- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm bnm sevgilim 2013 kasımda gitçek nasipse çok az zamanmz kaldı 2014 ü asker yareni olrak geçircem 2015de sevgilm yanmda olcak İNŞALLAAH
ayy az kalmıss bian önce gidip gelir inş
amiin cnm hepimznki inşallah
Aaa belli olmuş bile. İnş gideceği yer iyi olur canım. Benim sevgilimde 2014 ağustosta gelicek inş :) İzin kullanmazsa tabii :) Daha 5 ay var tadını çıkarın valla beraber olduğunuz günlerin değerini bilin. Ben hatırlıyorumda 5 ay kala falan çok üzülüyodum sürekli ağlıyodum şimdi diyorum keşke mutlu geçirseydik günlerimizide zaman çabuk geçiyo bak 5 ay sayarken şimdi 300lerde şafak sayıyoruz :)
Demekki 94/1 gidecek hayırlısı olsunnnn. Seninki gidecek bnmki gelecek hayırlısıyla.. :) kalan 5 ayı güzel geçir şayet gidince yeterince üzüleceksin şimdiden üzüLme kasma kendini hiç geçiyor bir şekilde..
Arama konusunu sormşsn acemide 2-3 günde 1 de arayabilir hergünde yerine göre ystada zaten telefon kullanır msjlaşırsınıx knşrsnz yoğunluğuna göre şimdiden dert etmee cnm bunları
selamm bnm sevgilim 2013 kasımda gitçek nasipse çok az zamanmz kaldı 2014 ü asker yareni olrak geçircem 2015de sevgilm yanmda olcak İNŞALLAAH
inşallah canım benimm bilmez miyiimm bugün tarih belli olduktan sonra ilk defa buluştuk o bakışmalar sarılmalar gülüşmeler nasıl değişti herzamankinden 2 kat birbirimizin üzerine titriyoruz resmen ben de ağlıyorum üzülüyorum sürekli ama yansıtmamaya çalışıyorum ikimiz için de çok zor olacak, ne güzel canım benim Allah sağ salim gelmesini nasip etsin
ben de 2014ü asker yareni olarak geçireceğiim çok az kalmış canım cidden Allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol sabır versin inşallah
amin cnm amin askerlrmze sabr versn onlr içnde zor bi dönem olcak hemde çok bn kendmden çok onu düşünyrum
Kesinlikle hele bide gitsin o zaman aşkınız iki katına çıkar valla araya özlem girince daha bi bağlanıyo insan. Zor bi dönem tabi ki onların bizim desteğimize ihtiyacı oluyo en çok.Amiinn canım seninkide sağ salim gidip gelir inş
Daha 5-6 ay var şimdiden buralara girip psikolojinizi bozmayın derim zaten 15 ay berbt bi pskolojyle yaşıcaksnzzz.. Sizin askerlerinix giderken biz teskere alıcaz o zaman girin moral bulun bol bol herkes yardımcı olur amaa şuan erken bence kavga etmeyin ve birbirinize zaman ayırın...bu psikolojiye ne kadar geç girerseniz o kadar iyi şimdiden üzülmeyn yıpratmayın
kzlar sevglm cuma askeryeye gitti kasmda kesn askermş öle demşler. 16ay 10 gün feln snra yanmda olck inş .. 1 aymz kdr bi süre kldı snra uzuun zor bi dönm bizi beklyo Allahım hepmzn yardmcsı olsun
Hadi hayırlıı olsuun canımmm
kzlar sevglm cuma askeryeye gitti kasmda kesn askermş öle demşler. 16ay 10 gün feln snra yanmda olck inş .. 1 aymz kdr bi süre kldı snra uzuun zor bi dönm bizi beklyo Allahım hepmzn yardmcsı olsun
HTML:
amiin Allah hepimizin yardımcısı olsun hadi hayırlısı olsun canım Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsiin
kızlar bugün muayenesini oldu şubeye gitti falan, ve sonucumuz 04.02.2014
Çok erken uğramışsınız buralara ya hu 2014 nisan sonu, mayıs başı alıcam nişanlımı inşallah
Bizimde sülüs tarihimiz 04.02.2013 Şubatın 6 teslim olmuştu.
öyle mi canım.. inşallah alırsın tabi Allahın izniyle aynen tarihler aynı canım