Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 yazında bebek planlayan arkadaşlar gelin birlikte hazırlanalım =)
Merhaba arkadaslr bizde yazin bebek istiyoruz kismetse seneye 2.donemi kapatip daha fazla kalmak istiyorum bebismle mayista denedik olnadi simdi incir kurune baslicm bu ay çok yoğun calismam gerek:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) herkese yapmıyor demekkı uyku :) ben hazıran reglımden sonra calısmalara baslayacagım canım , bu ay dıkat ettım hep ama bı suprız olmazsa bebıs yoktur ki hisetmıyorumda varmıs gıbı bugun regl gunum beklıyorum aksama olurum buyuk ıhtımal hafıf agrı var kasıklarımda cunku :)
Bende kullaniyorum bi muddet sonra etkisi geçiyor merak etme folbiol ve b12 aliyorum bendr
merhabalarr benım B12 ım iyi cıktı test yaptırdıgımda folıbol yazdı sadece dr , hazırandakı regl tarıhınden sonra kontrolüm var zaten gıttıgımde onuda soracagım :)