• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yazı gelinleri hazırlıkları (tecrübeli hanımlardan da yardım bekliyoruz)

aa bizde ailelerden ayrı yaşıyoruz. ben izmirliyim erkek arkadaşım mardinli. kütahyada yaşıyoruz. biz maddi açıdan rahat etmek için birlikte kalıyoruz. ben daha önceden çamaşır makinemi almıştım. bi kaç gün içinde buzdolabımızı da alıyoruz,daha doğrusu babam alacak hem şimdi kullanalım hem de çeyiz olsun diye. onun dışında benim çeyizim tamam. iş durumum netleşince kredi çekip ev almayı düşünüyoruz. erkek arkadaşım bankacı. bende bankacı adayıyım işte bakalım. bende gerginim aslında çünkü 2014 yazına günler alınmaya başlanmış,salonlar,balayı rezervasyonları yapılmaya başlanmış. e isteme olmadan kalkıp gün de alınmaz. sinirle evlenme teklifimi bekliyorum işte bi an önce olsun diye de. onların gelip gitmesi de hep maliyet çok uzak olunca... bilmiyorum ne zormuş bu işler =( sizde durumlar nasıl?
Canımmm ya ailelerin uzakta olması gercktenn cok zorr yaaaa :s

Merhaba Hatunlar,

Biz de planlıyoruz seneye evlenmeyi ama ben İstanbul'da çalışıyorum o Isparta'da. Benim ailem İzmir'de onun ailesi Ankara'da. Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey yok sanırım :) Genelde herkesin sorunu eşya ancak ben 26 yaşına gelmeme hala korkuyorum evlilik fikrinden. Konu nasıl buraya geldl de biz evlenmeye karar verdik hiç anlayamadım. Hayırlısıdır diye umuyorum. Nişan isteme söz tanışma hepsi bir günde olacak bizim Ocak-Şubat diye düşünüyorum ama buna da kısmet :)
Hepimiz için hayırlısı olmasını diliyorum.

kızlar ben sizi yerim :) nişan gayet güzeldi... (resimler halen bana ulaşmadı) nişan sonrası kayınvalidem,kayınpederim,kaynım ve nişanlım (ay söylemesi bile güzel) hep beraber döndük kütahyaya. kayınvalidemle kayınpederim 2si bende kalıyo. çok iyi gidiyo herşey allahım dağlara taşlara... çok anlayışlı insanlar. şaşırtıcı derecede.

çok sevindim canım :)
inşallah bundan sonrası daha da güzel olur :nazar:

Ayyy canm benmm cokk sevindim senin adınaa Allah bozmasın nazarlardan korusun

DARISIII BİZEEEEEEEEE :) HEPİMİZEEEEEEE :26:

aminnnn tez zamanda =)

maşalahh maşalaahhhh :nazar::nazar: herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallahh :16::16::nazar:

amiiiinnnnn :1::1::1:

amin canım çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda başına inşallah :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2014 gelini olacağım inşallah. Mayıs ya da haziranda olacak düğünümüz, yani öyle planlıyoruz. Henüz söz nişan falan yapmadık. Ekimde yapacağız inşallah. Nişanım evde olacak. Daha önce hiç evde yapılan bir nişanda bulunmadığım için ne yaparım nasıl yaparım hiç bilmiyorum:) Yazılarınızı okuyup feyz alıyorum. Aynı heyecanları yaşamak çook güzel.

canım benim artık bende tecrübeli kısmına geçtiğime göre istediğini sorabilirsin :) kesinlikle o heyecan çok başka. Rabbim daha güzellerini yaşatsın sizlere

Canımmm ya ailelerin uzakta olması gercktenn cok zorr yaaaa :s

evet canım kesinlikle. hele bi de çocuk falan olduktan sonra mutlaka arıyor insan güvenebileceği bi büyük...

Merhaba Hatunlar,

Biz de planlıyoruz seneye evlenmeyi ama ben İstanbul'da çalışıyorum o Isparta'da. Benim ailem İzmir'de onun ailesi Ankara'da. Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey yok sanırım :) Genelde herkesin sorunu eşya ancak ben 26 yaşına gelmeme hala korkuyorum evlilik fikrinden. Konu nasıl buraya geldl de biz evlenmeye karar verdik hiç anlayamadım. Hayırlısıdır diye umuyorum. Nişan isteme söz tanışma hepsi bir günde olacak bizim Ocak-Şubat diye düşünüyorum ama buna da kısmet :)

canım hayırlı olsun. boşver bizim de öyle oldu ama öylesi daha güzel. sadece ani durumlarda maddi açıdan yoruyor yorarsa. aylarca plan yaptığında o daha büyük gerginlik. bende izmirliyim bu arada :) sizin gibi de gurbetçiyiz :) amin canım :)

