- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.881
Tabi tabi zaten ben o yüzden çok eleştirilerde bulunmuyorum biri seviyordur kırılır falan diye ses etmiyorum pekdaha neler vardır gidip bakmaya kalsak da daha var onları almama acele değil henüz
aynen vitrini, köşeye küçük gümüşlük koyuyorlar ya onun falan sevmiyorum ben kalabalıktan başka bişey değil bence, tabi seven sever saygı duyarımşimdi aklıma luna geldi bide onun varsa vitrini bizi topa tutar saygı duyuyoruz bütün fikirlere dimi
Tabi tabi zaten ben o yüzden çok eleştirilerde bulunmuyorum biri seviyordur kırılır falan diye ses etmiyorum pekama arkadaşımda var benim vitrin sadece kalabalık birde fazladan iş temizlik yaparken içini boşalt sil falan boğar beni ne gerek var içindekiler de öylece duruyor kullanılmıyor bile
Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum tv ünitesi bile sade olacak öyle camlı gözlü falan değil altta dolap olur en fazlayani toz yığınağı koy konsolo olsun bitsin kapalı hemdeben zaten bir tane bile kullanmayacağım eşya almayacağım ne gerekliyse o
Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum tv ünitesi bile sade olacak öyle camlı gözlü falan değil altta dolap olur en fazla
Bende öyle istiyordum canım ama arkadaşımın o tonlarda hiç memnun değilmiş beyaz değilde km beji hoşuma gidiyor benimben zaten yaptıracağım kendim çizip duvar ünitesini, kapaklı bölümler en iyisi zatenbide beyaz tonlu olsunda tozu belli etmesin
Bende öyle istiyordum canım ama arkadaşımın o tonlarda hiç memnun değilmiş beyaz değilde km beji hoşuma gidiyor benim
Ben beğenmeye en sonlardan başlıyorum nedense önümüz nişan ama ben ev için düğün için bir ton şey beğeniyorumevet o da güzel bizim salon o tonlarda duvar rengimiz de kum bejibakalım bi o günler gelsinde hayal gibi, seçeriz rengi şunu bunu
Ben beğenmeye en sonlardan başlıyorum nedense önümüz nişan ama ben ev için düğün için bir ton şey beğeniyorum
Yine kaççcakmısın
Anlat o zaman nerelerdesin neler yapıyorsun nasıl gidiyor var mı değişiklik
burdayımmmm
Ben beğenmeye en sonlardan başlıyorum nedense önümüz nişan ama ben ev için düğün için bir ton şey beğeniyorum
Evet aynen mümkünse hazır bir ev ve sade bir nikahdemekki kısa yoldan evlenmek istiyorsun hemen
Evet aynen mümkünse hazır bir ev ve sade bir nikah
Aynen öyle canım herşeyden önemli benim için ama bana kira yolu göründü artık sana nasip olsun inşallah :)tam benlik evim olsun kafi
Aynen öyle canım herşeyden önemli benim için ama bana kira yolu göründü artık sana nasip olsun inşallah :)
Anlat o zaman nerelerdesin neler yapıyorsun nasıl gidiyor var mı değişiklik
ya her gün elimden evler geçiyor daha bugün 200 bine ev sattık ikinci kat yani bişeyi de yok..artık ev almak da hayal oldu diyorum nişanlıma biz sadece çelik kapısını alabiliriz o kadar doğru yani
ya her gün elimden evler geçiyor daha bugün 200 bine ev sattık ikinci kat yani bişeyi de yok..artık ev almak da hayal oldu diyorum nişanlıma biz sadece çelik kapısını alabiliriz o kadar doğru yani
ne olsun işte okulla uğraşıyorumm, nöbetçiydim bugün
200 bin miiii
200 bin miiii
Hayal canım aynen valla ben 100bine de razıyım aslında benim olsun yeterİnşaattan gireceksin en mantıklısı o
amanınnnnöyle valla napıcaz bilmem kaç sene çalışmamız gerekirse artıkın
inşaattan almış hali canım bu henüz tuğlaları örülüyor
tabi semte göre evin iç yapısına göre değişir fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?