- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.861
teyzen bunları göre göre nasıl hala barışmayı düşünüyor cidden anlamadım
Aslinda ben hemen alinti yapmistim son seferinde sana :)ben selam verdiğim anlarda konuşcak kimse olmuyor ki
Stockholm sendromu mudur nedir
Halen daha seviyom da seviyom
ben de çok giremiyorum ki sana sitem edeyim çok girmiyorsun diyeneyse canım hazır denk gelmişken güzel şeylerden konuşalım güzel haberler ver bize
Aslinda ben hemen alinti yapmistim son seferinde sana :)
nasılsın nurdimmm
hımmmmmmmmm
geçen hafta sıkıntılıydı biraz ama bu hafta iyiyim canım şükür, yarın da bi aksilik çıkmazsa evime gidiyorum. keyiflerim gayet gıcır yanisen nasılsın
ohhh iyi bakalımmm
ben aynı işte, bildiğiniz gibi
evi temizleyip dizdim tek başıma : ( 4 günde az da olsa hafiflettim :/hayırdır düğün bitti ne yorgunluğu bu
yok canım tatilimiz güzeldi :)Aleykum selam hayirdir balayı tatil mi yordu :)
evi temizleyip dizdim tek başıma : ( 4 günde az da olsa hafiflettim :/
Seremedik canım biz, ya kuzenimin düğününe gidecektim ya da evi serecektim, düğüne gittim.. Ama o benimkine gelmedi çok kırgınımsenin nasıl olmuştu ki çeyiz serme olmadı mı ailecek falan hatırlayamadım canımama tek başına yapmak yorucu olsa da güzel olur, hem kafana göre her şeyi yerleştirmişsindir her kafadana bi ses çıkmadan
s
Seremedik canım biz, ya kuzenimin düğününe gidecektim ya da evi serecektim, düğüne gittim.. Ama o benimkine gelmedi çok kırgınımneyse mecburen kendi başıma yapmam gerekti.. Evet kendi istediğim gibi yaptım ama en azından annem olsaydı benim 3 kere sildiğimi o bi kere silerdi bende bu kadar haşat olmazdım ellerim kollarım kabardı çamaşır suyundan (
kiradayız canım.. bende takıntı var bitirmeden duramıyorumah canım ya o kadar da helak etme kendini olduğu kadar zamanla düzenin oturur zaten..gerçi o yemek takımları tencere vs hepsini yıka diz zordur yakın olsak yardım ederdim sana
kirada mısınız canım kendi eviniz mi
kiradayız canım.. bende takıntı var bitirmeden duramıyorum
sağol kuzucuk ederdin değil mi
pasta takımı ve su takımını yerleştiremedim daha bi sürü ıvır zıvırda var oyhhhhhhhhhh
Aman da aman evini dizermişte yorulurmuşkiradayız canım.. bende takıntı var bitirmeden duramıyorum
sağol kuzucuk ederdin değil mi
pasta takımı ve su takımını yerleştiremedim daha bi sürü ıvır zıvırda var oyhhhhhhhhhh
Ben bursadayım canımetmez miyim büyük bi zevkle hemde çok severim yeni evi dizmeyi evlenen her arkadaşıma gidiyorum yardımaolsun olur yavaş yavaş çok yorma kendini
su takımı da alınacak dimi daha bana çok da pahalı paşabahçede sormuştum
Ben bursadayım canımSu takımı neydi yahu ölcem cahillikten
Ben de bir kaç arkadaşımın çeyiz asmasına gitmiştim çok güzel bir duygu olmalı arkadaşlarım çok mutluydusenin o günler gelsin de gelirim tabi baya da tecrübeliyim hee
cahillik değil canım estağfurullahhani sen pek içine girmedin ya işin o yüzden bende ablamda öğrenmiştim..12 kişilik misafir kadehi yani meşrubat için bide 12 tane ayrıca su bardağı şeklinde takımı bardaklar..tane işi var paşabahçede pahalı biraz
Ben de bir kaç arkadaşımın çeyiz asmasına gitmiştim çok güzel bir duygu olmalı arkadaşlarım çok mutluyduDarısı başımıza
Evet evet bildim şimdi canım zorunluluk mu peki bu şeye konulanmıydı vitrine falan hani koyuyorlar ya
Çok şıkmış canım beğendimEki Görüntüle 1278054
şu takım benim hoşuma gidiyor kenarları yemek takımıma da uyuyor renk olarak
amin canım amin..heralde vitrine de konulur benim gümüşlük vitrin vs olmayacağı için bilemiyorum
Çok şıkmış canım beğendim
Evet bende vitrin falan istemiyorum sevmiyorum da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?