çok sevindim canım :)
inşallah bundan sonrası daha da güzel olur :nazar:

çok sağol canım benim. amin hepimiz için inşallah

Merhaba Hatunlar,

:1::1: bak senn sevgilin nasıl da aklını başından aldıysa demk kii, anlamamışsın bile nasıl ikna oldugunu :1::1:

ben bu memleket açısından çok şanslıyım sanırım sizleri okuyunca, benm ailem onun ailesi biz herkes adapazarında :1::1: çok dip dibe olacaz bende bunu istemiyorm iştee :37::37:

ben evlilik hazırlık kısmından çok korkuyorum, yoksa ölesiye sevdigim adamla hergun beraber olma fikri çok muhteşem geliyor bana, ama iştee hazırlık kısmı aileler altınlar eşyalar aayyyy :52::52::52: o zaman kaçmazsam ben daha da kaçmam sanırmm :37::37:

ocak şubat gibi söz düşünüyorsanız hemen hemen aynı zamanlarda yaşayacaz bu heyecanı demek ki, hayırlı olsun hepimiz içinnn :16::16:

sezoşş nişanda da ayakkabı altına isim yazılıyormuydu acabaa :52::52: sıradan hepimizi yazsaydınn :1::1::1:

canım hayırlı olsun. boşver bizim de öyle oldu ama öylesi daha güzel. sadece ani durumlarda maddi açıdan yoruyor yorarsa. aylarca plan yaptığında o daha büyük gerginlik. bende izmirliyim bu arada :) sizin gibi de gurbetçiyiz :) amin canım :)

İzmirli izmirliyi sosyal medyada bile bulur diyelim o zaman, çok özledim memleketimi :( Maddi açıdan yoracak orası kesin ama çok uğraştıracak, tayin isteme, o ,bu, alıştığım iş ortamından başka yere geçmek. İzmirde 20 yıl İstanbulda 1 yıl yaşadıktan sonra Isparta fazla küçük geliyor gözüme. Sünnet çocuğu misali düğün günü ortadan kaybolur muyum diye korkuyorum :) Hazırlık aşaması için de hiç bir adımımız yok. Ocak- Şubat gibi isteme olayından sonra kredi çekip toplu olarak alırım diye planlıyorum umarım elimde patlamaz :)

:1::1: bak senn sevgilin nasıl da aklını başından aldıysa demk kii, anlamamışsın bile nasıl ikna oldugunu :1::1:

ben bu memleket açısından çok şanslıyım sanırım sizleri okuyunca, benm ailem onun ailesi biz herkes adapazarında :1::1: çok dip dibe olacaz bende bunu istemiyorm iştee :37::37:

ben evlilik hazırlık kısmından çok korkuyorum, yoksa ölesiye sevdigim adamla hergun beraber olma fikri çok muhteşem geliyor bana, ama iştee hazırlık kısmı aileler altınlar eşyalar aayyyy :52::52::52: o zaman kaçmazsam ben daha da kaçmam sanırmm :37::37:

ocak şubat gibi söz düşünüyorsanız hemen hemen aynı zamanlarda yaşayacaz bu heyecanı demek ki, hayırlı olsun hepimiz içinnn :16::16:

Sanırım o da bilmiyor konuyu nasıl buraya bağladığımızı. Ben anneme durumu anlattığımda annem sordu nasıl karar verdiniz diye o an jeton düştü ona sordum o da sessiz kalabildi :) Hazırlık kısmını gözümde canlandıramıyorum henüz evlilik benim için neredeyse hayatımı komple değiştirmem olacağından direkt kendisinden korkuyorum aslında.

Umarım ocak şubat aylarında daha umutlu ve mutlu konuşuyor oluruz burada :) Hakkımızda hayırısını bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :)))

Allah hepimizin yardımcısı olsunnn sizz izmirlisiniz bende izmire geleceğimm gelin olarak inş :) Ayyyy zamanlar geçsin biran öncee Hazlırlıklarda kolayca olsun baska birsey istemiyorummmm:16:

Allah hepimizin yardımcısı olsunnn sizz izmirlisiniz bende izmire geleceğimm gelin olarak inş :) Ayyyy zamanlar geçsin biran öncee Hazlırlıklarda kolayca olsun baska birsey istemiyorummmm:16:

Çok şanslısınız :) Allah mesut etsin öncelikle. İzmir bu ülkede yaşanabilecek şehirlerin en başında geliyor.

Sanırım o da bilmiyor konuyu nasıl buraya bağladığımızı. Ben anneme durumu anlattığımda annem sordu nasıl karar verdiniz diye o an jeton düştü ona sordum o da sessiz kalabildi :) Hazırlık kısmını gözümde canlandıramıyorum henüz evlilik benim için neredeyse hayatımı komple değiştirmem olacağından direkt kendisinden korkuyorum aslında.

