Sabah erken kalkıyorum 7.30 gibi ama gündüz uykusu çok yorgun olmadıkça uyuyamıyorum, uyku konusunda çok sabit bir düzenim var istesem de pek değiştiremiyorum ne yazık ki. Benim de midem de problem var kahve içiyorum genelde ama bir süre sonra rahatsız edebiliyor. Sizce az ve çok sınırı nedir ? Şu an ne kadar çalışmalıyım ilk 15 bin için ?
valla az yada cok mcalısmak herkese gore degısebılır yanı bunun ıcın ne soylesem yalan olur
soyle soylıyım kardesım hem dersaneye hem ozel derse gıttı ancak kendısı hıc calısmazdı sıralamalarda cok kotuydu ben calsıtırmaya basladıktan sonra duzeldı hanı bosa gondermıs olduk ozel derse de dersaneyede ama sunu soylıyım hem kendın calısmak hemde bırınden destek almak şart:)
merhaba arkadaşlar bende tekrar gireceğim üniversite ikinci sınıftayım sayısalım dershaneye gitmeyi düşünüyormusunuz mezunlar olarak eğer düşünmüyorsanız benim gibi yapamadığınız soruları nasıl halletmeyi düşündünüz?
yok anacım bu kitaplara para yetiştiremeyeceğim ben gerisin geri üniye yollarlar beni bu gidişle annemlerbildiğiniz ucuz ikinci el kitap satan siteler veya kazanmış kitaplarını satan (yüzde 90 boş olacak şekilde) var mı kızlar
bu yl mezun olupta tercih yapmayan arkadaşlar varmı kızlar :)
tatlım sen neredesin bilmiyorumda ben kitapları hep insancıldan alıyorum kartta ppuan biriktikcede deneme alıyorum ucuza geliyor
adanadayım da ben hiç duymadım dediğin siteyi. şimdi baktım da adam gibi bir yayına rastlamadım normalde egitimkitap.comdan alıyorum ben ama 2.el arıyorum ucuz yani 3-5 kitap almayacağım çünkü üstelik gereksiz pahalı örneğin son 47 yılın çıkmış fizik kitabına 26 diyor başka bir sitede 14 tl
ınsancıl bır sıte degıl canım eskısehırde herhalde sadece bır kıtapcı ben oradan alıyorum ındırım yapıyor ıkıncı el kıtaplarda oluyor orda , anladımm
doğrudur canım. İnsancıl Sahaf | Ana Sayfa böyle bir site var da bunu diyorum bu da eskişehir adres bilgisi dediğin bu değil miydi senin de.
budur buyuk ıhtımalle canımm , burda yokmuymus uygun fiyatlı kıtaplar ben dukkana gidip alıyorum ama siteden nasıl oluyor bu işler pek bilmiyorum
yok alışveriş yaptığım bikaç site var onlarla karşılaştırınca pahalı burası 1 2 tl de değil en az 6-8 tl daha fazla
hadı ya tuhyardımcı olamadım
teşekkür ederim yine de. yazın başında 5 kitap almıştım 2si kaldı onlar da bitsin de bir şekilde kitaplarını satan birini bulup alıcam
ınsallah ısın rast gider canım sen sayısalsın galıba tekstıl muhendıslıgı nasıl bir bölüm bir fikrin var mı ?
canım merhaba , benimde bu sene 3.yılım olacak bi talihsizlik yüzünden bende dersaneye gtmeyi düşünmüyorum matematiği özel ders ile halletmeyi düşünüyorum eğer ımkanın varsa sende böyle yapmalısın bence
kızlar önerebildiginiz dershane ya da kitap döküman var mı ben üniversiteyi kazandım ama gitmeyi düsünmüyorum sayısalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?