Amin canm sağul hepimizin inşallahçok zor yaaa yannda belli etmemeye çalşyrum asla ama geçn gün telfnda konşduk ağlmya başldm hmn bişey uydrdm kaptmk içn ağldgmı duymsn salmsn oda kndni diye
Ayyy şimdiden 2014 topigimi acılmş yaZamanınızın degerini bilin walla herkes aynı tavsiyeleri vermş ztn ama snra bu günleri cok aricaksınız ahh ahh zor zamanlar sizi bekliyo olcak ama onada alışıcaksınz
alışırız elbet canımvalla 2014 deme bana o kadar yakın gibi geliyor ki 4 ayımız kalmış şunun şurasında..
alışırız elbet canımvalla 2014 deme bana o kadar yakın gibi geliyor ki 4 ayımız kalmış şunun şurasında..
Direk atladım biraz ama..
Canım o 4 ay şimdi sana kısacık geliyo ama bize de 4 yıl gibi
Hiç geçmeyecek gibi sanki
Tadını çıkarın kuzum bugünlerinizinŞimdiden sayma bence.
Bizim yerimize de görüşün vakit geçirin bol bol
enemmmm 2014 topiğiAllah tüm askerlerimiz korusun özlem cok zorr coookk özledimmm cokkkkkk .... 2014 6 ağustos dönüşş izin kullanmazsa mayıs iştee ooff off Allah yardımcınız olsunnn 2014 yarenlerii kıyamam ben asker yarenlerineee :2:
İşte ben
Şubatta gidecek yarim kısmetse.
Biraz erken olmuş gidin gezin bu vakitlerinizin değerini bilin kızlar ya daha kocamaaaan 4 ay var önünüzdee..
Bi an önce gelin de biz gidelimm..
Önzelikle Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin herbirinize Hayırlı teskereler erkenden
cnm sevgilm tecili bozdrdgnda 4 aymz vardı gtmesne 1 aymz kldı işte nasl gecti 3 ay anlmdm inş askerlkte böle çabk geçer yaaa...
sabır canıımm bol bol duaa.. başka bir çözüm yolu yokk
öyle miii.. uzun dönem dimi canım?
Yok canım eğer aksi bir durum olmazsa kısa dönem gidecek.
aynn öle sabredp dua etçez
iyi bari canım yani uzun dönem olmasından iyi.. ama askerlik aynı askerlik yine ayrılık yine hasret..
Ama sonunda bitecek ve biz kavuşacağız inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?