- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
benim bitsin de plakalara düşün sizde kızzzhahah bitti kuzum senin ne kaldi cok sukur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bitsin de plakalara düşün sizde kızzzhahah bitti kuzum senin ne kaldi cok sukur :)
bencede bitirde plakalara dusrk bzdr.kz:))benim bitsin de plakalara düşün sizde kızzz
amelyat icin gun alirsa ztn izin berirler rapor icin kuzzum mumkun yani. iyi diyeom iyi olsun sen naslsnSelam kızlaar nassınızzzz
Benimki gözleri için doktora sevk aldı ameliyat olmak istiyor sonra da izin.
Mümkün mü ki acaba bilgisi olan var mı
amelyat icin gun alirsa ztn izin berirler rapor icin kuzzum mumkun yani. iyi diyeom iyi olsun sen naslsn
kiyamam kuzum yaa 5ayda cok 1ay snra gelir ins gorursn balim skma canini bugunlerde btecek ALLAHin iznyle safagn kac olduEh işte kuzum çok özledim ya izne gelecek 1 ay kaldı işte şu doktor işi hallolsa bi. Ameliyat olmak istiyor burda olmazsam izne geldiğimde olcam ordan rapor alcam diyor bilmiyorum nolcak sabrım kalmadı artık çok özledim tam 5 ay oldu
kiyamam kuzum yaa 5ayda cok 1ay snra gelir ins gorursn balim skma canini bugunlerde btecek ALLAHin iznyle safagn kac oldu
aynen kuzum bityor az kadi skma canini bnm safak ta 115Artık 1 ay bile uzun geliyor kuzum. Şafak 209 bitiyor çok şükür 200ler
iyi kuzum sen naslsnNaber kızlar
Bende iyi canım ne olsuniyi kuzum sen naslsn
selam canim naberselaaaaaaaaaaam
safak kac oldu gorunmuyon canımBende iyi canım ne olsun
204 canım yasafak kac oldu gorunmuyon canım
bityir cnm 100lere gecyorsun ne kaldki204 canım ya
aynen kuzum bityor az kadi skma canini bnm safak ta 115
napan kızzz?Naber kızlar
haklsn kuzum ozlem konusunda ama azaldi senin de kabuklen uzun gorme yarsndan cognu atlattk cok sukur bzmde iznmz.kalmadi malesef teskereyi sayacam sadce kuzumSeninki bitmiş bile kuzum :)
Ya daha var bunu kabullendim ama bi izne gelse çok iyi olcam çünkü özlem yoruyor artık sabırsızlaştık gerginiz tartışıyoruz sonra da pişman oluyoruz şu bayram bi geçseydi hayırlısıyla
naber beybiiiinapan kızzz?