inşllah canım
insanlar benim arkamdan çok cazgır gelin olduğumu söylüyorlar mutlaka ama buna beni mecbur eden onlardı
canım senin düşünceni de anlıyorum ailelere yük olmak istemiyorsun ama şöyle düşün. onlar sizi dünyaya getirmiş belli bi yaşa getirmiş. evlilik zamanınız gelmiş. bunun planını yapmak zorunda değiller mi? senin çocuğun olduğu zaman sen "aman bana ne ben büyüttüm okuttum iş sahibi yaptım gerisini kendisi yapsın ben uzaktan bakayım" mı diyceksin? elinden geleni yapacaksın değil mi özellikle de aile olarak yapman gereken şeyleri. bu kadar düşünüp kafana takma bence canım eşya zamanla alınır ona da çok takılma ama altın konusunda kesinlikle taviz verme derim ben. sayısı şunu bunu değil ama borcunu asla kendin ödeme.
canım benim araştırmama göre 120 gr altın yapılırmış geline en az. ben ona göre hesapladım setim hariç tabi. bilezikler 120 gr edecek toplamda dedim. 20şer gramdan 6 bilezik. çok bişey tutmuyo zaten bilezikler. sordum ben fiyatlarını da bi tanesi 1500 civarı tutuyo 9-10 bin tüm bilezik. millet bileziklerini bozdurup araba alıyo 10bine araba da alınmaz demek ki az istemişim haha :)
kelepçe çok mu seviyorsun :) kaburga kelepçeler iyiymiş kalın kalın :) bilezik de mega bilezikler var baktın mı hiç onlara.
olmadı bi fiyat araştırması yap canım bi kuyumcuya gidip sorabilirsin fiyatları. bakarsın fiyat olarak çok da aşırı olmuyor ekleme yaparsın çok fazla geldiğini düşünürsen çıkarırsın veya değiştirirsin isteklerini
evet doğru düşünüyorsun. gaza geldim taviz vermicem kelepçelere bayılıyorum gerçekten. kaburga kelepçe dediklerim de 2.500 tl civarı. su yolu setler de aynı civarda. iyi yaa alsınlar. ben takacağım şeyler istiyorum öyle bozdurmak niyetinde değilim (gerçi şimdi böyle diyorum da şartlar ne gösterir bilinmez tabi)