- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.801
çevremdeki arkadaşlarıma diyorum zaten, ben birini bulursam bu yalnızlıkla kesin yanlış seçim yaparım, adamı veririm sizin elinize incelersiniz bana olur olmaz dersiniz diye
ben yapı gereği aşırı flörtöz bir insanım bunu fark ettimnormal bir arkadaşımla konuşurken bile, sanırım insanlarla dokunarak temas kurmamdan kaynaklı, yanlış anlaşılmalar olabiliyor o yuzden benim arkadaş ayağımı anlamayadabilirler yani
ama karar verdim kendi kendime, kestirip atmayacam bana ilgi gösteren kimseyi. belki tanıdıkça anlaşır severim diye, herkese ufaktan da olsa bi şans verecem
çevremdeki arkadaşlarıma diyorum zaten, ben birini bulursam bu yalnızlıkla kesin yanlış seçim yaparım, adamı veririm sizin elinize incelersiniz bana olur olmaz dersiniz diye
ben yapı gereği aşırı flörtöz bir insanım bunu fark ettimnormal bir arkadaşımla konuşurken bile, sanırım insanlarla dokunarak temas kurmamdan kaynaklı, yanlış anlaşılmalar olabiliyor o yuzden benim arkadaş ayağımı anlamayadabilirler yani
ama karar verdim kendi kendime, kestirip atmayacam bana ilgi gösteren kimseyi. belki tanıdıkça anlaşır severim diye, herkese ufaktan da olsa bi şans verecem
kuzum senin yazdıkların gelmiyor bana, boş msj gibi duruyor
bence şans verilmesi gerektiğini düşünüyorsan adım atmalısın..
canlı örmek benim eğer şans vermeseydim 3 sene önce şu an bekardımzira ilk iki ay hiç sevememiştim iyi insan diye devam ettim ama şimdi canımdan çok seviyorum
beceriksizliğimden şimdi oldu sanırım
şans derken sevgili olma anlamında yapamam ben, kılım o konuda, konuşmama bile yüzüne bakıp da direk belli olur suratımdanama görüşmekten zarar gelmez sanırım. eğer bu kararı almasaydım lisedeyken benden hoşlanan çocukla asla görüşmezdim mesela ama şimdi bi görüşüp bakayım diyorum. çok yalnızım çookkk
yok ya hemen sevgili olunmaz zaten bizde olmamıştık, eğer bişeyler olacaksa o evrede olur zaten zamanla da seversin, mesela ilk görüşte aşk değildi benimdemek ki seninde kısmetinde bu yok zamanla sevicen
olacak olacak sana da biraz daha bekle bakalım
Ben geldimmmmmmmmmAy ne çektim be pc şimdi geldi şaka gibi 3 4 gün dediler 2 hafta oldu Son gelişmeleri alayım hemen özledimmmmmmm uleeeennnnnnnnnn
Ah ahhh ancak geldi bilgisayarım canım 2 haftadır yokum resmennerdesiinnnn seeeennnnn
Ah ahhh ancak geldi bilgisayarım canım 2 haftadır yokum resmen
Özlemem mi hiç çok özledim hadi anlat neler olduözledin mi bizi
Özlemem mi hiç çok özledim hadi anlat neler oldu
ben de hiç bir değişiklik yokgereksiz bikaç kısmet adayım çıktı ama sayılmaz onlar
seleni de yarın nişanlıyoruz hayırlısıyla
gizem pek girmiyor bu ara
luna da en son atarlandı, hesabı kapatacam dedi ama kapatmaz inşallahdüğününe gidecem onun
ee sen de ne var ne yok yavru sen anlat
Amanınn neler olmuşNeden gereksizmiş kısmetlerin oraya hemen parantez aç bakayım sen
Selenin nişanı yarın evet aklımda o ama hiç konuşamadık şansınaSözde de böyle olmuştu
Gizemin de öğretmenlik hayatı başladı ilk günler zordur şimdi
Luna neden atarlandı ne olduAy ne güzel git tabi keşke hepimiz gidebilsek birbirimize
Benim de iyi bu aralar canım oldukça
Evet Burhanı biliyorum.. 5 yaş küçük olabilir neden olmasınbir tanesi burhan zaten, onun neden gereksiz oldugunu anlatmama gerek yokdiğeri eski kırığım benden 5 yaş küçük diğeri de lisedeyken benden hoşlanıyordu senelerdir ankarada görüşecez hep nasip olmadı bi türlü, şimdi yeniden görüşmek istiyor ama benim hiç canım istemiyor
luna nınki düğün stresi diye düşünüyorum. düğününde oynamadan görmeden rahat olmayacam zatenbenim işim gücüm yerinde olsa hepinizinkine gelirim de ben evlenmeyecegim için siz benimkine gelemezseniz
Evet Burhanı biliyorum.. 5 yaş küçük olabilir neden olmasıngerçi geç olgunlaşıyorlar ama bilemedim Canım istemiyorum diye kestirip atma hemen görüş ne olacağını bilemezsin ki ama Sonra düğünüm olmayacak diyorsun
Arkadaş olarak anlaşmak çok önemli aslında ama aynı zamanda sevgililik de farklı bir boyuto 5 yaş küçük daha önce anlatmışımdır belki çizmeyle oğlana vurup gittim diye, o işteaslında muthiş anlaşıyoruz, arkadaş olarak hiç sorunumuz yok, ama söz konusu sevgili olmak olunca bilemedim
görüşecez zaten canım ondan yana sıkıntı yokbenle görüşmek isteyen herkesle görüşecem bide böyle deneyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?