- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #18.281
aynen ya piyasa çok kötü bende o kadar başvuru yapıyorum ama dönüş sıfır eskiden ne çok aranırdım iş görüşmelerine ne sık giderdimbizim muhasebecimiz bana demişti avukat yanlarına sekreter yada mali müşavir yanına girersen çok rahat edersin diye de ama ben pek araştırmadım istersen sen bi bak..sakarya barosunda ilanlar vardır kesin..
kuzum meslek mimarlık olunca o işlere hepten kabul etmiyorum. keşke hala okuyor olsaydım o zaman şansım daha yüksek olurdu. ama sanırım meslegin adı belli diye, part time işlere bile çağırmıyorlar iyice sıkıntıya düşüyorum
ananem aradı demin, soruyor naptın aldın mı kendine bot diye? yok deyince de kurcaladıkça kurcaladı, anlatmak zorunda kaldım. iyice kötü oldum.
lanet lidyalılar, parayı hiç bulmasalarmış ne kadar rahat edecekmişiz
işte okumak da sıkıntı çok fazla vasıf aranıyor..iş verende çok para ister diye başvuruyu kaale almıyorvalla bana tekrardan şevk geldi devleti zorlayacağım başka çare yok bu ne ya özelde ben kafayı yerim bu gidişle gel beraber zorlayalım
2015 teki kpss bana yaramıyor ki yavrum, te 2016 yı beklemem lazım o zamana kadar da kafayı yerim heralde
adapazarındaki şu yasayı bi türlü çıkartamadılar yaa, yoksa mis gibi işim olurdu benim burda
2015 teki kpss bana yaramıyor ki yavrum, te 2016 yı beklemem lazım o zamana kadar da kafayı yerim heralde
adapazarındaki şu yasayı bi türlü çıkartamadılar yaa, yoksa mis gibi işim olurdu benim burda
napıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok sıkıldım bennnnnnn ellerim hep kesildi yara olduuuuuuuuuuuuuuuu imdattttttttttttttttttttttttttt
iki kere yemek yaparken kestim elimi, geri kalanlar temizlik yaparken oldu : (temizlikten mi yoksa
iki kere yemek yaparken kestim elimi, geri kalanlar temizlik yaparken oldu : (
yani öyle düzeltme denemez resmen anlık yaşıyoruz, şu an kılım yine ona mesela eve gelincede tınlamayacam : Pee yavaş yavaş öğreneceksin yeni ev hanımı olmak kolay mıeşin beyle aranı düzelttin o zaman yemek yaptığına göre
aslına bakarsan benimde işime yaramıyor bende düz memurluktan hazırlanıcam karar verdim çünkü..ama seneye de alandan girerim yine çalışmaya başladım bakalım ömrüm ders çalışmakla geçiyor ya devrelerim yanacak az kaldı
hangi yasa o tatlım
sakarya bölgeyi ilgilendiren bi yasa kızlar, normalde burda dükkan üstü 2 kata izin varken, bu yasa çıkınca dükkan üstü 3 kat inşaatlar yapılacak. o yasa çıkana kadar da inşaat piyasası tamamen durmuş durumda. ocakta çıkacak diye bekliyoruz bakalımne yasası kii
napıyon la delibaaaşşşnapıyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok sıkıldım bennnnnnn ellerim hep kesildi yara olduuuuuuuuuuuuuuuu imdattttttttttttttttttttttttttt
oturuyom bir başıma, ne yemek yapacam düşünüyorum, annemede sinir oldum canım sıkılıyiiiiiiiii size sarmaya geldimsakarya bölgeyi ilgilendiren bi yasa kızlar, normalde burda dükkan üstü 2 kata izin varken, bu yasa çıkınca dükkan üstü 3 kat inşaatlar yapılacak. o yasa çıkana kadar da inşaat piyasası tamamen durmuş durumda. ocakta çıkacak diye bekliyoruz bakalım
napıyon la delibaaaşşş
yani öyle düzeltme denemez resmen anlık yaşıyoruz, şu an kılım yine ona mesela eve gelincede tınlamayacam : P
oturuyom bir başıma, ne yemek yapacam düşünüyorum, annemede sinir oldum canım sıkılıyiiiiiiiii size sarmaya geldimsen napıyon
kıyamammmmmiki kere yemek yaparken kestim elimi, geri kalanlar temizlik yaparken oldu : (
bence de öyle olmamız lazım, sıkıntıların sebebini kafasının çok dolu olmasına vermeye çalışıyorumboşver tatlım uzatma anamm ya ben senin yerinde olucam ki ilk günler daha sevgi pıtırcığı olmanız lazım cicim ayları
kıyama banaaaaaaaaaaaaaaaakıyamammmmm
keserim biçerim hacıherkes nasibini almış bugun yani şerrinden
bende yalnızım evde, yemek yiyorum
kıyama banaaaaaaaaaaaaaaaa
keserim biçerim hacı
yalnız olmak çok sıkıcıafiyet bolsun kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?