Umarım ocak şubat aylarında daha umutlu ve mutlu konuşuyor oluruz burada :) Hakkımızda hayırısını bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete :)))

ben ocak şubat gibi kesin stresten ortalarda çığlıklar atan biri haline dönüşürümm :52::52: sevgilim şimdiden bakmaya başla sen gelinlik modellerine ev eşyalarına falan, son ana bırakırsan kesn bişey begenemezsn mahvedersn hepimizi dio :1::1: nasıl korkuttuysam artk çocugun gözünü :37::37:

biz ilişkiye ilk başlarken direk ömürlük olsun die başladık, soruyorm neden öle başladk biz, insan bi duruma bakarz der, nasıl gaza geldk die o da cevap veremiyo :1::1: ama aylarca arkadaş olarak konuştuktan sonra bigun bana herşeyim ol sonsuza kadar dedi :16::16: erkek hazır olunca oluyor bence bu işler, bizim doğamızda var zaten biazcık :1:

tayin isteme, yeni bi ortama gitme, alışma mutlaka zor şeyler ama bence yanında sevdigin insan olunca hepsini halledersn, bol şans şimdidenn :16::16:

düğün ne zaman düğünn :1::1:

düğün ne zaman düğünn :1::1:[/QUOTE]

:))) henüz ne söz ne nisan var bizdede ikimizin ailelerde biliyor hazrlıklar basladı ikimzdede yavastan yani 2014 yarısı gibi düğün olacakta ayyy istemeye gelsinlerde konusulur herhalde canımm :) zor işler bunlar ya bide en güzeli olsun istiyorsan

düğün ne zaman düğünn :1::1:

:))) henüz ne söz ne nisan var bizdede ikimizin ailelerde biliyor hazrlıklar basladı ikimzdede yavastan yani 2014 yarısı gibi düğün olacakta ayyy istemeye gelsinlerde konusulur herhalde canımm :) zor işler bunlar ya bide en güzeli olsun istiyorsan[/QUOTE]

hemen hemen aynı zamanlar gibi o zaman :1: seneey bu zamanlarda buralardakilerimizin çoğu evlenmiş olacakk :21::21:

en güzelini isteme konusuna sevgilim şaşıyor bazen, çok ayrıntılı düşünüyomuşmuşumm :47::47: düğün pastası maket olmaz ben sevmiyorm diyorm, yemekli olsun, eğlencesi olsun, şu şarkılar çalsın derken çocuk kafayı yedi artkk :1::1: ama en güzeli için şimiden düşünmeler başladı bilee :1::1:

:))) henüz ne söz ne nisan var bizdede ikimizin ailelerde biliyor hazrlıklar basladı ikimzdede yavastan yani 2014 yarısı gibi düğün olacakta ayyy istemeye gelsinlerde konusulur herhalde canımm :) zor işler bunlar ya bide en güzeli olsun istiyorsan

hemen hemen aynı zamanlar gibi o zaman :1: seneey bu zamanlarda buralardakilerimizin çoğu evlenmiş olacakk :21::21:

en güzelini isteme konusuna sevgilim şaşıyor bazen, çok ayrıntılı düşünüyomuşmuşumm :47::47: düğün pastası maket olmaz ben sevmiyorm diyorm, yemekli olsun, eğlencesi olsun, şu şarkılar çalsın derken çocuk kafayı yedi artkk :1::1: ama en güzeli için şimiden düşünmeler başladı bilee :1::1:[/QUOTE]

ayy inşallah canımm ya :) benimki benden daha takıntılı bu hazrlıklar konusunda aldıgım ürünleri söylüyorum detayına kadar soruyor uzakta oldugumuz için bide kendinden daha cok beni düşünüyoo gelinliğimi makyajımı :):)
Bide en cok gelinlik denemeyi hayal ediyorum nişandan öncede ugursuzluk getirir die denemiyorumm

ayy inşallah canımm ya :) benimki benden daha takıntılı bu hazrlıklar konusunda aldıgım ürünleri söylüyorum detayına kadar soruyor uzakta oldugumuz için bide kendinden daha cok beni düşünüyoo gelinliğimi makyajımı :):)
Bide en cok gelinlik denemeyi hayal ediyorum nişandan öncede ugursuzluk getirir die denemiyorumm

