi çabanla birşeyler yapıyorsun anca şu sınıflara bölme olayı işte ilk 2 sınıftaysan ilgi konusunda bir sıkıntı yaşamıyorsun. adamlar başarıya daha doğrusu dereceye oynadıkları için sistemleri bu
ne yapcam bilmiyorum kafam çok karışık şehir dışında okumamak için erteledim üniv yi kocaeli ya da sakarya gelicekti banada simdi düsününce cok pismanım yazmadıgım için.fdd ye gitsem ilk iki sınıfa düsemezsem iste o çok kötü olur benim için
ilk girişte olamayabilirsin ama çabalayarak girebilirsin oradakiler uzaylı değil onlar da insan sonuçta değil mibutik dershaneler var etüt merkezi gibi onları önermem tek artısı kalabalık olmadığından senle ilgileniyorlar rahat rahat ama dersaneye gitmen daha iyi konu eksiğin yoksa bir rekabet ortamı var kalabalık bir yer sonuçta. ama tabi etüt merkezine gidip diğer dershanelerin de sınavlarına yazılırsan orası ayrı ama fiyatları biraz tuzlu oluyor
fdd nin fiyatları nasıldır acaba o kadar zor durumdayım ki anlatamam sırf istanbulu bırakmamak için hayatımı erteledim.sanki herkes ist da okuyor gibi.keske demenin su an faydası yok tabi.ailemde benimle konuşmuyor evde resmen üvey evlat gibi kaldım kendimi çok kötü hissediyorum.ama bu yasananlardan sonra telafi edebilirim iyi bir dershaneye gidersem tabi
fiyatını bilemeyeceğim burada ucuz 2bin gibi bir fiyat. ama orası büyükşehir olduğu için daha fazladır tahminimce 3-4bin falandır yanıltmak gibi olmasın ama.içini ferahlatacaksa tabir yerindeyse ilk sene beklemeyip sakarya yazdığıma it gibi pişmanım. hangi bölüm düşünüyordun
bilgisayar müh düsünüyorum ama ist da bir yer olsun istedim bir kaç üniversite oluyordu ama istemedim.sakarya nasıl bir yer bilmedigim için yazmadım sen memnun degil misin yurtta mı kalıyorsun
bende katılabilir miyim kızlar ?![]()
hedefini söylersen hemen listeye yazalım senin de adını
tamam tatlım öncelilkle ben bu yıl sadece sayısal ağırlıklı çalışmayı planlıyorum çünkü pek iyi sayılmam :) ama kararsızım mat 1 mi mat 2 mi çalışmalı :) sence