- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.721
gizeeemm gördün dimi hıyarın face te bana yazıdgı yorumları
gördümmmm
evet kuzenimindüğün mü var o günsen ankarada değil miydin cnm
olar tabi yada teyzem geldi bugün adapazarındn nişan için, ona vereyim dönüşte alırsın
bebişim hep sana yükleniyormuşum gibi geliyor kendimi çok rahatsız hissediyorum böyle olunca da ama olumlu hiç bişey görmüyorsun sen, yıpranıyorsun üzülüyorum
bu adamda sevdigin bişeyler vardı luna, onları hatırla, onu düşün sadece, kötü şeyleri düşünme.
sen de biliyorsun aynı evde yaşamaya başlayınca geçecek bütün sıkıntılar, o zamana kadar az sabır
bana ağzından çıkan herşeyi hissederek söylediğini söyledibak nurdanın dediği gibi kavgada olur öyle şeyler pek takılmayacaksın..
dünde biz tartıştık bana dedi ki seni mutlu etmeye çalışmaktan bıktım doğru mu değil sinirli olduğu için dedi biliyorum sende takma şurda ne kaldı düğüne
bana ağzından çıkan herşeyi hissederek söylediğini söyledi
haftasonu eskişehire gidecez ama onu çağırmayacam nasıl fikir
heerşeye küsümerkeklik gururundan geri adım atamamıştır dingil, boşveerreğer ki bu sebeplerden ayrılmayacaksan en güzeli o konuları hiç açmamak yavrum. bi yapsan şu dedigimi çok rahat edeceksin de işte dayanamıyorsun sende
iyi fikiir
heerşeye küsümmızmız da der şimdi o bana
yarın gidiyodedirtme o zaman bebişim hiç muattap olma onunla
çeyizler yola çıktı mı senin
yarın gidiyoçokta tırt
bilmiyom hiç konuşmadık o konudasen ankaraya ne zaman gelecen ondan bahset bana
bilmiyom hiç konuşmadık o konuda
ehehe sana davetiyeyi yollayayımbana ismini cismini söylemeyi unutma len, hatta davetiyenin resmini göndersen de olur
gel kız buraya eksikleri hallederiz beraber
tamamdır musait zamanında davetiyeyi bekliyorum o zamanehehe sana davetiyeyi yollayayım
mümkün değil ki keşke olsaydı iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?