ayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))saol tatlim darisi basina:)
iyiyizz canımm seni sormalıı sen nasılsınn? :)kuzularrr nasılsınız bakalımm?
nasılsın canıım? :)Günaaayydın kuzular İyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))saol tatlim darisi basina:)
iyiyizz canımm seni sormalıı sen nasılsınn? :)kuzularrr nasılsınız bakalımm?
nasılsın canıım? :)Günaaayydın kuzular İyi bayramlar
çok şükür iyiyim kuzucum son 6 buluşma heyecanı başladı artık:)ayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))
iyiyizz canımm seni sormalıı sen nasılsınn? :)
nasılsın canıım? :)
evet tatlim ya bitti gibi ama ben hala inanamiyorum:)ayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))
nasilsin tatlimayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))
İyiyiiiimmm kuzucum sen nasılsın :)ayy canım maşallahhh yaaa bitmiş resmeennn :))
171 bitanem Ağustos'da izne gelecek hayırlısıyla :)iyi bayramlar cnm safgn kac oldu
ayyy maşallah bebeğiiim yaaa çok seviniyorum böyle sizleri gördükçee♥çok şükür iyiyim kuzucum son 6 buluşma heyecanı başladı artık:)
öyle oluyor bebeğim yaa ben geldiğinde bile izine geldi gibi düşünmüştüm haha gidecek gibiydi sankievet tatlim ya bitti gibi ama ben hala inanamiyorum:)
iyiyim canım çok şükür sen nasılsıınnnnasilsin tatlim
iyiyim ben de canım sağollİyiyiiiimmm kuzucum sen nasılsın :)
evet canim ya ..gerci bizim aramiz cok kotu o geliyo heyecani pek yok yaniayyy maşallah bebeğiiim yaaa çok seviniyorum böyle sizleri gördükçee♥
öyle oluyor bebeğim yaa ben geldiğinde bile izine geldi gibi düşünmüştüm haha gidecek gibiydi sanki
iyiyim canım çok şükür sen nasılsıınnn
iyiyim ben de canım sağoll
aa neden kuzuum son günlerde çok normal aslında size nolduevet canim ya ..gerci bizim aramiz cok kotu o geliyo heyecani pek yok yani
bnde iyiym cok sukur canımayyy maşallah bebeğiiim yaaa çok seviniyorum böyle sizleri gördükçee♥
öyle oluyor bebeğim yaa ben geldiğinde bile izine geldi gibi düşünmüştüm haha gidecek gibiydi sanki
sevndm kuzum iyi gecir dolu dolu geldgnde:) safgnda azalms :)171 bitanem Ağustos'da izne gelecek hayırlısıyla :)
klasik goksel tripleri haftalardir aramiz bozuktu son bir haftadir hic konusmuyoruz..kiskanclik tripleri.aa neden kuzuum son günlerde çok normal aslında size noldu
darısı daha nice yarenlerin başına bebeğimmm:)ayyy maşallah bebeğiiim yaaa çok seviniyorum böyle sizleri gördükçee♥
bende aynı canım.. Düğün tarihi belli oldu mu? :)aynı canım hayat telaşesi iş güç senin nasıl gidiyor? :)
iyiyim bebeğim koşturmaca sen nasılsıın? :)
canim naberrrMerhabaaa kızlar :)mutlu habrimi vermek isterim. Dün akşam ailecek bize geldilerPztsi sözleniyoruz aksilik çıkmazsa :)
MASSALLAH bsey kalmamis balim:)atarsa 24 kuzum:)
oyle kuzucum ama aramiz bozuk..hic hevesim kalmadi .sMASSALLAH bsey kalmamis balim:)
olur oyle kuzum ya bzmde hergn aramz iyi olmuyor malesef ama gelmesne az kaldi sennkinin geldgnde seni gornce yumusar duzelrsnz bakm skma caninjoyle kuzucum ama aramiz bozuk..hic hevesim kalmadi .s
bakalim kafasina dank eder belkiolur oyle kuzum ya bzmde hergn aramz iyi olmuyor malesef ama gelmesne az kaldi sennkinin geldgnde seni gornce yumusar duzelrsnz bakm skma caninj
eder balim ya uzme kendini erkeklern hepsi ayni yüzyüze farklilar yumusuyorlarbakalim kafasina dank eder belki