Canım vajinismus olmasa da bende 3 ay kadar sıkıntı yaşadım benimki zarın kalın olmasıydı operasyonla aldırdım lakin bana kalırsa da sorununu tam çözmeden bebek düşünme tabi sen bilirsin madem 1,5 cm girmiş inan devamını da getirirsin kayganlaştırıcı kullan ve üstte olduğun pozisyonu tercih et göreceksin bu işi bi kere tam yap sonra bumuymuş benim yapamadığım şey diyeceksin ve zevk bile alacaksın ama son karar senin herşey gönlünce olsun.Merhaba arkadaslar bende bebek istiyorum.ama vajinismus var maalesef.vajinaya ilk giriste aci cekiyorum bu sebeple 1,5 cm falan girebiliyor.doktorum ileri derece de olmadigini soyledi.acikcasi teraspiste gitme gibi istegimde yok.bu sekilde hamile kalinir mi ki?
Canım vajinismus olmasa da bende 3 ay kadar sıkıntı yaşadım benimki zarın kalın olmasıydı operasyonla aldırdım lakin bana kalırsa da sorununu tam çözmeden bebek düşünme tabi sen bilirsin madem 1,5 cm girmiş inan devamını da getirirsin kayganlaştırıcı kullan ve üstte olduğun pozisyonu tercih et göreceksin bu işi bi kere tam yap sonra bumuymuş benim yapamadığım şey diyeceksin ve zevk bile alacaksın ama son karar senin herşey gönlünce olsun.
Mayıs sonunda 28 olucam inşallah doğum günümle çakışmasın diye de 12 Mayısta evlendimEvet sen benden 1 gün önce davranmışsın :)
Bayaaa aynıyız yahu bende 27 mayıs doğumluyum sen kaç yaşındasın?bizde mayıs 11 dısında gün bulamamıstık o aya =) ve dogum gunum 13 mayıs :=))
Bayaaa aynıyız yahu bende 27 mayıs doğumluyum sen kaç yaşındasın?
Allah hayırlı ömür hayırlı evlat nasip etsin, bende Mayısta doğum yapmak isterim aslında çok seviyorum Mayıs ayını ama bunun için Ağustosa kadar beklemek lazımevet baya yakın dugun tarıhı dogum gunu tarıhı =) 26 olucam mayısta =)
Allah hayırlı ömür hayırlı evlat nasip etsin, bende Mayısta doğum yapmak isterim aslında çok seviyorum Mayıs ayını ama bunun için Ağustosa kadar beklemek lazım
Ben vazgeçtim ağustostan ne zaman olursa olsun sadece aralıkta doğum yapmayayım diye martı bitirdim öyle başladım çalışmalara umarım seninde temmuza gelir :)benım denk gelırmı bılmıyorum ama temmuzda hamıle kalmak ıstıyorum ben nasıpse =)
Ben vazgeçtim ağustostan ne zaman olursa olsun sadece aralıkta doğum yapmayayım diye martı bitirdim öyle başladım çalışmalara umarım seninde temmuza gelir :)
Anladım canım beklemek çok zor ama dr öyle dediyse yapacak bişey yok benim doktorum bekleme dedi canım doktorcum yaaamınn ıns ıstedıgımız zamanlarda nasıp eder rabbım , cnaım ben saglık sıgortası yaptırmıstım oyuzden beklıyorum d.k hapını bıraktıgımda 3 ay bekle demıstı dr madem beklıcam saglık sıgortasıda yaptırayım dedım oyuzden surec dolmadı beklıyorum temmuzda baslıcam nasıpse hemen =)
Anladım canım beklemek çok zor ama dr öyle dediyse yapacak bişey yok benim doktorum bekleme dedi canım doktorcum yaa
Şimdi tam anladım, beklemen lazımmış yoksa kim takar doktorlar şahsen bana bekle deseydi de beklemezdimben hap surecını doldurdumda zaman olarak bende temmuz agustos eylul gıbı dusunuyordum zaten ama hap surecı doldu ki sadece hap surecı olsaydı beklemezdım tam 3 ay ,1 ay en fazla beklerdım sanırım=) ama suan sıgorta surecım dolmasını beklıyorum
Şimdi tam anladım, beklemen lazımmış yoksa kim takar doktorlar şahsen bana bekle deseydi de beklemezdim
Haklısın gerçi bazısı hapı bıraktığı ay hamile kalıyor demek ki bu kalınlaşma işi kişiye göre değişiyor neyse yaa hakkımızda hayırlısıOrası oyle ama =) doktorda haklı dıye dusundum saglıklı bı gebelık ıstıyorsan beklemenı onerırım dedı bı hap kullanmadan regl ol 3 ayda yumurtalık hapsız gorevını yapsın dedı rahım duvarı kalınlasıyor hap ıcınce dedı bıde yanılmıyorsam
Haklısın gerçi bazısı hapı bıraktığı ay hamile kalıyor demek ki bu kalınlaşma işi kişiye göre değişiyor neyse yaa hakkımızda hayırlısı
Slm ben aranıza yeni katıldım 32 yaşındayım bir oğlum var 22 aylık ve bende bu yaz tekrar anne olmak istiyorum fakat eşim istemiyor :-(
Hoşgeldin başlığımıza öncelikle oğluna sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim, 2. için bana kalırsa eşinle uzlaşman lazım sanırım oğlunuz küçük diye ikinciyi istemiyor.Slm ben aranıza yeni katıldım 32 yaşındayım bir oğlum var 22 aylık ve bende bu yaz tekrar anne olmak istiyorum fakat eşim istemiyor :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?