- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
Kız takma o kadar kafana yaaa emin ol severlerr ssenii sen akışına bırak tanıdıktan sonra nasl davranacağını anlarsın ama ne fazla yakın olacaksın nede cok uzaklasacaksınn ortasını bulmak gerk ev konusunda iyi demişsin ama iletişiminizi kesmeyin yararları olur sizee maddi ve manevii
yok iletişim kesmek değil kastım, asla da yapmam öle bişey ama işte ne bileyim, hem sevsinler istiyorum hem de çok geriliyorum.. sevgilime kalsa nie sevmesinlermiş, sorun olmazmış, ben abartıyomuşm falan filan.. da işte gel bide bana sor içimdekiler
canım ama eski nişanlın ve ailesi başka insanlardı bunlar başka insanlar. yapma böyle. sen samimi ol yakın ol. ha baktın hoşlanmadı mı o zaman koyarsın mesafeni. ama başştan kendini böyle sınırlama... ev meselesinde sen düşünceni söylemişsin,herkesin herkesin düşüncesinden hoşlanmak zorunda değil. o da kendince haklıdır. iki taraf ta fikir ayrılıklarında anlayışlı olmalı ki öyle de olacaktır yüzyüze geldiğinde sezosh haklıymış dersin :)
bu arada kurdele emrin olur ver ev adresini :)
sen bi parça kurdaleyi benm niyetime rüzgara savur kuzum, o eminim gelir beni bulur
ben eski nişanlımda çok üzüldüm bu konulartda.. hiç kendi annemden babamdan ayırmadm onun ailesini bu sefer bana düğünde sahte takı takmayı bile teklif ettiler düşünün yani.. öyle olunca sanki fazla samimiyet iyi değil gibi geliyor, ama mesafeli olursam da sevgilim üzülecek, ki bende öyle olmasını istemiyorum.. kafam karışıor, korkuyorm, heyecanlanıyorum.. bir an önce gelse de artk, valla mızmızlanmayacam annemle tanıştıracam dedigi zamn.. tanışaym da aklımdaki sorular gitsin barii
Ay herkesin cins bi huyu var şafak 25dur bakalım nişanlım bi gelsin ne diecekler
şafaklarımız aynıymış, aynı zamanda kavuşacaz demekkiii