hımm anladım canımm=) bende heves edıyorum ya bı an once baslıyayım bısılere dıye =)) dedım 6 ay oncesındende kullanılıyorsa ben baslıyayım ondan sordum=))
Yok canım ya üç ay önceden başlamak yeterli oluyormuş :) ben de senin gibi çok heyecanlıyım valla ama tutuyorum kendimi :) ilk hamileliğimden bir de geçen ramazanda boş gebelik geçirmiştim ordan çok fazla oruç borcum varBen şu an o oruç borçlarımı bitirmeye çalışıyorum. Bir daha hamile kalırsam borçsuz olayım diye
Geçmiş olsunnn,Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın inş
Biri bana mi seslendi:))biz de insallah yaza dusunuyoruz ve dusuncesi bile heyecanlandiriyor.temmuzda kpss var dershaneye gidiyorum +lazer epilasyona gittigim icin o da bitsin birkac seans kaldi+demir eksikligim var ciddi sekilde+ufak bir dis dolgusu lazim.bunlari halletmeye basladim:)Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallah:)
Hoş geldin canım amin inşallah :) Lazer epilasyon ben de düşünüyorum aslında. Memnun musun biraz bilgi verir misin?
Hosbulduuum:))Cok memnunum canm.2.5ay da bir gidiyorum.birkac seansm kaldi.buyuk rahatlik tavsiye ederm:)
Evet ya bıktım valla uğraşmaktanistanbulda mısın sen? İstanbuldaysan nereye gittiğini öğrenebilir miyim. Etrafımda tavsiye alabileceğim kimse yok da.
Evt istanbul avrupa yakasında bir tıp merkezine gidiyorum.Hangi semttesin?
Hmm :)Avcilarda v.ra tip merk.var.subelerinden biri de sefakòyde.tavsiye ederim yaza kadar yarilamis olursun seansi sonra bebis olursa dogumdan snra devan edersn ya belkide 4-5seansa sonuc alirsinBen de Yenibosna merkezde oturuyorum
Hmm :)Avcilarda v.ra tip merk.var.subelerinden biri de sefakòyde.tavsiye ederim yaza kadar yarilamis olursun seansi sonra bebis olursa dogumdan snra devan edersn ya belkide 4-5seansa sonuc alirsin
Biri bana mi seslendi:))biz de insallah yaza dusunuyoruz ve dusuncesi bile heyecanlandiriyor.temmuzda kpss var dershaneye gidiyorum +lazer epilasyona gittigim icin o da bitsin birkac seans kaldi+demir eksikligim var ciddi sekilde+ufak bir dis dolgusu lazim.bunlari halletmeye basladim:)Allah hepimiz icin hayirlisini versin insallah:)
Sağol canım. Bi görüşeyim bakalım.
aynen bende dusuncesı bıle heyecanlandırıyor benııı=) lazerr buyuk rahatlık ya sımdıden haletmek le en ıyısını yapıyorsun hamıle kaldıgında ugasmak daha zor olacagından hıc ugrasmazsın olduda acıl hastaneye gıdıceksın hamılelık donemınde kafana takmayacaksın
Evet canm ben de oyle dusundum rahat yani:)o heyecani dizginlemeye calisiyorum zor da olsa:)yoksa sinav sureci daha zor gececek.ilk cocugunuz mu sizin de:)
bende oyleyım ya dızgınlemeye calısıyorum o heyecanı.nasıp olursa ilk cocuk canım=)
Sürecleri paylasiriz insallah,bizim de ilk:)Allah istedigimiz zaman hayirlisiyla verir insallah..yaza diyoruz ama bakalim Allah hakkimizda ne diledi..
canımm bende varım lakin vajinismusluyum artı bebek istiyorum önce yenmem lazım ama istiyorumnapıyım
aynen oyle canım bakalım Rabbım ne zaman nasıp eder Rabbım aratmasın inş.bende d.k hapını yenı bıraktım bırakıncada dr 3 aydan sonra bebek dusun dedı esın korunmasını tavsıye edıyor bende 3 ay madem bekleyecegım dıyerek ozel saglık sıgortası yaptıdım hamılelık donemı ve dogum ıcın onun da surecı 5 ay ,3 ay bekleyecektım zaten 2 ayda fazladan beklemıs olucam oyuzden cok dıkatlı olmaya calısıyorum =) ama gonul ıstıyor ıste beklemek ıstemıyorrr :S sen ne kadarlık evlısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?