ben zaten eski nişanlımda bu konularda yaşanabilecek her türlü olumsuzlugu yaşadım sanırım. kendi ailemden yana deil de onun ailesiyle ilgili. daha önce demiştm sanırım bana sahte bilezik takmayı bile teklif ettiler sırf dışardan kalabalk gözüksün ama hiçbişey yapmasınlar ceplernden para çıkmasn die. eski kayınpeder adayımı ayrı tutarm ama kayınvalide adaym bu konularda çok eziyordu beni. şimdi aynısının olmasına zaten izin vermem de sorun yaşamak da istemiyorm. o zamna kendi aileme çok söz geçirdm siz karışmayn die ama haklı olarak iş bozulunca dediler karışmayınca ne oldugunu gördk die. şimdi onlarda eskisi kadar ılımlı olmayacak, sevgilimn ailesi ne der ne yapar onu da hiç bilmiyorm, kurdukça kuruyorm işte kafamda
canım ailen de haklı sende.. sütten ağzınız yanmış bi kere. ama bu kadar kuruyor olmanda bence şu anki kayınvalide adayının tutumları da var. bu konuda kendini biraz rahatlatmaya çalışmalısın. çünkü sen ne kadar kurarsan ve kendini gerersen o kadar aksilik çıkar (ben buna inanıyorum) sen ne kadar sempatik ne kadar cana yakın durursan o kadar gönülün hoş tutmaya çalışırlar.
şu an için benim nişanlımın ailesiyle aramız çok iyi gittiği için kıyamıyorum açıkçası. çünkü tek emekli maaşı var babasının ve okuyan bir kardeşi var. nişan yapmak için bile nişanlım bi dünya kredi çekti. bilmiyorum ne olacak bakalım. çok zor işler bunlar