• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ygs/lys mezunlar grubu oluşturalım

Sabah erken kalkıyorum 7.30 gibi ama gündüz uykusu çok yorgun olmadıkça uyuyamıyorum, uyku konusunda çok sabit bir düzenim var istesem de pek değiştiremiyorum ne yazık ki. Benim de midem de problem var kahve içiyorum genelde ama bir süre sonra rahatsız edebiliyor. Sizce az ve çok sınırı nedir ? Şu an ne kadar çalışmalıyım ilk 15 bin için ?

valla az yada cok mcalısmak herkese gore degısebılır yanı bunun ıcın ne soylesem yalan olur:34:

valla az yada cok mcalısmak herkese gore degısebılır yanı bunun ıcın ne soylesem yalan olur:34:

Oldukça verimli çalıştığımı düşünüyorum ama biraz fazla mı hızlı başladım diye düşünüyorum.

soyle soylıyım kardesım hem dersaneye hem ozel derse gıttı ancak kendısı hıc calısmazdı sıralamalarda cok kotuydu ben calsıtırmaya basladıktan sonra duzeldı hanı bosa gondermıs olduk ozel derse de dersaneyede ama sunu soylıyım hem kendın calısmak hemde bırınden destek almak şart:)

Evet kendimiz çalışmadıktan sonra bir yararı olmuyor. bende öyle ilkokul 4. de başlamıştım dershaneye. sonra 8e kadar 7. sınıf hariç hep gittim. sonra lise 3 ve 4 te gittim ama ben çalışmadığım için hiç yararı olmadı. şuan sıfır temel ve ben baştan alıyorum yavaş yavaş gidip sonra artıracağım inşallah olur. evet destek lazım ama dershane sizin gibi ilgilenmediği için herkese faydası olmuyor. bana da olmadı. ben ders çalışma tekniğini hala anlamamış olduğum için. inşallah bu yıl mezunum ve bol bol zamanım var. dershaneye de gitmeyeceğim. kendim çalışacağım. inşallah başarabilirim.

merhaba arkadaşlar bende tekrar gireceğim üniversite ikinci sınıftayım sayısalım dershaneye gitmeyi düşünüyormusunuz mezunlar olarak eğer düşünmüyorsanız benim gibi yapamadığınız soruları nasıl halletmeyi düşündünüz?

canım merhaba , benimde bu sene 3.yılım olacak bi talihsizlik yüzünden bende dersaneye gtmeyi düşünmüyorum matematiği özel ders ile halletmeyi düşünüyorum eğer ımkanın varsa sende böyle yapmalısın bence

yok anacım bu kitaplara para yetiştiremeyeceğim ben gerisin geri üniye yollarlar beni bu gidişle annemler :1: bildiğiniz ucuz ikinci el kitap satan siteler veya kazanmış kitaplarını satan (yüzde 90 boş olacak şekilde) var mı kızlar:ssz:

tatlım sen neredesin bilmiyorumda ben kitapları hep insancıldan alıyorum kartta ppuan biriktikcede deneme alıyorum ucuza geliyor:1:

kızlar ben agustos boyunca tarıh cografya ve dil ve anlatımda konulardan özet çıkarıp her ay bunlarla ılgılı unutmamak ıcın kaynak kıtaptan soru çözmeyı düşünüyorum mat1in kolay konularıyla mat 2 nin konularınıda birlikte götürmeyi düşünüyorum sadece aklımda olan soru dersaneye ve özel derse mi gitsem sadece matematikten özel derse gidip bide femin sınavlarınamı girsem ? siz ne düşünüyorsunuz:30:

tatlım sen neredesin bilmiyorumda ben kitapları hep insancıldan alıyorum kartta ppuan biriktikcede deneme alıyorum ucuza geliyor:1:

adanadayım da ben hiç duymadım dediğin siteyi. şimdi baktım da adam gibi bir yayına rastlamadım normalde egitimkitap.comdan alıyorum ben ama 2.el arıyorum ucuz yani 3-5 kitap almayacağım çünkü üstelik gereksiz pahalı örneğin son 47 yılın çıkmış fizik kitabına 26 diyor başka bir sitede 14 tl

Son düzenleme:
adanadayım da ben hiç duymadım dediğin siteyi. şimdi baktım da adam gibi bir yayına rastlamadım normalde egitimkitap.comdan alıyorum ben ama 2.el arıyorum ucuz yani 3-5 kitap almayacağım çünkü üstelik gereksiz pahalı örneğin son 47 yılın çıkmış fizik kitabına 26 diyor başka bir sitede 14 tl

ınsancıl bır sıte degıl canım eskısehırde herhalde sadece bır kıtapcı ben oradan alıyorum ındırım yapıyor ıkıncı el kıtaplarda oluyor orda , anladımm :50:

budur buyuk ıhtımalle canımm , burda yokmuymus uygun fiyatlı kıtaplar ben dukkana gidip alıyorum ama siteden nasıl oluyor bu işler pek bilmiyorum

yok alışveriş yaptığım bikaç site var onlarla karşılaştırınca pahalı burası 1 2 tl de değil en az 6-8 tl daha fazla

kızlar önerebildiginiz dershane ya da kitap döküman var mı ben üniversiteyi kazandım ama gitmeyi düsünmüyorum sayısalım

canım merhaba , benimde bu sene 3.yılım olacak bi talihsizlik yüzünden bende dersaneye gtmeyi düşünmüyorum matematiği özel ders ile halletmeyi düşünüyorum eğer ımkanın varsa sende böyle yapmalısın bence

bende üniversiteyi bıraktım dershaneye gittim sürekli aileme çok yük oldum yıprattım onları.onlarda sende kapasite mi yok diyorlar aslında olay su dershanede konuyu hızlı hızlı anlatıp önüne test koyuyorlar cöz bakalım sana kalmış gerisi.eve gelincede yorgun olup ders calışamıyordum.ama su an çok pismanım deli gibi ders çalışasım var ama nerden baslıyım dershaneye gidiyim mi bilemiyorum.fizik ögrenmek için dershane sart.etüt alınabilecek soru sorulabilecek iyi dershanede bilen var mı sayısalım bu arada ilk 10 bin veya 20 bin hayal mi

Back