- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.541
nerelerdesiniz yabi ben demirbaşım burda, bende tatile çıkıcam daha da gelmeyeceğim
selam canım nasılsın
ya bildirimi farketmemişim canım kusura bakma cok gec yazdım ya iyiyim cok sükür sen nasılsın
Günaydınnnnnnn
selaaaaaaam
Kızlarrr nasılsınız.. Ay ben iyi değilim evde oynatcam az kaldı pc bozuldu tel bozuldu giremyorum hiç bir yere.. pcyi garantye verdim 3 4 gün sürer dedi sizi de özledim şimdi kuzenimdeyim de oradan yazıyorum pc gelene kadar giremicem haberiniz olsun dedim
merhaba canım günaydın
Kızlarrr nasılsınız.. Ay ben iyi değilim evde oynatcam az kaldı pc bozuldu tel bozuldu giremyorum hiç bir yere.. pcyi garantye verdim 3 4 gün sürer dedi sizi de özledim şimdi kuzenimdeyim de oradan yazıyorum pc gelene kadar giremicem haberiniz olsun dedim
benı hiç merak eden yok küstum hepinıze
Cizelgeler de kalkti ya kim ne zaman ne yapiyordu kimin neyi ne zamandi hep unutuyoruz
benı hiç merak eden yok küstum hepinıze
sohbetlerimize ne olduuuuuuu
evet ya halimiz harap dağıldık
sizde beni merak etmiyorsunuz kaldı nişanıma 9 gün, her şeyim hazır alındı ama sohbet edemiyoruz ki anlatayım off
Canım alıntı yaparsk anlat sen görür herkes elbeet :)
anlatsam ne olacak kendim söyleyip kendim mi çalacağım
Cizelgeler de kalkti ya kim ne zaman ne yapiyordu kimin neyi ne zamandi hep unutuyoruz
evet ya halimiz harap dağıldık
sizde beni merak etmiyorsunuz kaldı nişanıma 9 gün, her şeyim hazır alındı ama sohbet edemiyoruz ki anlatayım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?