How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umudunu Kaybetmeyen YGS-LYS'ciler İçeri Buyurun :)

alarm canım :47: yeter oturduğumuz keyfimize baktığımız tatlım yetmez mi sence de? tatlım 2 ay tek çalışacağız ya unutma ne kadar erken kazanırsan o kadar avantaj 2014 te sınav değişecek tekrar kim uğraşsın ya birde ona uyum sağla şu 2 buçuk ay çalışıp kurtulalım saat belirycem canım sende istersen o saattlerde ne net olacak nede başka bir şey çalışıyor olacağız sonra kendimizi ödüllendiririz kk ile :) ya birde şöyle bir şey var insan kendini neye alıştırırsa öyle gidiyor oturup nette taıklmaya alışınca insan ders falan çalışamıyor odaklanamıyor yani o yüzden kısıtlama getirmemiz lazım artık

Kesinlikle canım kesinlikle. Saat belirlemek lazım o saatlerde ders çalışmak lazım.

Kesinlikle canım kesinlikle. Saat belirlemek lazım o saatlerde ders çalışmak lazım.

mecbur canım yoksa başka türlü olmayacak yani insanın dersten en verim aldığı saatler var o saatler bize rehber olsun canım arta kalan zamanlarda geliriz buraya sohbetimizi yaparız keyfimize bakarız çalışmadık diye içimizde huzursuz olmaz planlı olmamız lazım başka türlü olmaz bu iş :50:

mecbur canım yoksa başka türlü olmayacak yani insanın dersten en verim aldığı saatler var o saatler bize rehber olsun canım arta kalan zamanlarda geliriz buraya sohbetimizi yaparız keyfimize bakarız çalışmadık diye içimizde huzursuz olmaz planlı olmamız lazım başka türlü olmaz bu iş :50:

Umarım başarabiliriz bunu :26:

merhaba sagopam bitirdiğim konular Türkçede sözcük türleri ile cümlenin öğeleri.Tarihten osmanlı duraklama ,gerileme ve dağılma,19.yy ıslahtları,20.yyıslahatları,1.dünya savaşı ve sonraki gelişmeler,Coğrafyadan beşeri coğrafya ve ekonomik faliyet trleri.Bu kadar eklersen sevinirim hepinize başarılar

merhaba sagopam bitirdiğim konular Türkçede sözcük türleri ile cümlenin öğeleri.Tarihten osmanlı duraklama ,gerileme ve dağılma,19.yy ıslahtları,20.yyıslahatları,1.dünya savaşı ve sonraki gelişmeler,Coğrafyadan beşeri coğrafya ve ekonomik faliyet trleri.Bu kadar eklersen sevinirim hepinize başarılar

Sagom bileşikler ekle balım :9:

ekledim canlarım :16:

Biyoloji Bilimi-Bilmsel Çalışma
Canlıların Ortak Özellikleri

Bitmiştir :)) Siftahı attım bugün. sorularını da çözdüm.
Zevkli idi çok fazla unutmamışım ilk konuları heterotrof ototrof filan :1:

Son düzenleme:
matematik:bağıntı fonksiyon
geometri:doğrunun analitiği
biyoloji:bitkiler bitti
Bu sene geometri sorularının , analitik geometri ve geometrinin iç içe olduğu sorular şeklinde olacağı söyleniyor.Bu tip sorular içeren soru bankası bilen var mı kızlar? Ben hiç rastlayamadım bile böyle tipte sorulara. :2:

Ya kızlar bir sorum olacak. Şimdi ben sözel öğrencisiyim. PDR Seçmek sitiyorum. Alan kalktı diyorlar. Yani sözelden girip yüksek bir puan seçip alanı tm 3 olan PDRyi kazanma şansım var mı?

Ya kızlar bir sorum olacak. Şimdi ben sözel öğrencisiyim. PDR Seçmek sitiyorum. Alan kalktı diyorlar. Yani sözelden girip yüksek bir puan seçip alanı tm 3 olan PDRyi kazanma şansım var mı?

Lys 1' e girmeden tm puanın hesaplanmaz.Alan kalkma durumu,alan dışı tercih yapsan da okul puanının aynı katsayıyla çarpılacağını ifade ediyor.

Ben daha çoook başlardayım :2::2::2::2:
Antremanlarla matematikten 3. günü bitirdim bugün. Matematiğe yeni başlayacak herkese öneriyorum.
Tarihten İslamiyet öncesi Türk devletlerini de bitirdim. Coğrafyadan İç kuvvetlerdeyim. Tabi bunun yanı sıra dersaneden aldığım dersler de var mesela Tarihten yararlı-zararlı cemiyetlerle tbmmnin kuruluşu bitti. Coğrafyadan da göçlerdeyim. Türkçeden de fiiller, fiilimsiler falan o konudayız. Kendim de cümlede anlam, paragraf ve sözcükte anlamı yapıyorum. Hedefim hukuk :)
Yarın dersane yok ama sabahtan 9-10 gibi defterimi kitabımı yükleyip etüt salonuna gitmeyi planlıyorum, evde çok gürültü var başka türlü olmaz çünkü.
Bana şans dileyin :)

kızlar okul puanı hakkında biraz bilgi verir misiniz ?
okul puanı kalktı diye söylentiler var bikaç yerde.
nasıl olacak bu sene ?...

Daha hiç çalışmadım okul puanım kırılacak hem umutsuzum hem de bu sene olsun seneye kalmayayım istiyorum aynı zamanda istediğim bölümün sıralaması çok yüksek ooooof

Sagopam uzun süredir giremiyorum buraya girmişken söyleyeyim.
Felsefede Din felsefesi hariç Türkçe,Coğrafya, Tarih konularım bitti canım tabloya ekleyebilirsin:34:

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim üniversitede 2. yılım ama bölümümü değiştrmeyi düşünüyorum.ygs ye kayıt yaptırrken öğrenim durumumu bir yükseköğrenim programına kayıtlıyım işaretledim .doğru mu yaptım puanım kırılır mı acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa sevinirim :)

Back