- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.661
devam ama dediğim gibi ruh gibiyim
inşAllah canım düzelir herseycanım ne oldu yabu evreler hassas biliyorum o yüzden sabırlı olmasınız, hele bi evlenin her şey düzelecek inşallah..
Işte çok güzel bi haber geldi burdanSelam canım, hani benim imzamdaki tarihler var ya, annem onu kabul etti şoklardayım :) babamı ikna etmeye calısıyor :)
cok kotu tartıştıktık
Canimcim yaa acaba siz düğüne kadar zorunlu olmadıkça konusmasaniz miçok kötü bi gündü çok mutsuzum
ayrıldık resmen kapadı telefonu.. sonra açtı konuşuyoruz ama çok donuk ve ruhsuzum
Işte çok güzel bi haber geldi burdan
Canimcim yaa acaba siz düğüne kadar zorunlu olmadıkça konusmasaniz mi
ama nasıl olacak ki oIşte çok güzel bi haber geldi burdan
Canimcim yaa acaba siz düğüne kadar zorunlu olmadıkça konusmasaniz mi
Naber canim? İşini naptin ayrildin mi,
ama nasıl olacak ki o
iyiyim kuzum, ayrıldım işten de bakınıyorum işte şimdi bişeyler
zorunlu oldugunuz konuları konuşun işte yavrum, kavga olacak gibi oldugu zaman kapatın telefonu konuşmayın
amin canım inşallahKolay gelsin canim Allah daha iyi isverenlerle karsilastirsin
kalbim patlayacak şu aniyiyim kuzum, ayrıldım işten de bakınıyorum işte şimdi bişeyler
zorunlu oldugunuz konuları konuşun işte yavrum, kavga olacak gibi oldugu zaman kapatın telefonu konuşmayın
kalbim patlayacak şu an
sen hani sabredecektin işten ayrılmıyordun
arkadaşına gelince ilgileniyor ben neyimki ağlamak istiyorum
tamam yazarım canım
hayırlısı olsun kalbine göre bir iş bulursun umarım
patlamasın kalbin kızacam haahem ben senin düğününe gelecegim arkadaşımı da ayarladım, ajandasına not da etti unutmamak için ama sen bi ara isimlerinizi yaz bana özelden kuzum, sormadı henuz ama dese ki hangi arkadaşın düğününe gidecez luna desem hiç olmayacak
ben ayrılmadım ki işten, adam benden ayrıldıdaha doğrusu bi süre iş almayacakmış ofise, döndükten sonra devam ederiz dedi, ben de dönüşte ben yokum dedim
arkadaşına gelince ilgileniyor ben neyimki ağlamak istiyorum
tamam yazarım canım
hayırlısı olsun kalbine göre bir iş bulursun umarım
gelin olasım yok hiçağlama len gelin olacan sen ne ağlaması
bak kıymetini bil, düğününe eski kırıgımla gelecem
gelin olasım yok hiçkim o yahu
bence mahsuru yokben gelin olayım o zaman senin yerine, yanımdakini de damat yaparız olmaz mı
3 sene önceki kırıgım işte, sonradan arkadaş olduyduk dün ona dedim benimle düğüne geliyorsun diye, tarihi sordu söyledim, tamam dediartık gelmişken iki dans edip aşkımızı alevlendiririrz belki
bence mahsuru yok
ahaha hayırlı işe vesile oluyorum desene
adama giydirecem takım elbiseyi takacam koluma düğüne getirecem daha ne kadar hayırlı olabiliriz
çiçeği sen yakalıyomuşun birde
patlamasın kalbin kızacam haahem ben senin düğününe gelecegim arkadaşımı da ayarladım, ajandasına not da etti unutmamak için ama sen bi ara isimlerinizi yaz bana özelden kuzum, sormadı henuz ama dese ki hangi arkadaşın düğününe gidecez luna desem hiç olmayacak
ben ayrılmadım ki işten, adam benden ayrıldıdaha doğrusu bi süre iş almayacakmış ofise, döndükten sonra devam ederiz dedi, ben de dönüşte ben yokum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?