aaa öle mi denirmişş bak bilmiyoduummm :53::53: ilk başlarda benmsevgilimde çok meraklıydı baktı ki benm içimdeki öküzün bi yere gidecegi yok vazgeçti o da :1::1: şimdi bazen bugun gelinlk modellerine baktm diyordm da şoka giriyor, sen evlilikle ilgili bişeylere korkmadan bakabiliyo musun diee :1::1: burda sizlerle bu konularda yazıştıgımı görse sevinçten oynayabilir sanırım :52::52:

yaa asker yolu bekliyorm bende, o bi gelse, beraber baksak söz bu kadar huysuzluk yapmayacam ama o yokken bakmak çok sıkıcıı :47::47:

aaa öle mi denirmişş bak bilmiyoduummm :53::53: ilk başlarda benmsevgilimde çok meraklıydı baktı ki benm içimdeki öküzün bi yere gidecegi yok vazgeçti o da :1::1: şimdi bazen bugun gelinlk modellerine baktm diyordm da şoka giriyor, sen evlilikle ilgili bişeylere korkmadan bakabiliyo musun diee :1::1: burda sizlerle bu konularda yazıştıgımı görse sevinçten oynayabilir sanırım :52::52:

yaa asker yolu bekliyorm bende, o bi gelse, beraber baksak söz bu kadar huysuzluk yapmayacam ama o yokken bakmak çok sıkıcıı :47::47:

ayy canımm ya Allah kavustursun :))) bnmde içimden bilmediği huylarım çıktı çok arastırmacıymışım :) dahada zor begenirmişim :) doyumsuzluk diz boyu elimde para tutmuyorum illa ki birseyler alacağim çeyizime :)

en güzelini isteme konusuna sevgilim şaşıyor bazen, çok ayrıntılı düşünüyomuşmuşumm :47::47: düğün pastası maket olmaz ben sevmiyorm diyorm, yemekli olsun, eğlencesi olsun, şu şarkılar çalsın derken çocuk kafayı yedi artkk :1::1: ama en güzeli için şimiden düşünmeler başladı bilee :1::1:

Bide en cok gelinlik denemeyi hayal ediyorum nişandan öncede ugursuzluk getirir die denemiyorumm[/QUOTE]

Benimki de çok takıntılı ya annem de madem karar verdiniz para buldukça bir şey al kargoyla yolla burada dursun diyor. Ama o bakmadan çatal bile almıcakmışız ikimiz bakıp beğencekmişiz. Sanırım fazla zorlanıcaz bu hususta :)

ayy canımm ya Allah kavustursun :))) bnmde içimden bilmediği huylarım çıktı çok arastırmacıymışım :) dahada zor begenirmişim :) doyumsuzluk diz boyu elimde para tutmuyorum illa ki birseyler alacağim çeyizime :)

amiinnnn :1::1: benm de gözüm sürekli çeyizlik bişeylerde :1::1: geçen kalp şeklinde silikon kalıplardan gördm neredeyse alacaktm zor durdurdm kendimi :1: sanki herşeym tam bi kek kalıbım eksik gibi :52::52: insan heves ediyor işte, bir an önce olsa bitse.. bi dönse askerden beraber baksak tek dilegm bunlar artkk :16: pişman olacak beni seçtiginee :47: :33::33:

Benimki de çok takıntılı ya annem de madem karar verdiniz para buldukça bir şey al kargoyla yolla burada dursun diyor. Ama o bakmadan çatal bile almıcakmışız ikimiz bakıp beğencekmişiz. Sanırım fazla zorlanıcaz bu hususta :)

bi süre sonra düşünülmesi gereken çok şey oldugunu görünce vazgeçer o da :1: ben bazen motora baglıyorm şunu alacaz bunu alacaz die beyin devreleri yanıyor garibimin, bi süre bu konuya ara verelm dio :1::1:

amiinnnn :1::1: benm de gözüm sürekli çeyizlik bişeylerde :1::1: geçen kalp şeklinde silikon kalıplardan gördm neredeyse alacaktm zor durdurdm kendimi :1: sanki herşeym tam bi kek kalıbım eksik gibi :52::52: insan heves ediyor işte, bir an önce olsa bitse.. bi dönse askerden beraber baksak tek dilegm bunlar artkk :16: pişman olacak beni seçtiginee :47: :33::33:

bi süre sonra düşünülmesi gereken çok şey oldugunu görünce vazgeçer o da :1: ben bazen motora baglıyorm şunu alacaz bunu alacaz die beyin devreleri yanıyor garibimin, bi süre bu konuya ara verelm dio :1::1:

haha aynen canımmm ya :) aldıklarımı ve alacaklarımı anlatıncaa susuyo biandaa :) yoksa benmkide hep beraber begeneceğiz diyor simdi herseyi bana bıraktı :) gecendede tv ünitesini sen yaptırt diyo bn sensiz yaptıramam seninkini begenirim dedi :))))))))) evrim geçirdi :9:

Back