- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.641
sana düşündüğüm kına elbisesini atim mirica ederim şekerim ne demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana düşündüğüm kına elbisesini atim mirica ederim şekerim ne demek![]()
sana düşündüğüm kına elbisesini atim midiğerleri burada olmadıkları için pişman olsunlar
![]()
..................
ayy eveett yolla lütfeenn çok merak ettiimm![]()
Canim harika olmus ellerine saglık o cicekleri tek tek kesmeye cok ugrastın degil mi?
Selam canım, hani benim imzamdaki tarihler var ya, annem onu kabul etti şoklardayım :) babamı ikna etmeye calısıyor :)
sana düşündüğüm kına elbisesini atim midiğerleri burada olmadıkları için pişman olsunlar
![]()
Sağol canım çok sevindim hepiniz beğendinizsorma valla tek tek kestik allahtan zemin beyazdı o yüzden ayrıntılı girmedik çiçeklere, arkadaşım vardı sağolsun çok yardımı oldu..
annemde kurdelaları bağladı imece ısulü yaptık![]()
2Selam canım, hani benim imzamdaki tarihler var ya, annem onu kabul etti şoklardayım :) babamı ikna etmeye calısıyor :)
cok kotu tartıştıktık
2
süpper bi haber buuudarısı başımaaaa
hayır olsun inşallaaah![]()
Ee bende yaotigim icin anliyorum tabi halinden tek tek kesmek cok zor oluyor sen bu fikri benden kapmistin di miiiii :) :) :)
2
süpper bi haber buuudarısı başımaaaa
hayır olsun inşallaaah![]()
ayrıldık resmen kapadı telefonu.. sonra açtı konuşuyoruz ama çok donuk ve ruhsuzumSagol ya ben 2bucuk yildir fln ikna etmeye calisiyorum dusun onceden basladim ikna hazirliklarina eski uyeligimde de arkadasim olanlar bilirsen de pes etme
çok kötü bi gündü çok mutsuzum
ayrıldık resmen kapadı telefonu.. sonra açtı konuşuyoruz ama çok donuk ve ruhsuzum![]()
ya gör başıma geleni bugün gelinlik bakıcaktım oysakihaydaaaaaaaaaaaaa![]()
ya gör başıma geleni bugün gelinlik bakıcaktım oysaki![]()
devam ama dediğim gibi ruh gibiyimson durum neee peki?![]()
çok kötü bi gündü çok mutsuzum
ayrıldık resmen kapadı telefonu.. sonra açtı konuşuyoruz ama çok donuk ve ruhsuzum![]()
devam ama dediğim gibi ruh gibiyim![]()