- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.435
sinir ediyo bni ya ....eder balim ya uzme kendini erkeklern hepsi ayni yüzyüze farklilar yumusuyorlar
neyse sen napiosun bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinir ediyo bni ya ....eder balim ya uzme kendini erkeklern hepsi ayni yüzyüze farklilar yumusuyorlar
heosi ayni snrlennce cekilmiyorlar kuzum bende ne yapim safak dusmece bi turlu cift rakamlara dusemediksinir ediyo bni ya ....
neyse sen napiosun bakim
az kaldi balim:)heosi ayni snrlennce cekilmiyorlar kuzum bende ne yapim safak dusmece bi turlu cift rakamlara dusemedik
bana hic öyle gelmiyor kUzum:)az kaldi balim:)
tatlim bnde tikanmistim 160 da cok zor gecti ama 100 den inince su gibiydi inan zaten kavga etmkten safak sayamaz oldum:)bana hic öyle gelmiyor kUzum:)
INSALLAH araniz en kisa surede duzelir kuzum benim skma canini ins bnada 100den dusunce su gbi gecer:)tatlim bnde tikanmistim 160 da cok zor gecti ama 100 den inince su gibiydi inan zaten kavga etmkten safak sayamaz oldum:)
gecer tatlim emin ol.:) insallah tatlim bakalim zaman ne gostericek.INSALLAH araniz en kisa surede duzelir kuzum benim skma canini ins bnada 100den dusunce su gbi gecer:)
Hayirlisi olsun kuzummmgecer tatlim emin ol.:) insallah tatlim bakalim zaman ne gostericek.
yok canım hala iş koşturması düzene girerse belli olacak :)) seneye ama o kesin :)bende aynı canım.. Düğün tarihi belli oldu mu? :)
hay Allah ya son zamanlar olduğu için olabilir mi ki kuzum?klasik goksel tripleri haftalardir aramiz bozuktu son bir haftadir hic konusmuyoruz..kiskanclik tripleri.
bilmiyorum tatlim..bnde vazgectim artik..hayirlisi olsun.hay Allah ya son zamanlar olduğu için olabilir mi ki kuzum?
öyle tabiki bebeğim hayırlısı demek en doğrusubilmiyorum tatlim..bnde vazgectim artik..hayirlisi olsun.
merhba cnm naslsnMerhabaaaa
İyiyim Allah'a şükür kuzucum senmerhba cnm naslsn
ALLAH iglik versin kuzum bnde ne olsun safagm azalsa rahatlicam brazİyiyim Allah'a şükür kuzucum sen
Kaç bebeğmmmALLAH iglik versin kuzum bnde ne olsun safagm azalsa rahatlicam braz
102 tatlmmKaç bebeğmmm
Bişey kalmamış ki sen böyle diyorsan ben ne yapayım102 tatlmm