- 27 Ocak 2015
- 580
- 62
- 30
İki ay sonra da gelmesine gerek yok 2 ayı kalıyo zaten İçimde hep kötü bi his sende de oluyor mu? Yoksa bende mi anormallik varçıkarsada kimbilir ne zaman
belki iki ay sonra oooof yaaa offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki ay sonra da gelmesine gerek yok 2 ayı kalıyo zaten İçimde hep kötü bi his sende de oluyor mu? Yoksa bende mi anormallik varçıkarsada kimbilir ne zaman
belki iki ay sonra oooof yaaa offff
İki ay sonra da gelmesine gerek yok 2 ayı kalıyo zaten İçimde hep kötü bi his sende de oluyor mu? Yoksa bende mi anormallik var
Tatlım nerdeydi askerinin birliği?Hemde nasıl başıma ağrı girdi bir saattir çok kötüyüm
Tatlım nerdeydi askerinin birliği?
ney bitmedi mi canım? askerlik diyorsan 2 Mayısta kavuştuk biz :))sağol canım :) sizin daha bitmedimi ?
evet aramızda 40 gün falan vardı ama siz tüm izinleri kullanmadınız herhalde, bi de bizim askerlik 3 gün uzadı :)
az kaldı ama ortalık çok karışık hani aklıma geldikçe az kaldı diye mutlu olmalıyım ama tam tersiii çok stresliyim
Evet 8 günlük iznimiz duruyor kullanmıcaz. Maalesef her yer çok karışık teskereler durduruldu falan deniyor bilmiyorum
Kızlar erkek arkadaşım sinirlendiği için izni iptal etmek istemiş.. Ama komutanlar izni iptal edemezsin gitmek zorundasın artık demiş?? Bu işten birşey anlamadım ben gazeteler mi uydurmaca haber yapıyor
Ağrı tatlım haberler'de gördüm ben ama resmi açıklama vs görmedimerkek arkadaşın nerde askerlik yapıyor canım ? izinlerin iptal olduğu haberlerde çıkmadı yani en azından ben rastlamadım, bana da askerim söyledi
Evet ama ortalık bu kadar karışıkken gelmesi doğrumu bilmiyorum.. OffSadece rütbeli askerler için geçerliymiş o kızlar..
Evet ama ortalık bu kadar karışıkken gelmesi doğrumu bilmiyorum.. Off
Neyse canım bunada şükürler olsun :)Uçakla gelirse gelsin bence. Benimki öyle yapıcak 4 günlüğüne geliyor:)
teskereler değil de güvenlik açısından izinler durduruldu.. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Amin... Ama bugün bir şey duydum teskereler durdurulacakmış diye ya pff
Ağrı tatlım haberler'de gördüm ben ama resmi açıklama vs görmedim
Amin canım rahat bir yer evet ama benim korktuğum terör..Allah kavuştursun canım, bir arkadaşımın sevgilisi daha Ağrı'da, o rahat geçirdi askerliğini inşallah sizin de öyle geçer :)
Amin canım rahat bir yer evet ama benim korktuğum terör..