bu konuda senden çok akıl almamız gerekecek sanırım, ne benm ne de sevgilimin kafası böle konulara pek basmıyor çünkü
Allaha şükür pek de anneci değil, yani annesini seviyor, ona yakın olmak istiyor vs ama ben istemiyorm die hiç düşünmeden vazgeçti onların üst katında oturmaktan.. hatta sordu geçen biz mobilya alışverişine annelerle beraber mi çıkacaz yoksa ikimiz mi dedi, bende çok insan olursa karışan olur, en azından bikaç model belirleyene kadar ikimiz gezelim, sonra anneler baksn dedim. haklısın dedi ama işte o aşamada anneler ne der onu bilemiyorumm
şafak kaç canımm
kurdelenden istiyorum o zamann
yaa evet haklısın kafaya fazla takıyorm galiba.. eski nişanlımın ailesinden kalma sorunlar sanırım bunlar, onlar beni çok severdi ama üstümde korkunç bi baskıları vardı, çok iç içeydm onlarda. acaba hatayı fazla içlerine girerek mi yaptm derm hep.. o yuzden şimdi uzak olsam diyorm içime sinmiyor, içlerine girsem aynı skıntılar mı olur? bide bu ev meselesi yüzünden de sanki annesi biraz huylandı bana karşı gibi.. amann ne bileyim iştee.. yoksa emraha kalsa, benm sevdigimi sever, bugune kadar kimseyi çıkarmadm onun karşısına bi seni çıkaracam neden sevmesn ki dio da işte, benm koca kafam anlamıyo bunlarıı