- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
- 168
benim de kızım var ağustosto 3 yaşında olacak..muhakkak 2. çocuk istiyoruz..ama zamanına karar veremiyoruz..çevremizdeki herkes arayı çok açmamamız gerektiğini söylüyor..ara açılınca hem çocuklar anlaamıyormuş hem de kendin sil baştan aynı şeyleri yaşıyormussun daha zor oluyormuş...eşim de hemen olsun istiyor..kızım çok zor bi cocuk bebekliğinden beri mahvetti bizi uyku sorunlarıyla..şimdi ikinci de öyle olursa diye çok korkuyorum bilemiyorum..bu arada belki şu an bile hamile olabilirim. tam riskli günde oldu çünkü...14 15 i gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak...bu arada 27 yaşımdayım...bi de çalışıyorum..şimdi kızım kreşe gidiyor. kızım bir yaşında olana kadar çalişmamiştim.şimdi ikinci olursa ne yapacağım bilmiyorum..aileler de uzakta..artık dönüşümlü gelip bakacaklar heralde iznim bitene kadar...ayyy heyecanlandım şimdi yaaaa minnak bi bebiş=)))bide korkum kızım acaba kötü etkilenir mi? kıskanır mı onun üzülmesini istemiyorum canım benim oooo
Aslında arayı acmamak ve bırlıkte buyumelerı cok guzel olur ama mutlaka kızını etkılenecektır basta ama alısacaktır cabuk ,yası dahada buyuyunce daha cok anlayacagı ıcın herseyı belkıde daha zor olur yası ılerlerse daha cok kıskanır fln