• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yazında bebek planlayan arkadaşlar gelin birlikte hazırlanalım =)

benim de kızım var ağustosto 3 yaşında olacak..muhakkak 2. çocuk istiyoruz..ama zamanına karar veremiyoruz..çevremizdeki herkes arayı çok açmamamız gerektiğini söylüyor..ara açılınca hem çocuklar anlaamıyormuş hem de kendin sil baştan aynı şeyleri yaşıyormussun daha zor oluyormuş...eşim de hemen olsun istiyor..kızım çok zor bi cocuk bebekliğinden beri mahvetti bizi uyku sorunlarıyla..şimdi ikinci de öyle olursa diye çok korkuyorum bilemiyorum..bu arada belki şu an bile hamile olabilirim. tam riskli günde oldu çünkü...14 15 i gibi regl olmam lazım bakalım ne olacak...bu arada 27 yaşımdayım...bi de çalışıyorum..şimdi kızım kreşe gidiyor. kızım bir yaşında olana kadar çalişmamiştim.şimdi ikinci olursa ne yapacağım bilmiyorum..aileler de uzakta..artık dönüşümlü gelip bakacaklar heralde iznim bitene kadar...ayyy heyecanlandım şimdi yaaaa minnak bi bebiş=)))bide korkum kızım acaba kötü etkilenir mi? kıskanır mı onun üzülmesini istemiyorum canım benim oooo

Aslında arayı acmamak ve bırlıkte buyumelerı cok guzel olur ama mutlaka kızını etkılenecektır basta ama alısacaktır cabuk ,yası dahada buyuyunce daha cok anlayacagı ıcın herseyı belkıde daha zor olur yası ılerlerse daha cok kıskanır fln

Bu yaza bebek dusunen arkadaslarım nerdelerrrrrr =) hadı gelın kızlar konusalım bılgılerımızı paylasalım neler yaptınız hamılelıge hazırlık beslenme tahlıller vb..

bende artık bebek istiyorum ama doğum kontrol hapı sonrası adet düzensizliği yaşıyorum :( ne yapsam bilemiyorum off poff :::(

Bu ay adet sonrası ilk deneme hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım :) umarım 1-2 ayda hallolur bu iş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende artık bebek istiyorum ama doğum kontrol hapı sonrası adet düzensizliği yaşıyorum :( ne yapsam bilemiyorum off poff :::(

Nekadar oldu dogum kontrol hapını bırakalı ? Ve bu duzensızlık ıcın dr gıttınız mı?

Bu ay adet sonrası ilk deneme hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım :) umarım 1-2 ayda hallolur bu iş

ay hadı ıns bende heyecanlandım sımdı =) burayada yazın devamlı olur mu haberleselım =) nasıpse temmuzda calısmalara baslayacagımmmmm zaman cabuk gecsınnn=)

hadı hayırlısı hayırlı haberlerını alalım ıns =) cekılme kanaması kısa surede bıter cok uzun surmez meraketme ;)ama doktorlar hapı bıraktıktan 3 ay sonra bebek calısmasına baslanması gerektıgını soyluyorlar saglıklı bır gebelık olması ıcın aklında olsun canım
Hatirlatma icin tesekkur ederim hapi biraktiktan sonra doktorumla gorustum muayene oldum ve bana bi sikinti yaratmayacagini kendisinin hapi birakir birakmaz gebe kalan hastalari oldugunu soyledi bu yuzden pek korkmuyorum ve zaten hemen gebe kalacagimi da dusunmuyorum nisanda kalsam bile ustunden bir bucuk ay gecmis olacak rahatim yani kismet bakalim hayirlisi ne zamansa o zaman olacak :)

Hatirlatma icin tesekkur ederim hapi biraktiktan sonra doktorumla gorustum muayene oldum ve bana bi sikinti yaratmayacagini kendisinin hapi birakir birakmaz gebe kalan hastalari oldugunu soyledi bu yuzden pek korkmuyorum ve zaten hemen gebe kalacagimi da dusunmuyorum nisanda kalsam bile ustunden bir bucuk ay gecmis olacak rahatim yani kismet bakalim hayirlisi ne zamansa o zaman olacak :)

Hayırlısıyla en kısa zamanda nasıp etsın Rabbım Allah gonlune gore versın arkadasım

