ben iki tarafa da kendim baktım ama çorumdaki salonu pek beğenmedim kayınpederim orası olsun dedi. daha merkeziymiş vs. gerçi hepsi birbirine benziyodu hiçbiri hoşuma gitmemişti. güzel eğlenceli geçsn de artık mekanı çk da takmıycam napıyım
nikah için henüz bişey yapmadık canım biz düğünde kıymıcaz zaten. benim olduğum yerde kıyılacak nikah. ailelerimiz ev yerleştirmeye gelecekler o zaman nikahı da kıycaz. ilçede daha klay halledilir heralde o işlemler. balayı konusnda da bi girişimimiz yok. ona nişanlım karar verecek zaten.
canım bir yıldır zaten beklemedeyiz neler yapılacağı o sürede planlandı şimdi uygulama zamanı :) nişanla düğün arası 1 yıl olsa böyle olmazdı daha ağır giderdi heralde :)
aaa bak sana bişey önereyim sen de benim gibi yapacaksın ya kınayı. bi şarkı var kına gecesi için hoşuma gitti. sen nasıl yapacaksın bilmiyorum ama ben sana anlatayım nasıl yapacağımı hoşuna giderse sen de yaparsın
gece 11 gibi falan olur heralde gelinliği çıkarıp bindallı giyiccem kına yakılması için. ben bindallı giyerken bu müzik çalsın ben çıkana kadar diye düşündüm. şarkı bu
Kina gecesi-Yeshim Salkim - YouTube