Hangi şubedeydin? ben de öyle düşünüyorum son bir ay kala yoğunlaşıp fem kapsül tarzında denemelerle yükseltmeye çalışıcam bakalım artık..
adanadayım ben ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şubedeydin? ben de öyle düşünüyorum son bir ay kala yoğunlaşıp fem kapsül tarzında denemelerle yükseltmeye çalışıcam bakalım artık..
bu gece başladım deneme çözümlerine yeni uyandım unutmadan paylaşayım pek iç açıcı bir sınav olmadı benim için
Türkçe: 37d 3y
Sosyal: 28d 8y
Matematik: 37d 1y
Fen:34d 4y
toplamda 132 net yaklaşık 449puan
süperrr bi sonuçç ,nşallah sınavda da alırsınn
1 aydır kitap yüzü açmadım desem yeridir kazanamayacağım itüyü belli oldu bir halt da olmaz zaten bu gidişle benden okuyan biri varsa şu yazıyı umarım sen başarırsın ben ağlamaya gidiyorum
Heeeyy Sen, benden de karamsarsın canım. Kötü düşünme. YGS de önemli ama en önemlisi 'LYS' unutma bunu. Sen niye çalışmadın ki 1 aydır?
bilmiyorum ya karamsarın dip alasıyım şu aralar sadece bu değil her şey üst üste geliyor tüm sebepler bir bahane bahane üzerine bahane ürettim diyelim ygsden yüksek bir şey beklemiyorum zaten 115-120 net falan yapsam yeterli lys de yetişir mi ki şu ygs ye kadar ygs odaklı gidicem lys den biten konular ufak tefek
Dershaneye gitmiyor musun? Ben de LYS'ye henüz hiç çalışmadım. Ama konularımın yetişeceğine eminim. Çünkü temelim 0 değil. Konulara baktıkça hatırlıyorum. Sen de emin ol yetiştirirsin. Karamsar olursan bildiklerini de yapamazsın. Rahat ol.
hayır dershaneye yazıldım fakat sonra sildirdim kaydımı evde hazırlanıyorum lys kısmından en azından mat kısmından korkmuyorum ünide ayrıntılı olarak gördüğüm için elbet bir yeri kazanırım ama itü olması düşük görünüyor başka da bir yeri istemiyorum
Sen çalış ve korkma canım. Olur Allah'ın izniyle. LYS'ye daha zamanımız var. Allah gönlümüze göre versin.