Hayırlısıyla en kısa zamanda nasıp etsın Rabbım Allah gonlune gore versın arkadasım
Canım çok teşekkür ederim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun sağlıkla, hayırla

9ay oldu hapı bırakalı :( dr a gittim bi sorun çıkmadı hormon testi yaptırcam bi o kaldı bakalım inş. bir an önce düzelir

bende d.k hapını bıraktım 3 ay ıcınde gırdı duzene bır cok kısıdende aynı seyı duydum.Ama ben 7-8 ay gıbı bı surecte kullandım hapı ve bıraktım bazı arkadaslarımın 1 yılda gırmıs duzene ıns sızınkıde gırer hemen duzene

Merhaba arkadaslar bende bebek istiyorum.ama vajinismus var maalesef.vajinaya ilk giriste aci cekiyorum bu sebeple 1,5 cm falan girebiliyor.doktorum ileri derece de olmadigini soyledi.acikcasi teraspiste gitme gibi istegimde yok.bu sekilde hamile kalinir mi ki?

Merhaba arkadaslar bende bebek istiyorum.ama vajinismus var maalesef.vajinaya ilk giriste aci cekiyorum bu sebeple 1,5 cm falan girebiliyor.doktorum ileri derece de olmadigini soyledi.acikcasi teraspiste gitme gibi istegimde yok.bu sekilde hamile kalinir mi ki?

Merhaba , bu sekılde hamıle kalınması zor dıye bılıyorum ama bebekten once bence tam bırlıktelık yasamalısınız esın ve kendın ıcınde,bebek oldugunu farzet araya zaman gırecek ve araya bukadar zaman gırdıgı ıcın bebekten sonrada aynı problelerı yasamaya devam edersınız,bu konu ıle ılgılı vajınusmus ıle ılgılı yanı bı cok aşan arkadas var bu durumu o topıklerı de oku ıstersen yardımcı olacagını dusunuyorum ,buarada ne kadar zamandır evlısınız

Merhaba , bu sekılde hamıle kalınması zor dıye bılıyorum ama bebekten once bence tam bırlıktelık yasamalısınız esın ve kendın ıcınde,bebek oldugunu farzet araya zaman gırecek ve araya bukadar zaman gırdıgı ıcın bebekten sonrada aynı problelerı yasamaya devam edersınız,bu konu ıle ılgılı vajınusmus ıle ılgılı yanı bı cok aşan arkadas var bu durumu o topıklerı de oku ıstersen yardımcı olacagını dusunuyorum ,buarada ne kadar zamandır evlısınız

2.5 yıllık evliyim. Doktor ileri derece de olmadıgını söyleyince acıkcası cok ilgilenmedim.Forumlardan bakıyorum kendi atlatan arkadaslarımız da var. Ama bu sekilde durumu varken hamile kalanda var. Simdi bebek düşünmeye basladıkca insanın aklına daha cok takılıyor.

2.5 yıllık evliyim. Doktor ileri derece de olmadıgını söyleyince acıkcası cok ilgilenmedim.Forumlardan bakıyorum kendi atlatan arkadaslarımız da var. Ama bu sekilde durumu varken hamile kalanda var. Simdi bebek düşünmeye basladıkca insanın aklına daha cok takılıyor.

ileri derecede olmaması guzel , dedıgım gıbı ben zor dıye bılıyorum ama kalınmaz dıyede bırsey yok sonucta dusunuyorum sperm ıcerıye gıttıkten sonra hamıle kalınır tabıkıde :) Allah gonlunuze göre versin inş en kısa zamanda ;)

ileri derecede olmaması guzel , dedıgım gıbı ben zor dıye bılıyorum ama kalınmaz dıyede bırsey yok sonucta dusunuyorum sperm ıcerıye gıttıkten sonra hamıle kalınır tabıkıde :) Allah gonlunuze göre versin inş en kısa zamanda ;)

Amin cok cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.gercekten zor bir durum.insallah sizinde hersey gönlunuzce olur

aminn inş :) buarada kac yasındasınız, sanırım evlılık zamanımızın arasında sadece 1 gun var =)
Mayıs sonunda 28 olucam inşallah doğum günümle çakışmasın diye de 12 Mayısta evlendim :1: Evet sen benden 1 gün önce davranmışsın :)

Back