- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.501
o çocuk da yeni evli bi çocuk bence kendi de ister normal bi saatte işten çıkıp, pazar günleri dinlenmeyihe yok o da psikopatsa eger nurdan kaçar, ne halleri varsa görsünler
yeni evliyse tutamazsın onu ofiste bence, o zaman insancıl çalışma saatlerin olur
hayırlısı hakkında
aynen öyle düşünüyorum bendedayanabildigim yere kadar dayanayım da iş bulmadan ayrılırsam bile hiç olmazsa burdan kazandıgımı kullanırım bi süre. artık annemden para istemek de zor geliyor
evet ya insanın kendi parasını kazanması gibisi yok, Allah hepimize iş rastlığı versin en kısa zamanda
amin canım inşallah
böyle zamanlarda zengin koca istegim öyle çok artıyor ki anlatamam
bizden geçti de öyle holding yönetim kurulu başkanı falan bulmak sen bulursun inşallah, artık yatınla, özel uçağınla turlara çıkarsınbize de iş ayarlarsın
halsizim çoooooooooooooooooooook
anam o kadar da demedik bee o beni aşar, anamlar izin vermez bi kere biz bunlarla yarışamayız diye
halsizim çoooooooooooooooooooook
neden ki kuzum, hasta mı oluyosun yoksa
geçmiş olsun, okulların açılması sana iyi gelmedi
aynı benim annem dengi dengimiz lazım bize, zenginlerle yarışamayız diyor
ha tabi öyle bi iş olsa annen ne der belli olmaz, tersi de olabilir
demir eksikliği ve B12 vitamin eksikliği
pazartesi iğneye başlıyorum
yok kız, annem birinden hoşlansam bile ilk ailesini sorarmemur öğretmen vs dersem tamamdır. bi kere babası kuyumcu olan bi çocukla tanışmıştım da annem hiç istemedi o zaman, onlar bizim dengimiz degil diye
demir eksikliği ve B12 vitamin eksikliği
pazartesi iğneye başlıyorum
annen fazlasıyla gerçekçiymiş, helal
haydaaa o nerden çıktı
kansızlık demekki halsizlik yapıyormuş, yediklerine dkkat et canım bol bol pekmez ve siyah çekirdekli kuru üzüm ye..ilaçlara çok yüklenme canım geçmiş olsun..
demir düşüklüğü geçen seneden beri vardı zaten, aile hekimine gitmiştim, ilaç vermişti, ama ilaca rağmen düzelmemişti, ben de devlet hastanesine gittim bu sefer uzman görsün diye, b12 ye de bakılmış, o da çok düşük çıkmış işte..
b12 yi yerine en çabuk koyan da iğne tedavisiymiş
öyledir ve bu durum bazen beni çok sinir eder
ihmal etme de yavrm o zaman topla kendini bir an önce. şimdi okullar da açılacak halsizliğe falan hiç gelemezsin, iyice elden ayaktan düşme sonra
aman sen zengini bul da ikna etmesi kalsın anneni
işte pzt başlıyorum iğneciklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?