2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

yok iletişim kesmek değil kastım, asla da yapmam öle bişey ama işte ne bileyim, hem sevsinler istiyorum hem de çok geriliyorum.. sevgilime kalsa nie sevmesinlermiş, sorun olmazmış, ben abartıyomuşm falan filan.. da işte gel bide bana sor içimdekiler

sen bi parça kurdaleyi benm niyetime rüzgara savur kuzum, o eminim gelir beni bulur

ben eski nişanlımda çok üzüldüm bu konulartda.. hiç kendi annemden babamdan ayırmadm onun ailesini bu sefer bana düğünde sahte takı takmayı bile teklif ettiler düşünün yani.. öyle olunca sanki fazla samimiyet iyi değil gibi geliyor, ama mesafeli olursam da sevgilim üzülecek, ki bende öyle olmasını istemiyorum.. kafam karışıor, korkuyorm, heyecanlanıyorum.. bir an önce gelse de artk, valla mızmızlanmayacam annemle tanıştıracam dedigi zamn.. tanışaym da aklımdaki sorular gitsin barii

Ay herkesin cins bi huyu var şafak 25dur bakalım nişanlım bi gelsin ne diecekler

şafaklarımız aynıymış, aynı zamanda kavuşacaz demekkiii

Ankladımm canm ben senii :) sen içinden geldiği gibi devam ett sevmek kıskanmak güzeldir...Bu erkektede olmalı yoksa vahimmmm esine hep sahip çıkmalııı

aa bak kıskançlık konusunda rakip tanımaamm daha sevgili olmadan önce bile galatasaray marşından kıskançlık krizi çıkartmıilıgım vardır kii sevgilim hala dalga geçer o konuda benmle

kızlar merhabaa nasıl gidiyor?
çeyizime aldıklarımın fotolarını çektim fikir olsun derseniz fotolarını koyabilirim

korkmazın çatal kaşık bıçak takımı

6 kişilik kahvaltı seti. tuzluğu ve biberliği bir de kapaklı kahvaltılığı var.

kristal takım. komple takım almadım 12 tane su bardağı 12 tane kadeh bir de sürahisi

narin dalmaçya çay seti 12 kişilik

kütahya porselen kare yemek takımı 12 kişilik

korkmaz tencere seti 6 çelik tencere, 1 düdüklü tencere, çaydanlık, üçlü cezve seti

cem seramik tencere. set olarak almadım üç boy tenceresini aldım

kahve makinesi

baharatlıklar

bunların hepsini 2500 TL ye aldım arkadaşlar. kahve makinesi ve baharat takımı da hediyeleri oldu.

bu da dikey süpürgem 60 tlye de bunu aldım.

çok güzellermiş hepsii, ağız tadıyla kullanın inşallah

yemek takımına özellkle bayıldım ama, yemek takımım olmasaydı eğer bütün ayrıntıları alırdm senden

kahvaltı takımı, yemek takımı, bi sürü ıvır zıvır tencere benm de var, eski nişanlım zamanında almıştk ama modası geçmiş midir acaba tereddutteym şimdi.. geçtiyse de napacaz koca takıımı, çöpe atsan atılmaz, değişimede gidilmez 2 seneden fazla zaman geçti üzerinden.. bak şimdi içime oturdu bu yaa, ben ne yapacam o takımları

teşekkür ederim canım amin inşallah
bişey olmaz canım öyle düşünme. kullanırsın hepsini. içine sinmezse bi süre kullandıktan sonra illa ki yıpranacak günlüğe falan çıkarır kullanırsın sonra da değiştirirsin

şuan çoğunun nasıl oldugunu bile hatırlamıyorum, aslında ortaya çıkartıp yavaştan eksik tamamlamaya başlamak lazım da işte paşa bi askerden gelsin, işler bi ciddiye binecek gibi olsun önce diye bekliyorm..

ben ellerimle salon takımı işlemiştim, ama eski nişanlım için değil, ondan sonra canımın sıkıldıgı boş kaldıgım bi zamn, onun fotolarını çekip de koyaym size bi ara bakaym begenecek misiniz heveslendm bende şimdi

inşallah becerebilmişimdir resmleri eklemeyi, bide resmler anlaşılmıştır umarım

Eklentiler

• $2013-08-25 21.52.57.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $2013-08-25 21.53.22.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 45

bi çarşıya çıkılınca hallediliyor hepsi canım ama bi liste lazım bence onu yap şimdiden. çarşıya çıkınca aklına gelmiyo ne alacaktım diye düşünüp duruyorsun :)
ellerine sağlık canım çok şık duruyor

canım benim mutluluk içinde kullan inşallah...

