- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.821
Arkadaş olarak anlaşmak çok önemli aslında ama aynı zamanda sevgililik de farklı bir boyut
Oluruna bırak ama çok fazla değilayy ben bu konuyu düşünmeyi bırakmıştım yaa, oluruna bırakmıştım en son dün kendi kendime düşünürken yine düşünmeye başladım
sen anlat bakalım, senin canın neden sıkkın
Oluruna bırak ama çok fazla değilBenim canım sıkkın değil ki aksine son 2 3 haftadır pek iyiyim
Ah canım benim pek sevindim yazını görüncecereeeeeeennn sanada selam olsununutmadık seni bekliyoruz 4 gözlee
Ben seçilmem seçerim dersin işteoluruna bırakmayım ne yapacam, adamları karşıma dizip o piti piti mi desem acaba
ayy ben neden canım sıkkın dedin gibi okumuşum kiaman neyse maşallah diyelim o zmana kuzum, daim olsun inşallah
yook valla onlar da seçebilir hiç ayrım yapmamBen seçilmem seçerim dersin işteBu aralar benim sözlümcüm çok üstüme düşüyor şoklardayım
yook valla onlar da seçebilir hiç ayrım yapmam
maşallah de kızım niye şaşıyorsun bu kadar
Maşallah Maşallah da alışkın değilim canım biliyorsun insan bi ne oluyor yahu diyor
Valla dedimçocuga deme sakın hayırdır neden iyi geçiniyorsun benle diye
aman daim olsun o zmaan inşallahValla dedimBen de farkındayım ama bilemedim diyor o bana takılıyor ben ona
Aynı be canım valla görümcemle arama mesafe koycam demiştim de sen yapma demiştin hani yapamadım mesela yine aynı derecede yakındık kız bana abla derken çekemiyorum kendimiee başka ne var ne yok
Aynı be canım valla görümcemle arama mesafe koycam demiştim de sen yapma demiştin hani yapamadım mesela yine aynı derecede yakındık kız bana abla derken çekemiyorum kendimiKv zaten hep iyi biliyorsun haksızlık olur gibi geldi
Evet biz yapamıyoruz canım ama yapan yapıyor vallakendimden de biliyorum canım yapılmıyor öylehem kıza gerekli uyarı yapıldıysa bi daha o da dikkat eder, sorun olmadan yaşar gidersiniz işte
Evet biz yapamıyoruz canım ama yapan yapıyor valla
Bence de bende bu yani değişmez bana iki gülseler sevgi gösterseler bitti gittiyaparım belki bundan sonra diye umuyorum benama senin için geçti artık
Bence de bende bu yani değişmez bana iki gülseler sevgi gösterseler bitti gitti
Ne güzel işte ki keşke olsan aşk harika birşeyamaann çok fena aşık olasım var
Ne güzel işte ki keşke olsan aşk harika birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?