- 1 Temmuz 2013
- 345
- 23
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varım lise 3 teyim . birbirimize destek çıkalım kızlar :)önümüzdeki yıl sınava girecek mezunlar var mıdır benim gibi. Birbirimize bir yardımımız dokunur belki.
bilgi paylaşımı yapabiliriz çok bunaldığımızda motive ederiz birbirimizi
edit:hedeflerini yazan arkadaşlar oldukça liste güncelleştirelecektir
N0ram- İTÜ Mimarlık
HAYATist- Tıp(istanbulda)
Talia2000- Hukuk
hm22- Eczacılık
mrvkys- Hukuk
EsSmMa- Okul Öncesi Öğretmenliği
cnsa358- Psikoloji
Ebrussen- PDR
TH4Lia- İç mimarlık
Elitt- Beslenme Ve Diyetetik
gyild- İstanbul/arap dili ve edebiyatı
gmzeeeeeeee- Çocuk Gelişimi
PatikliKontes - Hukuk
simgemerve- Hukuk
bende varım lise 3 teyim . birbirimize destek çıkalım kızlar :)
merhabaa
ben de mezun oldum bu yil ama sinavda istedigim puani alamadim hic calismadigim icin. Bu sene TM'den tekrar hazirlaniyorum :)
burda birbirimize gaz mi veriyoruz calistigimiz konulari mi yaziyoruz anlamadim pek
ben daha calismaya baslamadim
Ben de Psikoloji veya PDR istiyorum PDR icin ITU veya Psikoloji icin Istanbul Universitesi :)
ekledim canım bu başlık hedef başlığı oldu biraz
Tesekkurler :)
herkes yazinca ben de yazayim dedim
yaz tabi böyle olunca bir sorumluluk oluyor insanda sanki hani rezil olmamak için daha bir çalışası geliyor ya orası olacak ya orası
Evet kesinlikle
Su an oyle bir gaza geldim ki (arkadaslarim sagolsun) kendimi bogazicinde kocta falan goruyorum resmen
ama ders calismaya sabahtan beri baslayamadim, sen nasil calisiyorsun?
şu aralar seyrek gidiyor ama dersaneyle birlikte tekrar toparlayacağım kendimi ama önceki çalışmalarım günlüğümde yazıyor canım bi programım yok canım ne zaman isterse bir zaman belirlemedim o gün bir şey olur canın istemez yada hasta olursun falan o gibi durumlarda 1 2 testbile olsa çöz ama yeterki bırakma kafası var bende ben sayısalım hedeften de anlaşılacağı gibi
Ben de kendim ders calisamadigim icin dersaneyi bekliyorum ondan yaylandim biraz ama calismam lazim. Ne zaman ders calismaya otursam basim agriyor benim de cok ilginc ya. Psikolojik mi bilmiyorum artik
ben de sayisal mezunuyum mimarlik istiyordum vazgectim fizik kimya falan ugrasamam
ben de yazmıştım ama benim hedef hedeften sayılmıyo heralde nyse.. yazılsada değişmez zaten bundan snra )
dersaneye gitmeyen arkadaslar gunluk kac saat calisiyorsunuz? bende evde hazirlaniyorum. bir iki tane site buldum oralardan ders calisiyorum. yanimda derslerin konu anlatimli kitaplari var. yurt disinda oldugum icin kaynak sorunu yasiyorum
bi kac site var oralardan konu anlatimi aldim (ztv, digiprotein) ztv cok iyi. internetten siparis versemde kanadaya gelmesi cok masrafli olur. sizin bildiginiz online kaynaklar varsa ucretli veya ucretsiz lutfen bilgilendirin..4-5 saat arası çalışıyorum ben normal şartlarda, bazen tembellik yapasım geliyor 2 saat oluyor bazen daha çok çalışasım oluyor 6 saat.
İnternetten falan sipariş veremiyor musun ?