aynen önemli olan kendini bırakmamak ki ben onu zamanında çok yaptım aklım başıma geldi o hatayı bir daha yapmayı düşünmüyorum. gerçek sınavda 140 üstüne çıkmam lazım
saat 1 olmuş ben daha başlamadım çalışmaya bu uyku halinden nasıl kurtulacağım yaUyku açan yöntemler biliyor musunuz kızlar kahve dışında? yazdan nefret ediyorum
saat 1 olmuş ben daha başlamadım çalışmaya bu uyku halinden nasıl kurtulacağım yaUyku açan yöntemler biliyor musunuz kızlar kahve dışında? yazdan nefret ediyorum
Klasik türk insanıyız işte, hızlı başlayıp çabuk yorulan. Ben de biraz da ondaz yazıyorum buraya, bırakmamı engellesin diye.
Bu sefer farklı olur ve hedefimize ulaşırız umarım.
Yatma kalkma saatlerin nasıl ?
Ben 2-3 gün biraz fazla geç uyudum, o 2 gün gerçekten zor çalıştım, sersem gibiydim resmen, dün erken uyuyunca bugün 7den önce çok dinç uyandım, bu saate kadar da ciddi anlamda çalıştım, tekrar konusu bitirdim, sabah erken kalkmak iyidir ..
Onun haricinde de soğuk şeyler içiyorum ben uykumu açıyor.
bendede uyku problemi var saat 3 te yatıp sabah 10 da kalkıyorum erken yatmak istiyorum ama olmuyor nasıl yapsam ki?
Klasik türk insanıyız işte, hızlı başlayıp çabuk yorulan. Ben de biraz da ondaz yazıyorum buraya, bırakmamı engellesin diye.
Bu sefer farklı olur ve hedefimize ulaşırız umarım.
Yatma kalkma saatlerin nasıl ?
Ben 2-3 gün biraz fazla geç uyudum, o 2 gün gerçekten zor çalıştım, sersem gibiydim resmen, dün erken uyuyunca bugün 7den önce çok dinç uyandım, bu saate kadar da ciddi anlamda çalıştım, tekrar konusu bitirdim, sabah erken kalkmak iyidir ..
Onun haricinde de soğuk şeyler içiyorum ben uykumu açıyor.
kola seviyorsan iç ben içmediğim için yıllardır kahve içmek zorunda kalıyorum
ulaşacağız hayırlısıyla.
ben 2.öğretimdim o yüzden geceleri ayaktayım ister istemez en erken 1 de yatarım o da çok nadir genelde 4 5 civarı uyuurum maksimum 10 saat uyurum o da evdeyken zor seslerinden uyulmuyor sağolsunlar. Soğuk su içmeden duramıyorum zaten saat başı 1 litre su içiyorum nerdeyse çooook sıcak çünkü durulmuyor aksi takdirde.
gece uykudan önce çalışılan dersin de çok verimi varmış bir yerde okumuştum bilgiler tazeyken beyin uykuda onları yineliyormuş hafıza da kalıcılığı daha fazla oluyormuş bir bakıma uyurken tekrar yapmak gibi birşeyNormalde ben de çok severim gece oturmayı ama işte çalışırken verim pek olmuyor bence o yüzden erken kalkıyorum, malum gece uykusu karanlıkta olunca çok daha iyi dinlendiriliyor, bir de gündüz ister istemez ses oluyor, uyanmasan bile uykunun kalitesini etkiliyor.
acayip tiksindim ya ben ki soğana bayılırım çiğ çiğ oturur yerim sumaklayıp. daha önceden yine denemiştim istanbulda dayımlarda kalırken yengemle yatarken içiyorduk 3 gece falan dayanabilmiştim ama bu kadar koku olmuyordu içene kadar oluyordu sadece acaba terden dolayı mı bilemedim o zaman kışın içmiştim hatta karın içine bırakıyordum soğusun diye
gece uykudan önce çalışılan dersin de çok verimi varmış bir yerde okumuştum bilgiler tazeyken beyin uykuda onları yineliyormuş hafıza da kalıcılığı daha fazla oluyormuş bir bakıma uyurken tekrar yapmak gibi birşey
bunu ben yapmıştım gerçekten iyi oluyor ben gece daha iyi çalışıyordum ama sabah erken uyanamıyordum işte.sınav günü son gece bile hiç bilmediğim konulara baktım ve sınavda yapmıştım yani.
gece uykudan önce çalışılan dersin de çok verimi varmış bir yerde okumuştum bilgiler tazeyken beyin uykuda onları yineliyormuş hafıza da kalıcılığı daha fazla oluyormuş bir bakıma uyurken tekrar yapmak gibi birşey
BUnu biliyorum ama pek yapabildiğim söylenemez, hadi ders çalıştım hop yatağa, uykuya dal yapamıyorum ben ..
hemen yat demiyorum canımuykudan önce. bir o bir de sabah kalkınca yapılan tekrarlar
Ben onu yıllarca uykudan hemen önce olarak düşündüm yoksa 1-2 saat de uykudan hemen önce mi oluyor ?
kızlar takıldığım bi yaş problemi sorusunu buraya yazsam yardımcı olabilrmsnz ufak bi ayrıntıyı kaçırdııgıma eminim
Funda'nın 4 yıl önceki yaşı,Dilara'nın 6 yıl sonraki yaşına eşittir.
6yıl sonra yaşları oranı 2/3 olacağına göre Funda şimdi kaç yaşındadır?
Kızlar ben tnciyim. mezunum bu yıl. bol bol vaktim var yani. diyorum ki matematiğim, tarihim kötü olduğu için acaba ygs fen e de mi çalışsam ? ama matı düzeltmemde gerekiyor. hepsi ağır mı gelir? yada sadece kimyaya çalışsam sadece 5 10 soru çözsem ygsde olur mu ?