- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Ya bu patlıcanlı börek nasıl bişiAma geldim işte amaaaaaa Patlıcanlı börek yapıyorummm gel beraber yiyekte barışalımmm cicişşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu patlıcanlı börek nasıl bişiAma geldim işte amaaaaaa Patlıcanlı börek yapıyorummm gel beraber yiyekte barışalımmm cicişşşş
Aynen balımmmm bende öyle avutuyorum kendimi.. Koskoca 278 gün geçirmişiz 87 gün nedirki:) sizin şafak kaç kuzucukkj? Azalmıştır sizindeeee:)Az kalmııışş hayatmmm üzme kendini bu kadar zaman geçti 87 günmü geçmeyecek
çok güzel bişi balımmmmm:) ben çok seviyom patlıcanlı böreğiii.. Pişsinde resmini atayım burdanYa bu patlıcanlı börek nasıl bişi
Aynen balımmmm bende öyle avutuyorum kendimi.. Koskoca 278 gün geçirmişiz 87 gün nedirki:) sizin şafak kaç kuzucukkj? Azalmıştır sizindeeee:)
Canım saymıyorum 156 falan olması gerekiyo :))
Pişti mi canımAynen balımmmm bende öyle avutuyorum kendimi.. Koskoca 278 gün geçirmişiz 87 gün nedirki:) sizin şafak kaç kuzucukkj? Azalmıştır sizindeeee:)
çok güzel bişi balımmmmm:) ben çok seviyom patlıcanlı böreğiii.. Pişsinde resmini atayım burdan
Pişti balımmmm baaaakPişti mi canım
Of harika görünüyor içini de göstersene nasıl yapıyosunPişti balımmmm baaaakEki Görüntüle 1597528
Minnak yaptığımdan içi belli olmuyo bitanemmm.. Soğanı ve biberi zeytinyağında kavuruyosun kuzumm minik minik doğrayıp.. Snra minik minik doğradığın patlıcanları ve domatesi ekliyosun.. Tuz ve kırmızı biber katıyosun, kapağını kapatıp kısık ateşte kavuruyosun bi güzel.. Patlıcanlar yumuşayınca iç harç hazır olmuş oluyo.. İster bnmki gibi sarıp, ister tepsi böreği şeklinde, istersende gül böreği gibi hazırlayıp fırına veriyon:) afiyet olsuuuuuun:)Of harika görünüyor içini de göstersene nasıl yapıyosun
Denicem balım mutlaka ellerine sağlık afiyet olsun canım benimMinnak yaptığımdan içi belli olmuyo bitanemmm.. Soğanı ve biberi zeytinyağında kavuruyosun kuzumm minik minik doğrayıp.. Snra minik minik doğradığın patlıcanları ve domatesi ekliyosun.. Tuz ve kırmızı biber katıyosun, kapağını kapatıp kısık ateşte kavuruyosun bi güzel.. Patlıcanlar yumuşayınca iç harç hazır olmuş oluyo.. İster bnmki gibi sarıp, ister tepsi böreği şeklinde, istersende gül böreği gibi hazırlayıp fırına veriyon:) afiyet olsuuuuuun:)
Sağol canımıniçiiiii.. Tavsiye ederimmm mutlaka deneee:)Denicem balım mutlaka ellerine sağlık afiyet olsun canım benim
Severim patlicani zaten balım valla canım çektiSağol canımıniçiiiii.. Tavsiye ederimmm mutlaka deneee:)
Oyyyy ozaman bana gel sevgikuşşşş:) ben sana bol bol yediririmmmmm:) beslerim seni elcağızlarımlaaa:)Severim patlicani zaten balım valla canım çekti
Ay ne iyi olur valla Denizim ya totosumu kaldiracak halim yoktu benimdeOyyyy ozaman bana gel sevgikuşşşş:) ben sana bol bol yediririmmmmm:) beslerim seni elcağızlarımlaaa:)
Canım benimmmmm:) çalışmaya devam mı bebeğimmmm?Ay ne iyi olur valla Denizim ya totosumu kaldiracak halim yoktu benimde
Aynen Bebegim ya devamCanım benimmmmm:) çalışmaya devam mı bebeğimmmm?
Allah sağlık versin çalışalım balımmm yaa:) çalışmamak daha zordur sanırım..Aynen Bebegim ya devam
orası öyle tabi balım da işte işimden memnun değilimAllah sağlık versin çalışalım balımmm yaa:) çalışmamak daha zordur sanırım..
sevindim herkes kavuşsun sağ salim :) niye tartıştınız canım
El altından başka bi iş baksan balımmmm? Belki içine sinen daha iyi bi iş denk gelir:)orası öyle tabi balım da işte işimden memnun değilim