- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
senin kac kuzum sinir oldum 100ler bi turlu btmedi die balimm ya ondan dedm:)Bişey kalmamış ki sen böyle diyorsan ben ne yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kac kuzum sinir oldum 100ler bi turlu btmedi die balimm ya ondan dedm:)Bişey kalmamış ki sen böyle diyorsan ben ne yapayım
168 bitanemsenin kac kuzum sinir oldum 100ler bi turlu btmedi die balimm ya ondan dedm:)
bsey kalmamis 100lere gecmene kuzum skma canini :) saymamamk daha mantkli ama saynca gecmiyor sanki168 bitanem
Ağustos'da 1 ay yanımda olacak :)) O yüzden pek takmıyorumbsey kalmamis 100lere gecmene kuzum skma canini :) saymamamk daha mantkli ama saynca gecmiyor sanki
iyi yapyorsun:) kac gun kalcak peki canımAğustos'da 1 ay yanımda olacak :)) O yüzden pek takmıyorum
1 ay kalcak yanls okumsm snradn farkettm .d superms dplu dolu gecirin tatlm gunlernzi son iznimi bu yksa dha gittgnde gelcekmiAğustos'da 1 ay yanımda olacak :)) O yüzden pek takmıyorum
Son kuzuuuum senin askerin teskereyi aldığında bizim 69 günümüz kalıyooo :) :)1 ay kalcak yanls okumsm snradn farkettm .d superms dplu dolu gecirin tatlm gunlernzi son iznimi bu yksa dha gittgnde gelcekmi
aynen kuzum hayrlisyla o gunled gorruz senin askern teskereyi almasnda gorursn sevncmzi paylasrz hayrlsyla INSALLAHSon kuzuuuum senin askerin teskereyi aldığında bizim 69 günümüz kalıyooo :) :)
İnşallllahh canııımmaynen kuzum hayrlisyla o gunled gorruz senin askern teskereyi almasnda gorursn sevncmzi paylasrz hayrlsyla INSALLAH
gozunaydin canimm..ah keske bizde izin kullanmasaydik diyorum,durumlar cok karisik..evet yarenlik bitti dün sevgilim geldi :) ben hala göremedim oda ayrı tabi
yarın bi aksilik çıkmazsa inşallah görücem :)
evet yarenlik bitti dün sevgilim geldi :) ben hala göremedim oda ayrı tabi
yarın bi aksilik çıkmazsa inşallah görücem :)
Kızlar erkek arkadaşım Isparta'da asker. 1 hafta sonra izne gelecekti. Karakolda izinlerin iptal olduğuna dair bir söylenti olmuş.Sevgilimde komutana gitmiş sormak için. Komutan bugün yazı geldiğini izinlerin ve teskerelerin 2. emre kadar iptal olduğunu söylemiş. İzinde olan askerlerde geri çağırılmış. Sizin bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı
sağol canım :) sizin daha bitmedimi ?canımmm gözün aydınnn
bnmkide ayni seyi soyledi komutanlar iptal demis...Kızlar erkek arkadaşım Isparta'da asker. 1 hafta sonra izne gelecekti. Karakolda izinlerin iptal olduğuna dair bir söylenti olmuş.Sevgilimde komutana gitmiş sormak için. Komutan bugün yazı geldiğini izinlerin ve teskerelerin 2. emre kadar iptal olduğunu söylemiş. İzinde olan askerlerde geri çağırılmış. Sizin bu konuyla ilgili bi bilginiz var mı