orası sana kalmış artık geçen sene yaptığın şekil işe yaradıysa öyle yap tek tek de gidebilirsin ikisini bir arada da yapabilirsin
temem mat 1 den temel kavramlar sayı basamakları mat 2 dende tatlım polinom çarpanlara ayırma
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası sana kalmış artık geçen sene yaptığın şekil işe yaradıysa öyle yap tek tek de gidebilirsin ikisini bir arada da yapabilirsin
slm kızlar:)ben universıte ogrencısıyım kımya muhendıslıgı halıyle sayısal cıkışlıyım ve bu sene kardesimide sbs sınavlarına hazırladım ve ankarada ıyı bır anadolu lısesıne yerlesıcek inş:)bu konularda bıraz deneyımım oldugu ıcın cozemedıgınız sorularda (ozellıkle matematık geometri kımya) ve calısma teknıklerı hakkında elımden geldıgınce hem ozelden hem burdan yardımcı olmaya calısırım herkese basarılar dılerım:)
Beslenme ve Diyetetik.önümüzdeki yıl sınava girecek mezunlar var mıdır benim gibi. Birbirimize bir yardımımız dokunur belki.
bilgi paylaşımı yapabiliriz çok bunaldığımızda motive ederiz birbirimizi
edit:hedeflerini yazan arkadaşlar oldukça liste güncelleştirelecektir
G4mze- İTÜ Mimarlık
HAYATist- Tıp(istanbulda)
Talia2000- Hukuk
hm22- Eczacılık
mrvkys- Hukuk
EsSmMa- Okul Öncesi Öğretmenliği
cnsa358- Psikoloji
Ebrussen- PDR
TH4Lia- İç mimarlık
benide ekleyin arkadaşlar çocuk gelişimi istiyorumönümüzdeki yıl sınava girecek mezunlar var mıdır benim gibi. Birbirimize bir yardımımız dokunur belki.
G4mze- İTÜ Mimarlık
Talia2000- Hukuk
hm22- Eczacılık
mrvkys- Hukuk
cnsa358- Psikoloji
Ebrussen- PDR
TH4Lia- İç mimarlık
Elitt- Beslenme Ve Diyetetik
gyild- İstanbul/arap dili ve edebiyatı
önümüzdeki yıl sınava girecek mezunlar var mıdır benim gibi. Birbirimize bir yardımımız dokunur belki.
G4mze- İTÜ Mimarlık
Talia2000- Hukuk
hm22- Eczacılık
mrvkys- Hukuk
cnsa358- Psikoloji
Ebrussen- PDR
TH4Lia- İç mimarlık
Elitt- Beslenme Ve Diyetetik
gyild- İstanbul/arap dili ve edebiyatı
gmzeeeeeeee- Çocuk Gelişimi
beni de ekle hedefim hukuk![]()
kızlar benide ekleyin listeye bu arada çalışma programıydı netlerdi paylaşılmıyor mu ?
memnun olmak mı en büyük pişmanlığım desem yeridir evet 2 yıl farklı yurtlarda kaldım
Şehrime laf ettirmeem ama aa Sakarya hakkinda kotu bi onyargi olusturmayalim lutfen![]()
Elin amerikalisi ugandalisi japonu geliyor guzelim sehrimde okuyor mutlu mesut..biz turkler begenmiyoruz cidden bende sakarya istemiyorum bu yil 12 ye gectim..
Sormak istiyorum acaba neden it gibi pismanim yazmissiniz cok uzuldumm noldukii:44: