- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.901
ne olsun işte okulla uğraşıyorumm, nöbetçiydim bugün
200 bin miiii
Gamzeli sana bir sey sormustum dun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun işte okulla uğraşıyorumm, nöbetçiydim bugün
200 bin miiii
amanınnnn Biz ölmüşüz ağlayanımız yok o zaman
Hayal canım aynen valla ben 100bine de razıyım aslında benim olsun yeter İnşaattan gireceksin en mantıklısı o
Bu dönem pek yaramadı sana sanki
öyle valla napıcaz bilmem kaç sene çalışmamız gerekirse artıkın
inşaattan almış hali canım bu henüz tuğlaları örülüyor
tabi semte göre evin iç yapısına göre değişir fiyat
of offf karşıki dağlar yıkılsın
çocuklar fazla enerjik bu yıl yaaa, çok aşırı yoruyorlarr
amanınnnn inşaat mı 200 bin
ayyy, Allah yardımcınız olsun o zaman
Benim hayallerimdeki eve elveda diyorum ben o zaman
Pilleri biter yakında sınavlar falan başlasın
Selamun aleykum
sınav da yok ki bunlardaaa
2. ve 3. sınıflarda İngilizce dersinde "yazma" becerisi yok, dersler sadece dinleme ve konuşma etkinlikleri ile geçiyor, bu da çok yorucu oluyor benim için işteee
Ve Aleyküm SelamSelamun aleykum
Bak bunu bilmiyordum çevremde çocuk da kalmadı ki Birde onların sesi de çok tizdir yayarak konuşurlar falan uwwsınav da yok ki bunlardaaa
2. ve 3. sınıflarda İngilizce dersinde "yazma" becerisi yok, dersler sadece dinleme ve konuşma etkinlikleri ile geçiyor, bu da çok yorucu oluyor benim için işteee
Ve Aleyküm Selam
Bak bunu bilmiyordum çevremde çocuk da kalmadı ki Birde onların sesi de çok tizdir yayarak konuşurlar falan uww
İyiyim Lokumcuk sen napıyosunNapiyon lilicik
İyiyim Lokumcuk sen napıyosun
Ohhh keyfe bak vallaBen de iyiyim bisey yapmiyorum havuza gitmistim cok yorulmusum yatiyorum ya :)
Selamun aleykum e cevirmistim ben onu
Ve Aleyküm Selam
Bak bunu bilmiyordum çevremde çocuk da kalmadı ki Birde onların sesi de çok tizdir yayarak konuşurlar falan uww
Öğretmenlik zor meslek ya kolay gibi geliyor herkese ama o kadar çocukla uğraşmak her babayiğidin harcı değildir mesela benim döverim benben de çevirdim o zamannn
öyle iştee, derste sürekli aktif moddayım yanii, o yüzden akşama pil bitiyorr
Öğretmenlik zor meslek ya kolay gibi geliyor herkese ama o kadar çocukla uğraşmak her babayiğidin harcı değildir mesela benim döverim ben
Canım hepsi öyle ben sürekli duyuyorum okullar açılsada kafa dinlesek laflarını e sen kendi çocuğundan bile bıkıyorsun yeri gelince öğretmenler aynı anda kaç tanesiyle uğraşıyor ama lafa geldi mi sizin tatiliniz var 3 ay olacak tabi..aynen öyle valla, tatillere laf ediyolar bizim sürekli ama, o kadarcık kafa dinleme hakkıımız da olsun yanii
aynı anda ortlama 30 çocukla uğraşmayı çok kolay sanıyorlar evde 1-2 tanesiyle zor uğraştıklarını, kendi çocukları olduğu halde sabırlarının taştığı anlar olduğunu unutuyor bazı insanlar
Canım hepsi öyle ben sürekli duyuyorum okullar açılsada kafa dinlesek laflarını e sen kendi çocuğundan bile bıkıyorsun yeri gelince öğretmenler aynı anda kaç tanesiyle uğraşıyor ama lafa geldi mi sizin tatiliniz var 3 ay olacak tabi..
Ben öğrendim öğretmenim Olsun sen seviyorsun mesleğini sonuçtabi de o 3 ay tatil lafıı
yaz tatilimizin öğrenciler gibi 3 ay değil de 2 ay olduğunu öğrenemediler hala
Ben öğrendim öğretmenim Olsun sen seviyorsun mesleğini sonuçta
Yok yok bana demediğini biliyorum canım takıldım bensana demedim zaten kız
hemen bi "3 ay tatiliniz var" lafı döner ya ortada mesleği söyleyince, ona ithafen dedim
seviyorum eveeeet