canım kendi fikrim bu tip şeylerin modası olmaz. varsa da eğer jadalozun dediği gibi günlük kullanırsın

inşallah becerebilmişimdir resmleri eklemeyi, bide resmler anlaşılmıştır umarım

bende beğendim eline emeğine sağlık huzur içinde kullan canım =)

bu arada bi kaç gündür yoktum kayınvalidem kayınpederim bendeydi. sonra hep birlikte hafta sonu istanbula nişanlımın teyzesinin yanına gittik. şimdilik herşey iyi gidiyor bakalım zaman ne gösterecek... benim de çeyizimde sadece kahvaltı takımı eksik o da küthyada olduğum için sıkıntı değil sizin de ihtiyacınız falan olursa yardımcı olmaya çalışırım burdan kızlar...
yaa bieşy sorucam kayınvalidem beni kuyumcuya götürdü düğünde nasıl takı istiyosun göster dedi de... ben bi suyolu set bi nişandaki setime çok benzer bi kelepçe buldum. bi de bilezik isticem de kaç tane istiyim sizce? yada siz neler istediniz veya isticeksiniz?

sağol canım inşallah
söylemiştin kayınvalidenlerin olduğunu canım gittiler demi :)
sevindim her şeyin yolunda gitmesine
valla bulmuşsun lgilenen kayınvalideyi yaptır ne istiyorsan canım. annenden falan fikir almıycak mısın sayı söyler bence annen sana :)
ben düğn için 6 bilezik istedim. nişanda set alınmamıştı o yüzden set ve saat istedim. bi de kınada avcuma çeyrek koyulmasını istemiyorum. kayınvalideme bana hatıra kalıcak bişey al ne istersen sen karar ver dedim, kolye küpe yüzük bileklik gibi falan.

hayırlısıyla göndermişsin kayınvalidelerini, allah güzel zamanlarda kavuştursun inşallah

kuzum jadaloz un dedigi gibi bence de annene bi sor da sonradan sıkıntı olmasın düğün zamanı gerilmemiş olursun şimdiden halledersiniz herşeyi

Arkadaşlar merhaba,

Benim sorum belki biraz garip olacak da bizim ne almamız gerekiyor :) Biz aileleri karıştırmadan kendimiz halledeceğiz ancak benim bu durumda yine de çeyiz adı altında bir şeyler götürmem gerekiyor mu ? Klasik uygulamalardan hayatım boyunca nefret ettim şu an daha da nefret ediyorum. Ayrıca şu an yaşadığım şehirle evlenince yaşayacağım şehir arasında 590km var :/

Sizce ne yapmalıyım ?

gittiler gittiler =) ya benim annem biraz vicdansız davranıyor bu gibi durumlarda. annem 10 bilezik bi kelepçe bi de pırlanta set istiyor da benim takı eşya vs. şeyleri nişanlım halledecekmiş ailem sadece destek olacak diyor. bu ne demek anlamadım. bende yüklenmek istemiyorum o kadar. sonuçta beraber ödücez görünüşe göre... o yüzden bi akıl alayım istedim..

canım neden garip olsun bizim sorularımızı okusan en güzeli aileler karıştırılmadan halledilmesi zaten hele ki güzel işleriniz varsa... canım yaşayacağın şehiri iyi biliyorsan nerde ne ucuzdur falan. nakliye masrafı yapmadan,ev tutulduktan sonra hallolabilir bence. çıkar ordan alırsın çeyizini. çeyiz dediğim benim çeyizimde nevresim takımları uyku setleri çatal bıçak zımbırtıları yemek zımbırtıları falan. ama eğer ki pek bilmiyorsan şu an bulunduğun şehirde alman uygun olur... bence tabi..

işte annenin öle bişey istedigini bildigim için dedm canm bi annene sor die. hatta söle annene biz bu borçların çoğunu beraber ödeyecez ona göre bişey iste diye, tam hazırlıkların en yoğun oldugu zamnda ortalık karışmasn. ben en azından öle yapmayı düşünüyorm, aileler de ne istediklerini sölesinler bölece ortalk karışmasn sonradan, orta yol bulunup haledilsn

artık öyle yapıcam. ya ne stresli şeyler bunlar yaaa. insanın o tatlı heyecanını kursağında bırakıyor hakikaten. valla bizden feyz al da aynı durumlara sende düşme

artık öyle yapıcam. ya ne stresli şeyler bunlar yaaa. insanın o tatlı heyecanını kursağında bırakıyor hakikaten. valla bizden feyz al da aynı durumlara sende düşme

ben zaten eski nişanlımda bu konularda yaşanabilecek her türlü olumsuzlugu yaşadım sanırım. kendi ailemden yana deil de onun ailesiyle ilgili. daha önce demiştm sanırım bana sahte bilezik takmayı bile teklif ettiler sırf dışardan kalabalk gözüksün ama hiçbişey yapmasınlar ceplernden para çıkmasn die. eski kayınpeder adayımı ayrı tutarm ama kayınvalide adaym bu konularda çok eziyordu beni. şimdi aynısının olmasına zaten izin vermem de sorun yaşamak da istemiyorm. o zamna kendi aileme çok söz geçirdm siz karışmayn die ama haklı olarak iş bozulunca dediler karışmayınca ne oldugunu gördk die. şimdi onlarda eskisi kadar ılımlı olmayacak, sevgilimn ailesi ne der ne yapar onu da hiç bilmiyorm, kurdukça kuruyorm işte kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…