- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.761
tamam o da olur
çalanlara özel isteek yaparızbolca slow şarkı çalın da dans edelim o gece
çalanlara özel isteek yaparız
herşeyide devletten beklemeyin lenyanımda getirecegim adam biraz hödük ama 5bin tane falan şarkı çalmanız gerekebilir o beni dansa kaldırması gerektiğini anlayana kadar
herşeyide devletten beklemeyin len
hayırdır geneeeegünaydın kızlar ve hesabımı kapatıyorum bilginıze size ulaşırım ben ; }
günaydın kızlar ve hesabımı kapatıyorum bilginıze size ulaşırım ben ; }
kız sırf ben geleyim diye ankara da düğün yaptı, siz de ankarada yapın geleyim
evet kuzeniminsana çok yakınım ben
bana ağzından çıkan herşeyi hissederek söylediğini söyledi
he he oldu sen iste ayarlarız hemen
o zaman tamamdır senin düğüne geliyorum
yaa lunaya ne oluyor üzülüyorum kıza en mutlu günleri olması lazım bıcır bıcır şekilde ama hep üzgün hesabımı da kapatıcam demiş..
düğün öncesi gerginlik olur genelde derler zaten de canım lunacım sürekli gerginbazı şeyleri keşke adamın da gerginliğine verip ciddiye almasa ama ciddiye alıyor ve çok üzülüyor. kıyamıyorum ona
inşallah düğünleri çok güzel geçer de unuturlar tüm bu olanları, düğünden sonra rahat ederler
olmaz mı yaa, düşünmen gereken bir sürü şey varken en ufak bir aksilik olsa çıldırır insan. ben kendimi düşünemiyorum bile düğün öncesindeinşallah canım nikahta keramet var derler ya mutlu huzurlu olsunlar bundan sonrası için..
ama evlenince bence tüm bunlar gececek insan gerçekten cemiyet öncesi gergin oluyor..
olmaz mı yaa, düşünmen gereken bir sürü şey varken en ufak bir aksilik olsa çıldırır insan. ben kendimi düşünemiyorum bile düğün öncesindeadam nikah masasında bırakıp gider kesin beni
olmaz mı yaa, düşünmen gereken bir sürü şey varken en ufak bir aksilik olsa çıldırır insan. ben kendimi düşünemiyorum bile düğün öncesindeadam nikah masasında bırakıp gider kesin beni
biz bile kıl payı nişandan dönüyorduk üç gün önce yani zor zamanlar sabırlı olmak lazım
ama lunayı bilmeyiz tabi aralarında neyi nasıl yaşıyorlar kendileri bilir ama kırıcı olmamk lazım söylenen sözler unutulmuyor
gün burhan bey aradı beni, napıyormuşum merak etmişhaftasonu görüşelim mi diye sordu, ben de eskişehire gidecem dedim o zaman başka zaman görüşürüz özlemiştim seni dedi mal mıdır nedir bu bebe, anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?