2014 Yarenleri! :)

Amin canm sağul hepimizin inşallah :72: çok zor yaaa yannda belli etmemeye çalşyrum asla ama geçn gün telfnda konşduk ağlmya başldm hmn bişey uydrdm kaptmk içn ağldgmı duymsn salmsn oda kndni diye :14: :14:

aynen aynen şimdi kendin iyi olmaya çalışıyorsun olamıyorsun bari ona yansıtmayayım diyorsun bir de o konu var.. kolay olmayacak ama atlatacağız canım :72:

Ayyy şimdiden 2014 topigimi acılmş ya :9::9: Zamanınızın degerini bilin walla herkes aynı tavsiyeleri vermş ztn ama snra bu günleri cok aricaksınız ahh ahh zor zamanlar sizi bekliyo olcak ama onada alışıcaksınz :61:

Ayyy şimdiden 2014 topigimi acılmş ya :9::9: Zamanınızın degerini bilin walla herkes aynı tavsiyeleri vermş ztn ama snra bu günleri cok aricaksınız ahh ahh zor zamanlar sizi bekliyo olcak ama onada alışıcaksınz :61:

alışırız elbet canım :1: valla 2014 deme bana o kadar yakın gibi geliyor ki 4 ayımız kalmış şunun şurasında.. :5:

alışırız elbet canım :1: valla 2014 deme bana o kadar yakın gibi geliyor ki 4 ayımız kalmış şunun şurasında.. :5:

Direk atladım biraz ama.. :17:

Canım o 4 ay şimdi sana kısacık geliyo ama bize de 4 yıl gibi :31:

Hiç geçmeyecek gibi sanki :ssz:

Tadını çıkarın kuzum bugünlerinizin :23: Şimdiden sayma bence. :50:

Bizim yerimize de görüşün vakit geçirin bol bol :16:

enemmmm 2014 topiği :72: Allah tüm askerlerimiz korusun özlem cok zorr coookk özledimmm cokkkkkk .... 2014 6 ağustos dönüşş izin kullanmazsa mayıs iştee ooff off Allah yardımcınız olsunnn 2014 yarenlerii kıyamam ben asker yarenlerineee :72: :2:

Biraz erken olmuş gidin gezin bu vakitlerinizin değerini bilin kızlar ya daha kocamaaaan 4 ay var önünüzdee.. :1:
Bi an önce gelin de biz gidelimm..
:72::72:
Önzelikle Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin herbirinize Hayırlı teskereler erkenden
:16::16::16:

Has olmayan torun çabuk gel kız :1: Şaka maka Allah kavuştursun şimdiden, çabuk gidip gelirler inşallah hayırlısıyla :34:
[/QUOTE]

amin canm sağolasn az kldı işte 1 ay fln nasl olck bilmyrum yaa sizin ne güzl bitiyo herlde Allah askerde olanlara ve yeni gideceklere hayrlı teskereler nasip etsin inşallah...

cnm sevgilm tecili bozdrdgnda 4 aymz vardı gtmesne 1 aymz kldı işte nasl gecti 3 ay anlmdm inş askerlkte böle çabk geçer yaaa...

Direk atladım biraz ama.. :17:

Canım o 4 ay şimdi sana kısacık geliyo ama bize de 4 yıl gibi :31:

Hiç geçmeyecek gibi sanki :ssz:

Tadını çıkarın kuzum bugünlerinizin :23: Şimdiden sayma bence. :50:

Bizim yerimize de görüşün vakit geçirin bol bol :16:

hiiiç merak etmeyin yavrummm :1: aynen işte aslında süre ortak 4 ay ama herkese göre farklı işliyorr :1: yok ya saymak değil zaten bilmiyorum erkek arkadaşım çok kesin konuştu zaten asla bu konuyu açmıycaz o gün gelene kadar diye onunla dertleşemiyorum morali bozuluveriyor hemen ben de burdakilerle konuşayım dedim :1:

enemmmm 2014 topiği :72: Allah tüm askerlerimiz korusun özlem cok zorr coookk özledimmm cokkkkkk .... 2014 6 ağustos dönüşş izin kullanmazsa mayıs iştee ooff off Allah yardımcınız olsunnn 2014 yarenlerii kıyamam ben asker yarenlerineee :72: :2:

amiiin Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun :72: kıymayın bizeee hadi zaman kolayca geçiversin inşallah kavuş askerine canııım :nazar:

Biraz erken olmuş gidin gezin bu vakitlerinizin değerini bilin kızlar ya daha kocamaaaan 4 ay var önünüzdee.. :1:
Bi an önce gelin de biz gidelimm..
:72::72:
Önzelikle Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin herbirinize Hayırlı teskereler erkenden
:16::16::16:

öyle canım tabii cümlemize Allah sabır versiiinn :72:

Back
X